Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

hahahahaha allah bozmasınn yahu fal oylesine baktık ciddiye alma zaten :))) Kızlarrr sizlere de bakmak cok ısterdım ama yoruldum artık bilgisayara bakmaktan hem zaten fal bakmayı bılmıyorum ben laf olsun dıye kitaptan okuyup yorumluyorum işte :)) herkese iyi gecelerr affedinnn :KK30:

çok tşkr ettim canımmm yaa yorduk senideeeee :KK69::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ne demişler fala inanma falsız kalmaaa

benim annemde fala bakıyor hatta yıldıznameye bakıyor annemde soruyor ana adı taaa annesinin annesinin adını soruyore

arkadaşlar kişisel bilgilerinizi tabiki burdan paylaşmayacağım. Bu aklınızı karıştırmasın.
Daha özel ve detaylı bakımlar için msn adresimi verebilirim özelden.Burda paylaşmak çok doğru olmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar kişisel bilgilerinizi tabiki burdan paylaşmayacağım. Bu aklınızı karıştırmasın.
Daha özel ve detaylı bakımlar için msn adresimi verebilirim özelden.Burda paylaşmak çok doğru olmaz diye düşünüyorum.

anlaştık bugunun şanslıları belli mi? :KK23:

kızlr dün gece paylaşmıştım şanslıları.bugün birde ayrıca özel bir bakım yapıcam onu msn den yapıyorum.

QUOTE=sewalim;19190078]kızlr dün gece paylaşmıştım şanslıları.bugün birde ayrıca özel bir bakım yapıcam onu msn den yapıyorum.[/QUOTE]

o zaman bugun yollayanlar yarının şanslılarmı olabılır yoksa yarın tekrardan mı aday olalım?

kızlar size tek tek cevap vermem mümkün değil.. Hergün paylaşıcam yarın için kime bakacaklarımı. Ama akşama paylaşırım.ÖZel mesajlar arasından seçim yapıcam burdakı sayfalarda paylaşılanlar çok karışıyor.Dönüp dönü bakmam gerekiyor.

canım sen bana bir kere bakmıştın olumsuzdu hep:KK43: tekrar istesem senden çok mu olurum...en rahatına geldiği bir gün bakıverir misin?:KK71:

Sevgili dilber,

ilişkiniz şuanda bir darboğazda görünüyor.Sanki bir ilerleme kaydedemiyorsunuz,şıkısıp bir noktada kalmışsınız.

Canım senın sevgin biraz saplantılı bir duruma dönüşmüş.Sen fazla düşkün davranıyorsun erkek arkadaşına.Arada güvenizlik ve paranoya durumları da olmuyor değil.

Erkek arkadaşın da kendine güvenli sana karşı. Sana hakim ve dediklerini yaptırabiliyor.

Sen maddi anlamda çok sıkıntılı gözükmüyorsun.Erkeğin de bir sıkıntısı var sana çok yansıtmadığı ve bu sıkıntıların zamanında onu ayakta tutan sensin.onu hayata bağlayan bişey var. Ama o çok fazla bu durumu sana yansıtmıyor gibi geldi bana.

Senin aklında olan bir sorunun var.Bu evlilik gibi bir kutlama ile ilgili bir sıkıntı olabilir. bunu kendie dert edıyosun. Erkeğin de yeni bir oluşumla ilgili bir sorunu var.hayatında bir dönem bitmiş ve bir dönem başlamış.bu maddi anlamda yeni bir oluşum da olabilir.

sen kalıcı zaferler istiyorsun.Anlık mutluluklar sana göre değil.erk.arkadaşında adaletli biri.hayatındakı herşey kararında olmalı.

zaman zaman kararsızlık yaşıyporsun sen.Öyle bir dönemsin.İlişkinizin sonucunda uzun süre emek verilen bir ilişkide zafer gözüktü cnm. :KK34:

Sevgili dilber,

ilişkiniz şuanda bir darboğazda görünüyor.Sanki bir ilerleme kaydedemiyorsunuz,şıkısıp bir noktada kalmışsınız.

Canım senın sevgin biraz saplantılı bir duruma dönüşmüş.Sen fazla düşkün davranıyorsun erkek arkadaşına.Arada güvenizlik ve paranoya durumları da olmuyor değil.

Erkek arkadaşın da kendine güvenli sana karşı. Sana hakim ve dediklerini yaptırabiliyor.

Sen maddi anlamda çok sıkıntılı gözükmüyorsun.Erkeğin de bir sıkıntısı var sana çok yansıtmadığı ve bu sıkıntıların zamanında onu ayakta tutan sensin.onu hayata bağlayan bişey var. Ama o çok fazla bu durumu sana yansıtmıyor gibi geldi bana.

Senin aklında olan bir sorunun var.Bu evlilik gibi bir kutlama ile ilgili bir sıkıntı olabilir. bunu kendie dert edıyosun. Erkeğin de yeni bir oluşumla ilgili bir sorunu var.hayatında bir dönem bitmiş ve bir dönem başlamış.bu maddi anlamda yeni bir oluşum da olabilir.

sen kalıcı zaferler istiyorsun.Anlık mutluluklar sana göre değil.erk.arkadaşında adaletli biri.hayatındakı herşey kararında olmalı.

zaman zaman kararsızlık yaşıyporsun sen.Öyle bir dönemsin.İlişkinizin sonucunda uzun süre emek verilen bir ilişkide zafer gözüktü cnm. :KK34:

çok teşekkür ederim emeğine sağlık , yorumunda doğru olan konular var zafer mutluluk herkezin olsun.....

X