Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

çalışmak bi ihtiyaç kim ne derse desinn
ama madem izin vermiyolarr baksınlarr valla
rep içinnde teeşekkürler datlummm

calısmak guzel severek ısteyerek calısmak..
ama erkege fazla yuz vermıcen..gorevlerını bılcek cokta karsmıcak helekı sevgılı donemınde ben okadar karsmasını ıstemem sahsen

evet sevgili dönemind eçok karıştımı sonra hakkından gelinmez onu yapma bunu ypamma ee sonrasıı ne olcakk bununn kararındaa

Hangi dizileri izliyorsun bakimmCADIARZU

üşümeyi özledim yaa burasıda serin ama üşütmüyor sıcak gene:) hangi dizileri izliyorsdunuz kızlarr

askı memnu yaprak dokumu kucuk kadınlar kavak yellerıCADIARZUaklıma gelsın yazarımkaydirigubbakcemile3
evet sevgili dönemind eçok karıştımı sonra hakkından gelinmez onu yapma bunu ypamma ee sonrasıı ne olcakk bununn kararındaa

EVET AYNEN OLE DUSUNUYORUMvereliniortak
varmı sevgılın

askı memnu yaprak dokumu kucuk kadınlar kavak yellerıCADIARZUaklıma gelsın yazarımkaydirigubbakcemile3

EVET AYNEN OLE DUSUNUYORUMvereliniortak
varmı sevgılın

yok canım yeni bittii o akdar sürüncmede geçen aylardan sonraa nihayete kavuştukk:bbo:
bende kavak yelelri şimdilerde yaz dizileirne takıldım yalancısın sne izliyorum unutulmaz aşkı memnuyu bend eizlyorum tma heyecanlı yerinde kaldı kim görüd acaba çok merak ediyorum vallaa

Kızlar Fox da bi dizi bar yeni başladı Deniz Yıldızı akşam 7 de başlıyo güzel bir dizi bende ona başladım takip ediyorum bu diziyi

kızlar bu oy olayını tam analadmım ben ama miniş ve dilay teşşekürler oylarınız iç
nopuyorumnanaktan

aaa evet bend eizliyorum onu önce pek iyi değil gib gelmişti ama sonradan srdıı benii dee

kaydirigubbakcemile5 Güzel gidiyo bakalım birde dizinin saatini ya 7 den önceye alsalar yada 7 den sonraya iftar saatine denk geliyooo
Gece 3 te de tekrarı yayınlanıyooo

evet fena değil tam yemek saatine rastlıyor yediden önce olsa ozaman bakacak bier şey olmuyor tvdee
dilaycım derlser ne zman başlıyor senin

yok canım yeni bittii o akdar sürüncmede geçen aylardan sonraa nihayete kavuştukk:bbo:
bende kavak yelelri şimdilerde yaz dizileirne takıldım yalancısın sne izliyorum unutulmaz aşkı memnuyu bend eizlyorum tma heyecanlı yerinde kaldı kim görüd acaba çok merak ediyorum vallaa

hayırlısı olsun canım

bende yalancısın senı begenıyorum ama bu ara ızleyemıyorm

X