Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

ben gördüm tam yazıodum sen yazmışsın hoşgeldin kayrammm nasılsın guzummm
kızlarr selamm?
kankamm canımm selamm nörüonn=

Kankamm benimm seni özledimmmm:kedi:
Kaç gündür görüşemiyoruz doğru dürüsttt:gitme:

Hoşgeldin minişim..
Evet canım uyku çok bölününce insan ister istemez zorlanıyor..Ben de çok zor dalarım biliyo musun?yatakta döne döne yorgun düşer öyle uyurum:)

Hoşgeldin minişim..
Evet canım uyku çok bölününce insan ister istemez zorlanıyor..Ben de çok zor dalarım biliyo musun?yatakta döne döne yorgun düşer öyle uyurum:)
hoşbuldumm canımm Şeniz
Kankamm benimm seni özledimmmm:kedi:
Kaç gündür görüşemiyoruz doğru dürüsttt:gitme:

ya evet sorma çok yoğunsunuz diloşş hanımm okul açılıncada hiç göremeyizz yüzünüz artık..

Hoşgeldin minişim..

Ayy bende öleyim maleseff yaaa:gitme:
Bi çaresi yok mu aceppp:ecrin_bebek:

hoşbuldumm canımm Şeniz

ya evet sorma çok yoğunsunuz diloşş hanımm okul açılıncada hiç göremeyizz yüzünüz artık..

Kızzz sorma o kadar yoğunum kii evdeyimmm nasıl yoğun olabilirimm kızımmmlmaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hımmm tatilin bitmesine az kaldı gerçekten kk yı rüyamda görürüm geceleri,fırsat bulursam gündüz de internet cafelere artık:))

Hımmm tatilin bitmesine az kaldı gerçekten kk yı rüyamda görürüm geceleri,fırsat bulursam gündüz de internet cafelere artık:))

Benim öle bi derdim yokk ben girerim yineee
Ayrıca ben bu yıl dondurcam okulumu dersaneye yazılcam sanırım tekrar össye hazırlancam yaniiiakannehir

Oooo iyi karar ver tatlım ya bu sene sistem de degişiyor ya..

Ewt sistem değiştii
Bende polislik yada şöyle okulu bitirip hemen atanan bir bölüm seçicemm
Öenmli olan ünv okumak değil ünv okuduktan sonra iş bulmakkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…