Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

nörüyon canım benim modem yine arızaya baglandı
delirium

b-406068-iyi_geceler_yaz%C4%B1s%C4%B1.gif

anaa kimse yok kızlar yarın ben işe başlıycam erken yatmam gerek
hepiciğinize iyi geceler..
seviom sizii
Herkezin kadir gecesi mübarek olsun...
Dualarınız kardeşinizi de unutmayınn...

anaa kimse yok kızlar yarın ben işe başlıycam erken yatmam gerek
hepiciğinize iyi geceler..
seviom sizii
Herkezin kadir gecesi mübarek olsun...
Dualarınız kardeşinizi de unutmayınn...

cok sevındım senın adına canım senınd kadir gecen mubarek olsun tatlımŞeniz

ıyıyım ablacım ya oh ne güzel annen yapıyomuş yemeklerı ay sıkıldımartık ne pişircem dıye düşünmektencokacimcoook

Haklısın walla:teselli:
Yardıma gelebilirimmm ablacımm Kastamonu ile Ankaranın arası ne kiopuyorumnanaktan

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allahın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara garkettiği bir gecedir.

Hepimize hayırlı olsun..

Ey rabbimiz ; Aşk ile yanmayanlar öleceğin sanmayanlar sözlerini dile getiren kulların arasında yüreğimi ve yüreklerimizi dualarla süslemeni ümit ediyoruz... Ölümün bakiliği gökyüzüne ulaştığı an ki! O an Sen hep varolacaksın, Af kapında dizilirken s...onsuz merhametinden bizleri de gül kokularıyla sevindir. Kandiliniz mübarek olsun...

X