Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

Eveeeet , öncelikle şunu söylemeliyim ki güzel bir enerjin var ama bu zaman zarfında gerginsin... Butun kartlar elimden dustu :) Geleyim işe;

Önüne bir iş fırsatı geliyor ancak bir tercih yapmak zorunda kalacaksın cunku hayatındaki bir erkek senden tercih yapmanı isteyecek. Kararsız kalacak ve bocalayacaksın. Çok cabuk karar vermen gerekirken sen cesaretini yitirmiş olacaksın bu sebepten dolayı yapacagın tercih onundeki iş fırsatını da kacırmana neden oluyor...

İşte böyle bir yorum cıkardım biraz kotu oldu ama eğlencesine demiştik :26:

Eveeeet , öncelikle şunu söylemeliyim ki güzel bir enerjin var ama bu zaman zarfında gerginsin... Butun kartlar elimden dustu :) Geleyim işe;

Önüne bir iş fırsatı geliyor ancak bir tercih yapmak zorunda kalacaksın cunku hayatındaki bir erkek senden tercih yapmanı isteyecek. Kararsız kalacak ve bocalayacaksın. Çok cabuk karar vermen gerekirken sen cesaretini yitirmiş olacaksın bu sebepten dolayı yapacagın tercih onundeki iş fırsatını da kacırmana neden oluyor...

İşte böyle bir yorum cıkardım biraz kotu oldu ama eğlencesine demiştik :26:

bende bende bendeeee sıra bendeeee bana bakarmısın canımmmmmm :KK66:

hayatımdaki erkek olarak babam abim var sevgilim yok bu engel olan erkek sevgilimse gözünü morartayım bulunca :KK70: hakikaten gerginim bu aralar bildin :) teşekkür ederim canım :KK70:

gul_ce senin neyine bakayımm ? Ne sorayım kartlaraaa :))) Yahu kendıme de mi baksam asıl benım ihtiyacım variyice bunaldım :KK31:

gul_ce senin neyine bakayımm ? Ne sorayım kartlaraaa :))) Yahu kendıme de mi baksam asıl benım ihtiyacım variyice bunaldım :KK31:

kendinede bak canımmm canım benim evliligim için bakarmısın özel msj hakkım olsaydı başka bişi içim baktıracaktım

Tatlım o zaman bri sevgili edineceksin :))) Cunku burada alyans kartı cıktı yani baba veya abi değil eminim buna :)

benim di gülce işime mani olacak erkek sevgilimmiş yani müstakbel sevgilim :KK70:

gul_ce ;

uzun zamandır bir durgunluk suruyor. değimden korkuyorsun bu yuzden de yeni girişimlerde bulunamıyorsun. Guven problemi var ortada... durgunluğun sebebi de bu. Yalnız sevdiğin insan sana göre kendini ayarlıyor. Eğer kırar üzer veya hayal kırıklığına ugratırsan gitmesi söz konusu cunku gerginlikler var. Ayrıca şöyle de bir durum var ki, bir davette yada gittiğin bir yerde yeni biriyle tanısıyorsun. Artık evliysen de boşanabilirsin falıma göre :KK52:

bndee bendeee istiyorumm nolursun cnm banada bakarmısın? genel olarak bakarmısın?ne görüyosan yani? çok çok teşekkür ederim cnm şimdiden bakarsan sevinirm..

gul_ce ;

uzun zamandır bir durgunluk suruyor. değimden korkuyorsun bu yuzden de yeni girişimlerde bulunamıyorsun. Guven problemi var ortada... durgunluğun sebebi de bu. Yalnız sevdiğin insan sana göre kendini ayarlıyor. Eğer kırar üzer veya hayal kırıklığına ugratırsan gitmesi söz konusu cunku gerginlikler var. Ayrıca şöyle de bir durum var ki, bir davette yada gittiğin bir yerde yeni biriyle tanısıyorsun. Artık evliysen de boşanabilirsin falıma göre :KK52:

kız allah kkorusunn 10 senelik evliyimmm du bozulmasın bozulmasın diyeee ne çabalar veriyorum biliyon muuu n:KK50::KK50:

gul_ce ;

ama gerginlik konusunda katılıyorumm allahın izni ile aşacagımızada inanıyorummm tek sorunumuz bebişşşşşşş bebişimizzz yokkkk :KK50::KK50::KK50::KK59::KK59:

hahahahaha allah bozmasınn yahu fal oylesine baktık ciddiye alma zaten :))) Kızlarrr sizlere de bakmak cok ısterdım ama yoruldum artık bilgisayara bakmaktan hem zaten fal bakmayı bılmıyorum ben laf olsun dıye kitaptan okuyup yorumluyorum işte :)) herkese iyi gecelerr affedinnn :KK30:

X