Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

Sevgili Damla2005;

cnm bazen sorunlarının ustesınden gelemeyeceğini düşünüyorsun.Herşey durağan. Canını sıkan mutsu bir ilişki olbilir. Eşinle ilgili istediğin ilgiyi yakalaymamaış olabılırsın. zmn zmn kendine güvenini yitiriyorsun ve gözyaşı döküyorsun.Eşinle ilgili bir guven problemin de olabilir .

Geçmişte bazı şeylerden bir vazgeçiş düşünmüşsün. Sorunlarını görmeden gelmek istiyorsun.Onların farkındasın ama görmek duymak istemıyorsun bazen.

yakın geçmişte kendini yalnız hissetmişsin.Psikolojık sorunlar gözüküyor.

Yakın gelecekte bir trtışma yaşanabilir.Ama bu senı ilk başta üzsede daha sonra rahatlatacak.

Eşine aşıksın ..Ciddi anlamda sevgi duyuyorsun.Kendini bir seçim yapmak runda hissediyor olabilirsin..

İçinde fırtınalar kopuyor bazen.

Geleceke ilgili belirsiz düşüncelerin var.Bir zaman zorlu bir dönem yaşayabilirsin ama sonrası parlak.SEzgilerinde güçlenme olacak ve hyatındakı dengeleri sağlayabileceksin.

Sevgili elasu;

cnm kendini çok kötü hissettiğin bir dönem geçiriyorsun.Hayatındakı bzı şeyler dengesiz gidiyor.

Çaban hayatındakı dengeyı sağlamak. Geçmişyte yaşadığın hayal kırıklıkları ve yıpramalrın seni çok etkemiş. Hala da etkisi sürüyor....

YAkın geçmişte yalnış kararlar vermiş olabilirsin .SAğlıkla ilgili sorunlar yaşanmış.bu oğlunla ilgili de olabilir.

İlerleyen zamanlarda bira umutsuz olbilirsin. Psikolojık durumun bir süre daha gerçeklere ulaşmanı geciktirebilir. KEndi mutsuzluğundan algın değişmiş.

Çevrende sevilen birisin. Etrafındkıler senın sanslı olduğunu ve en iyileri hakettıgını düşünüyor.
Sen yeni bir gelişme bekliyorsun.Ama geleckle ilgili sıkıntılı bir dönem gözüküyor.Çok mu sıkıntılı dersen hayır değil ama senin istediğin gibi ferah da değil.

zaman gerekli bzı şeylerin yolun girmesi için...

Bakımın çok krışık çıktı ço zorlandım,bu senin yaşamış olduğunun kargasa ve karsızlıkların bir göstergesidir.oğlunun geleceği ile ilgili bir süre şanssılık yaşayabilir ama yeni şeyler oğluna iyi geliyor.

daha ben sıraya bile girememişim neyse gelir nasılsa..

ellerine yüreğine sağlık sevalim

sewalim ağzına sağlık çok teşekkür ederim,doğruları söylemişin yalnız bir şey sorucam ''bi kadınla ilgili bi sorunu var demişin'' bu başka bi kız mı var demek,aldatma gibi bişey mi demek istedin anlayamadın
canım bir de msn adresini verebilirmisin daha detaylı baktırmak istiyorum da

Ağzına yüreğine sağlık birebir anlatmışsın diyebilirim sıkıntılı bir dönemi atlattım gibi ama hala etkisi üzerimde.çok teşekkürler özelden msn adresini yazarsan sevinirim...

%100 doğru hepsi ağzınıza sağlık umarım geçer hepsi

sevgili backwood,,

Öncelikle doğum günün kutlu olsun

cnm öncelikle kararsız bir dönem yaşıyorsun. Kendine güvenini yitiriyorsun. Başarısızlıktan korktuğun bir dönemsin. Senin canını sıkan durumlar bunlar şimdilik.

Geçmişte bir kayıp yaşamışsın bununla ilgili bilinçaltın hala orada takılı. Çok üzülmüşsün.Duygusal bir boşluktasın.

Geçmişte yaşadığın mutsuz bir aşk ilişkisi olabilir..Bunun etkisinde fazlasıyla kalmışsın cnm.

Yakın geçmiş ve şimdiki zamanda bir kutlama bir eğlence gözüküyor.İstediğin birşey olabilir bu dönemde.

Yakın gelecekte de bir kadınla ilgili bir sorun yaşayabilirsin.bu kişi ailenden de olabilir arkadaşında.

bir çiftle ilgili bir sorunn da duyabilirsin yakın zamanda.

Kişilik olarak çok verici ve fedakar birisin. Bu döenemde verecek bir şeyin var bir ödeme olabilişr bununla ilgi düşüncelerin var.

etrafında sevılıyorsun fakat bu dönem herkes senın sinirlerinin bozuk olduğu için dengesiz davrandığını düşünüyor.
Enerjının düştüğünü düşünüyorlar.

Acı çekmekten çok korkuyorsun.

Ama ileride çok istediğin birşey gerçekleşecek.
sevgi ve aşkla ilgili çok süper bir dönem geçireceksin cnm.
Dilek kartı çıktı bu çok güzel :)

sevgili hlycn,

cnm evliliğinizde ikiniz arasında pek sorun gözükmüyor.Güzel bir gelecek vaadiyle bakıyosunuz evliliğinize.

Sen,
eşini sahipenmişsin,tamamiyle benim diyorsun.kaybetmeyı göze alamayacak kadar sevıyorsun.

bir vazgeçiş gözüktü eşinden sakladığın.Bazı konularda umutsuz olabiliyorsun,isteklerınden vazgececek psikolojıye gelıyorsun fakat bunu eşine yansıtmıyorsun.

cnm geçmişte yaşadığın ciddi sorunlar var ve halen yaşıyorsun.psikolojık anlamda kendini bazen hiç iyi hissetmıyorsun.İlişkinde bazı durumlarda bir ikilem yaşıyorsun.Karar vermek zorunda kalıyorsun. Bu senı çok rahatsız ediyor.

Bir dileğin var amacın sadece onun gerçekleşmesi.ama belirsiz gözüküyor cnm.

Eşin,
maddi anlamda bazı sorunlara takılmış.bir kayıp yaşamış olabilir.

bazı sorunları görmezden geliyor.aslında görüyor da harekete geçmiyor bunarı çözmek için.

beklediği bir evrak olabilir işle ilgili. Eşinin kafası suan işle yoğun anlayacağın. Yeni bir başlangıç umudu var onunda.

cnm sonuç olarak sorduğun soruların cevapları belirsiz. bebek için dersen de bir süre daha gözükmüyor cnm.

ya bitanem çok saol bu falan o kadar ihtiyacm vardı ki çok sıkıntılı bi dönemdeyim intiharı bile düşündüm . yakın arkadaşımla küstük sanırım falına o çıktı. çok teşekkür ederim ellerine yüreğine sağlık eğer msn adresini verirsen ücretlide baktırmak istiyorum

sevgili barro,

şuan ilişkin uyumsuz görünüyor.sanki istediğin duyguyu yakalayamamış gibisin. Bir tetiktelik var,için rahat değil bazen.

Bu kişiye karşı çok meraklı ve ilgilisin. Geçmişte maddi anlamda bir yoksunluk yaşamış olabilirsin. Biraz içine kapanıklık da olmuş. Huzuru içinde aramaya çalıştığın bir dönem yaşamışsın.

Geçmişte olumsuz bişeyler gözüküyor. Olumsuz bir nostalji var,etkisi hala sende olan. yakın gelecekte de bir hayal kırıklığı yaşayabilirsin. bir öfke yada kıskançlık duygusuna kapılabilirsin. duygularını kontrol etmekte zorlanabilirsin. bir ayrılık görüyorum ben ins. olmaz tabi ama..

şuan çok olumlu düşünen bir psıkolojidesin,köttü olan bişeyi dile getirmek bile istemiyorsun. cnm işinle ilgili de yakın zamanda birşey gözükmedi..

ilişkin için de erkeğin bilgileri olsaydı daha iyi sonuç alabilirdik.

Sevgili Ladyevil,

cnm gelecekle ilgili bir korkun bir endişen var. bu konuda sıkıntıların mevcut.

geçmişte kaybettiğin birşeyler olmuş olabilir.bunların etkısı surmekte.

aslında şen şakrak deli dolu birisin.eğlenmeyi çok seviyorsun.kararlı ve çalışkan birisin.

Sürekli gelecekle ilgili bir olum için düşünüyorsun.
yakın geçmişte vazgeçtiğin bir olay olmuş.bir ayrılık bir kayıp olmuş.

ve bu durum senin ruh halını dengesizleştirmiş. duygusal yönden tukenmiş hissediyorsun.

yakın gelecekte kendi içinde kavgaların olacak.mantığınla hareket etmek ve duygularınla hareket etmek arasında kalacaksın ve kendinle bir çatışman olacak.

İnançlı birisin. Şuan ne istersen dua ediyorsun. kendine guvenın ve ınancın da tam gözüküyor.

etrafındakıler senı seviyor fakat senin hayatındakı bazı belirsizliklerin farkındalar.

cnm sonuç olarak durağan bir dönem yaşayabilirsin. sınava ilgili de olumlu gözükmedi ama belki istediğin yer olmayabilir. Eski erkek arkadaşınla ilgili de olumlu bişey gözükmedi cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…