Hergün 2 Kişiye Tarot Bakımı....

sırayla yapılıyo canım bilgilerini yolladığın zaman sewalim seni sıraya alıyo bu şekilde
hangi bilgileri istediği ilk sayfada yazıyo özel mesaj olarak yolluyosun ok..

teşekkür edeirm canımm mesajımı attım şimdi inşallh sıra gelir sırayla olmasına sevindim seçmece usulu yapılsaydı benim hiç şansım olmazdı

bende gönderdim bilgilerimi.aslında daha önce hiç böyle birşeye ilgim olmamıştı ama bu konu resmen çekti kendine beni :44:

ayışıltısı
perguzell
damla2005
Elasu
backwood
hlycn

sıra bu şekilde dewam ediyor

ben biraz önce ücretli baktırdım msn den gayet güzeldi memnun kaldım bilginize...

arkadaşlar sewalime msn bakıtım ben gercekden ne düşünüyorsam ne hissediyorsam yazıya dökmüş sewalim

kızlar kusura bakmayın birkaç gündür kendimi kötü hissediyordum birde diğer bakımlarım vardı ilgilenemedim sizinle..

Sevgili perguzell ;

cnm ilişkiniz bir aşk ilişkisi.Ciddi anlamda hissedilen duygular var.

Sen erkeğe karşı merakla yaklaşıyorsun.Ona karşı ilgili bir tutumun var.Her ne kadar da ilgili olsan brz yansıtmamaya çalışıyorsun.

Sen yaşamış olduğunuz olumsuluklardan dolayı çok etkilenmişsin.Duygusal yönden kırgın ve tükenmişlik hissediyorsun. Sanki bu kırılmalar seni kendi içine itmiş.Yani kendi kendini dinliyorsun.Kendi içine yönelmişsin.

İlişkinle ilgili bir gelişme olsun istiyorsun.Sürekli tekdüze bir ilişki sana göre değil.

Erkek ise;

KEndi içinde bir savaş halinde. Sana karşı da bir gerginlik,bir saldırganlık hali var. Bir süredir sana yaklaşımı bu şekilde.

Duygusal anlamda bir güç eksikliği yaşıyor,Yaşamış olduğu sorunlardan etkileniyor ve bunu sana çok yansıtmam aya çalışıyor.Çünkü o kuralcı biri.

Bir kadınla ilgili bir sorunu var. bu ona kan bağı biri de olabilir.

Belirsizlik yaşamak onu çok sinirlendiriyor. Hayatının her anlamında net olmak istiyor.

İlişkini sonu olarak savaşma görünüyor. Zorlu süreçler geçirilecek.Eğer bu dönem başryla atlatıırsa olumlu herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…