Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

Sevgili Ladyevil,

cnm gelecekle ilgili bir korkun bir endişen var. bu konuda sıkıntıların mevcut.

geçmişte kaybettiğin birşeyler olmuş olabilir.bunların etkısı surmekte.

aslında şen şakrak deli dolu birisin.eğlenmeyi çok seviyorsun.kararlı ve çalışkan birisin.

Sürekli gelecekle ilgili bir olum için düşünüyorsun.
yakın geçmişte vazgeçtiğin bir olay olmuş.bir ayrılık bir kayıp olmuş.

ve bu durum senin ruh halını dengesizleştirmiş. duygusal yönden tukenmiş hissediyorsun.

yakın gelecekte kendi içinde kavgaların olacak.mantığınla hareket etmek ve duygularınla hareket etmek arasında kalacaksın ve kendinle bir çatışman olacak.

İnançlı birisin. Şuan ne istersen dua ediyorsun. kendine guvenın ve ınancın da tam gözüküyor.

etrafındakıler senı seviyor fakat senin hayatındakı bazı belirsizliklerin farkındalar.

cnm sonuç olarak durağan bir dönem yaşayabilirsin. sınava ilgili de olumlu gözükmedi ama belki istediğin yer olmayabilir. Eski erkek arkadaşınla ilgili de olumlu bişey gözükmedi cnm..:KK59:

Teşekkür ederiim :KK43:

sewalimmm

bugün benim doğum günüm onun için bana öncelik gösterip diger arkadaşlara haksızlık olmazsa bana bugün bakabilirmisinnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK54:

seval hanım ben de sezgileri kuvvetli biriyim ama kendime bir türlü hayrım olmuyor. sizin de öyle oluyordur. benim adıma da tarot açarsanız sevinirim.

Bilgilerimi gönderdim..Bakarsanız memnun olurum..

ben ne zman sıraya gircem yahu :)hala ismim çıkmıyor sewalimmmmm....:)

sevgili hlycn,

cnm evliliğinizde ikiniz arasında pek sorun gözükmüyor.Güzel bir gelecek vaadiyle bakıyosunuz evliliğinize.

Sen,
eşini sahipenmişsin,tamamiyle benim diyorsun.kaybetmeyı göze alamayacak kadar sevıyorsun.

bir vazgeçiş gözüktü eşinden sakladığın.Bazı konularda umutsuz olabiliyorsun,isteklerınden vazgececek psikolojıye gelıyorsun fakat bunu eşine yansıtmıyorsun.

cnm geçmişte yaşadığın ciddi sorunlar var ve halen yaşıyorsun.psikolojık anlamda kendini bazen hiç iyi hissetmıyorsun.İlişkinde bazı durumlarda bir ikilem yaşıyorsun.Karar vermek zorunda kalıyorsun. Bu senı çok rahatsız ediyor.

Bir dileğin var amacın sadece onun gerçekleşmesi.ama belirsiz gözüküyor cnm.

Eşin,
maddi anlamda bazı sorunlara takılmış.bir kayıp yaşamış olabilir.

bazı sorunları görmezden geliyor.aslında görüyor da harekete geçmiyor bunarı çözmek için.

beklediği bir evrak olabilir işle ilgili. Eşinin kafası suan işle yoğun anlayacağın. Yeni bir başlangıç umudu var onunda.

cnm sonuç olarak sorduğun soruların cevapları belirsiz. bebek için dersen de bir süre daha gözükmüyor cnm.
Sewalim agzina saglik balimm..vaktini bize ayirionn tenksss...

sewalim ben mesaj göndereli 1 hafta oldu ne zaman sıraya alacaksın:KK58:

Son düzenleme:
arkadaşlar sıraya alma derken, ben kendi kafama göre bir sıralama yapmıyorum .

Sıra neyse o.... Sadece talep çok olduğu için isminiz de geç çıkıyor.. Sebep sadece bu..:KK42:

X