Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

Elimiz yüreğimizde çok korkuyoruz ya nazar degdi ülkemize,konyada deprem,sel allah sonumuzu hayır etsin..

evet cok korkuyoruz..
dun burdada deprem oldu alttan vurmus ben duymadım ama annemler falan duymus 3.5
suan yagmur yagıyo ama normal sekılde

Ayy ebrucum bizim burdanda arabalarla anons geçtiler işte arabalarınızı kaldırımlara ve yüksek yerlere park edin alt katta oturanlar evleri boşaltınn.Hafta sonu yağış olacakmışş

kıs mehtap ısmım ..ama sen ıstedıgını de farketmezde dem ıhtıyacı duydum bazen ustume alınmıyom msj lrıŞeniz
burdada cok anons edıldı canım sahıle yakın ve bodrum katındakıler tedbır alın dıye
allaha emanetız

Walla ne yapıyımm bugün tadım yok gibiiimafoldumben

neyın var balım

kıs mehtap ısmım ..ama sen ıstedıgını de farketmezde dem ıhtıyacı duydum bazen ustume alınmıyom msj lrıŞeniz
burdada cok anons edıldı canım sahıle yakın ve bodrum katındakıler tedbır alın dıye
allaha emanetız

neyın var balım

Ayy pardon canım yaa ilk nickin ebruydu sanırım.Bende ismini ebru diye biliyordum kusura bakma olur muu:1hug:
Ewt yaa Allah korusun :Saruboceq:

Mehtapcımm regl olamıyorum yaa stres yapıyorum stres yaptıkçada olmuyooo üffff menopoza giren kadınlar gibiyimmmmafoldumben

Tubishh yaa regl olamıyorum sıkıntı yapıyoo walla:sinifsinif::sinifsinif:
Olmadıkça stress yapıyorum stress yaptıkçada olmuyooomafoldumbenmafoldumben

Aaaaa gene mi yaa!!Kıyamam ya onun sıkıntısı iğrenç bişey!Düzene girdi sanıyordum en son öyle bişey mi demiştin sanki?

Aaaaa gene mi yaa!!Kıyamam ya onun sıkıntısı iğrenç bişey!Düzene girdi sanıyordum en son öyle bişey mi demiştin sanki?

Tubişim yaa geçen ay doktor hap verdi regl oldum hormonlarıma bakıldı bişi çıkmadı
Sonra bana yasmin verdi bende onu kullanmadım bu ayda olmadııakannehir
Doğum kontrol haplarının yan etkileri var diyolar korktum kullanmadımm

Ayy pardon canım yaa ilk nickin ebruydu sanırım.Bende ismini ebru diye biliyordum kusura bakma olur muu:1hug:
Ewt yaa Allah korusun :Saruboceq:

Mehtapcımm regl olamıyorum yaa stres yapıyorum stres yaptıkçada olmuyooo üffff menopoza giren kadınlar gibiyimmmmafoldumben

yok canım kusura bakmıyom

hay allah ya ınsallah duzene grsın
ben bıle bıkac gun gecıkınce stres yapıorum haklısın
o verdıklerı hapı aslında keske kullanabılsen
benım kardesım korunmak ıcın kullandı ama cok bulantı yaptı ona ama her ılac muhakkak yan tesır edr ama bunye alısır..
eger doktr verdyse kullan ama bole haplar ıcınde tehlıkelıde dıyolar
ayy zor bı sey ya

Benim bir arkadasım bu sebepten dolayı kullandı dilaycım evet baya kilo aldı ama regliside düzene girdi canım.

Ben 1 ay Diane35 kullandım kilo almadım aksine 2 kilo verdimm
Çok aşırı sinir yapıyoo birdee
Benim arkadaşımında regl düzensizliği var.Abisi doktor kesinlikle kullanma demiş
Ayy hangisine inanıyımm:umursamaz:

yok canım kusura bakmıyom

hay allah ya ınsallah duzene grsın
ben bıle bıkac gun gecıkınce stres yapıorum haklısın
o verdıklerı hapı aslında keske kullanabılsen
benım kardesım korunmak ıcın kullandı ama cok bulantı yaptı ona ama her ılac muhakkak yan tesır edr ama bunye alısır..
eger doktr verdyse kullan ama bole haplar ıcınde tehlıkelıde dıyolar
ayy zor bı sey ya

İnş. canım yaa
Beklicem bayramdan sonra başka doktora gidicemm:sinifsinif:

Evet her bir kafadan bi ses çıkıyor..Peki ne kadar kullanmalıymışsın bunu?

Diane35 i 6 ay kullan dedi
Bende doktora dedim kii yan etkisi fazlaymış bu hapın dedim
O zaman 3 ay kullan dedii
Bende 1 ay kullandım.Çünkü reglim günü gününe oldu.
Sonra 2 ay olmadı doktora gittim progestan diye hap verdi onu kullandım regl oldum bu ay tık yokk
Karın ağrısı da çekiyorumm.:gitme:

Hımm canım başka doktorlara gitmeyi dene olur mu?Bakalım diğerleri neler diyecek.Bu arada regl zamanlarımızda aynıymış yawakannehir

Diane35 i 6 ay kullan dedi
Bende doktora dedim kii yan etkisi fazlaymış bu hapın dedim
O zaman 3 ay kullan dedii
Bende 1 ay kullandım.Çünkü reglim günü gününe oldu.
Sonra 2 ay olmadı doktora gittim progestan diye hap verdi onu kullandım regl oldum bu ay tık yokk
Karın ağrısı da çekiyorumm.:gitme:

kızlarr bende geldim aranızaaa.s. dilay şuan seni çok iyi anlıyorum bugün 3.günüm ama hem bel hem karın ağrısı tam gaz devam ediyo bi yandan alerji oldum tatlı yasak ama kriz gelince durduramıyorum kendimimafoldumben

Canım arkadasım da kaşınıyordu ya elleri falan kaşımaktan açılmıştı artık!!Sürekli hap içiyordu içmezse heryeri yara oluyordu ya.

Canım arkadasım da kaşınıyordu ya elleri falan kaşımaktan açılmıştı artık!!Sürekli hap içiyordu içmezse heryeri yara oluyordu ya.

allaha şükür şuan öle bi durumda değil ama 2 gün üst üste tatlı herhangi bişi yiyim hemen kabarcıklar çıkıyo ve kaşınmaya başlıyo bende o yüzden alerji kremimi hiç ayırmam yanımdan

X