- 21 Haziran 2008
- 2.162
- 4
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.141
Ben örgün eğitimdim...Gerçekten şaşırdım.Face in varmı senin orda tanıırm belki ben seni..Özelime at...vallahi şu net alemide küçüldü artıkk aaa ben ikinci öğretimdim sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben örgün eğitimdim...Gerçekten şaşırdım.Face in varmı senin orda tanıırm belki ben seni..Özelime at...vallahi şu net alemide küçüldü artıkk aaa ben ikinci öğretimdim sen
konyalı seni etlı ekmek yıyormuusn kız gene....
Ben örgün eğitimdim...Gerçekten şaşırdım.Face in varmı senin orda tanıırm belki ben seni..Özelime at...
burdan birbirimize msn adresi falan verebılıyomuyuz?
evet geç guncellenıyor.ben cıkmak istiyorum ama çıkamıyorum kızlar bu sefer son vallahı...Hepinizi öptum kocaman kocaman....Yarın görüşürüz inş....
Buradan veremiyorsun
Ayy kızlar bizim davulcular başladılar ritm tutmaya walla oynamamak için zor tutuyorum kendimi:teytey::teytey:
bizimkilerinde sesi geliyor uzaktan şimdilik hoş ama yakınlaşınca kötü ritimsiz olunca oyna dilayy oynaa:teytey::teytey:
dilay hanım nerdesin
ayyy kızlar belim koptu valla ben çıkıyroum canım mutfağa gideyim atıştıraymbari hoşçakalınn öpüyorum hepiznizopuyorumnanaktan