Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

sen nasılsın dilay nasıl geçti günün davulcuyu beklicenmi bu gün gene:teytey:
davulcuu mu bekliyonn kızz puahahahha...
benim yiğenim var ya o da çöpçüüü hastasııı çöpçü gelincee bi telaşlanıo kiii hemenn cama çıkıooo bagrıoo felann
diyorum ona seni çöpçüye vericemm

bende seni bitanem

oyy ablacımm asıl topicim burasıı herdaim burda bulabilrisinn beniopuyorumnanaktan

davulcuu mu bekliyonn kızz puahahahha...
benim yiğenim var ya o da çöpçüüü hastasııı çöpçü gelincee bi telaşlanıo kiii hemenn cama çıkıooo bagrıoo felann
diyorum ona seni çöpçüye vericemm

[delikafadulden yok kız dün ki sohbet davulcuyduda diayla davuşlculuk yapalım bari hazı rişsizken dmeiştikk bzizm davulcu ritimsiz çalıyor davulu dilayınkilerde ritimliymiş oynuyordu düng gecee:teytey:

minişim ben ne yapayım ev taşıdım oğlum uzmanlık sınavını kazandıizmir atatür araştırma hastanesinde k bb bölüümünde göreve başladı eve uzak olduğu için hastanesine yakın yere kiraya çıktık

Sıkıcıydııı evdeydimm bütün gün sen neler yaptınnsengözlerimebaksanab
Heeee ayyy bekleyecem eşlik edicen mi sende bana:kedi:
[/QUOTE]

aman benimde yaa ööff öğlen kalk kendine gelinceye kadar saat bileme kaç oluyorr aynı sıkıcı rutinn bu gidişle benim uyku yok ben gene buralrdayım sanıırmkaydirigubbakcemile5

minişim ben ne yapayım ev taşıdım oğlum uzmanlık sınavını kazandıizmir atatür araştırma hastanesinde k bb bölüümünde göreve başladı eve uzak olduğu için hastanesine yakın yere kiraya çıktık

hayırlı olsunn tebirk ederim aman zordur valla ramazna ramazan taşınmak vs..

ne güzell ablacım yaa doktor annesi olmak ne gurur verici bişiy değil mi
Rabbim bizede yaşatsın senin yaaşadığın duyguları?diyarbakırda kim vardı?

ne güzell ablacım yaa doktor annesi olmak ne gurur verici bişiy değil mi
Rabbim bizede yaşatsın senin yaaşadığın duyguları?diyarbakırda kim vardı?

amim darısı sizlerin başına evet kızım dbakırda bir hafta önce evlerine döndüler okul açıldı kzım öğr seminerleri başladı onun için döndüler şimdiden torunumu özledim ama

Sıkıcıydııı evdeydimm bütün gün sen neler yaptınnsengözlerimebaksanab
Heeee ayyy bekleyecem eşlik edicen mi sende bana:kedi:

aman benimde yaa ööff öğlen kalk kendine gelinceye kadar saat bileme kaç oluyorr aynı sıkıcı rutinn bu gidişle benim uyku yok ben gene buralrdayım sanıırmkaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Ohhhh bana eşlik edecek birini buldummmdelikafadulden

aman benimde yaa ööff öğlen kalk kendine gelinceye kadar saat bileme kaç oluyorr aynı sıkıcı rutinn bu gidişle benim uyku yok ben gene buralrdayım sanıırmkaydirigubbakcemile5

Ohhhh bana eşlik edecek birini buldummmdelikafadulden[/QUOTE]

hiiç kaçarmı kız benden zaten benim yakınd ahayatım yarasalara dönecekkdelikafadulden

X