- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
-
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.021
calısmak guzel severek ısteyerek calısmak..
ama erkege fazla yuz vermıcen..gorevlerını bılcek cokta karsmıcak helekı sevgılı donemınde ben okadar karsmasını ıstemem sahsen
bende ıyım sekerım aynen devam hersey aynı
çalışmak bi ihtiyaç kim ne derse desinn
ama madem izin vermiyolarr baksınlarr valla
rep içinnde teeşekkürler datlummm
dızılerde baslıyo kıslar kıs gelıyo ıyıce...sımdı balkondayım bacaklarım dondu ust taraf ıyı napsam karar vereömedım:))
calısmak guzel severek ısteyerek calısmak..
ama erkege fazla yuz vermıcen..gorevlerını bılcek cokta karsmıcak helekı sevgılı donemınde ben okadar karsmasını ıstemem sahsen
evet sevgili dönemind eçok karıştımı sonra hakkından gelinmez onu yapma bunu ypamma ee sonrasıı ne olcakk bununn kararındaa
dızılerde baslıyo kıslar kıs gelıyo ıyıce...sımdı balkondayım bacaklarım dondu ust taraf ıyı napsam karar vereömedım:))
Hangi dizileri izliyorsun bakimmCADIARZU
üşümeyi özledim yaa burasıda serin ama üşütmüyor sıcak gene:) hangi dizileri izliyorsdunuz kızlarr
evet sevgili dönemind eçok karıştımı sonra hakkından gelinmez onu yapma bunu ypamma ee sonrasıı ne olcakk bununn kararındaa
askı memnu yaprak dokumu kucuk kadınlar kavak yellerıCADIARZUaklıma gelsın yazarımkaydirigubbakcemile3
EVET AYNEN OLE DUSUNUYORUMvereliniortak
varmı sevgılın
sanaaa baby'im
aaa evet bend eizliyorum onu önce pek iyi değil gib gelmişti ama sonradan srdıı benii dee
yok canım yeni bittii o akdar sürüncmede geçen aylardan sonraa nihayete kavuştukk:bbo:
bende kavak yelelri şimdilerde yaz dizileirne takıldım yalancısın sne izliyorum unutulmaz aşkı memnuyu bend eizlyorum tma heyecanlı yerinde kaldı kim görüd acaba çok merak ediyorum vallaa
kızlar bu oy olayını tam analadmım ben ama miniş ve dilay teşşekürler oylarınız iç
nopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım
bende yalancısın senı begenıyorum ama bu ara ızleyemıyorm