- 25 Aralık 2006
- 2.076
- 662
- 36
-
- Konu Sahibi turuncu_girl
iyilik şekerim biraz bel ağrım var işte sen nasılsın bakalık barıştınızmı enişteyle
b topic sahipsiz kaldi bu gece
selam kızlarr
siz yeni geldiniz canim.
iftardan bu yana kimseler yok.
herkes yemekten sonra mayisti galiba
slm cnm hg yenisin dimi tanışalım yerimseniben
ayy sorma gızz arkadaşıma iftara gidiyim dedimm o götürdü getirdiii
nefes aldırtmıo ki banaa gıcık oluom ona yalancu hainnn yarım barıştıkk
tamamıyle resmiyiz ama
hadiya kıskanç biraz galiba alla nedim sizi nasıl duruyosunuz biz küsünce bizaman sonra birbirimize bakınca gülme krizine giriyoz tabi küslük falan kalmıyo bende buna sinir oluyorum adam napıp edip güldürüyo beni :uhm:
h.b.
canım yeniyim denizldenim 30yaşındayım canım öğretemnim ama çalışmıyorum yengeç burcuyum dün akşam katıldım bende bu topiğe siteyede yeni üye oldum canım sen yasnur nerden yaş kaç
memnun oldum cnm bende 30 yaşındayım erken evlendim 13 yıllık negüzel öğretmenmişssin niçin çalışmıyorsun :uhm:[/QUOT
allah daha daha nice yıllar ansip etisn cnaım atamam çıkamdı güzelim bekliyoruz iştee başka yerlerdende iş haberleri bekliyorumm böylee hayat beklemekle geçiyorr offf
memnun oldum cnm bende 30 yaşındayım erken evlendim 13 yıllık negüzel öğretmenmişssin niçin çalışmıyorsun :uhm:[/QUOT
allah daha daha nice yıllar ansip etisn cnaım atamam çıkamdı güzelim bekliyoruz iştee başka yerlerdende iş haberleri bekliyorumm böylee hayat beklemekle geçiyorr offf
sağol cnm inş tez zamanda beklediğin haber gelir nemutlu sana çok güzel bir mesleğin var saygın bir meslek bir bayan için eninde sonunda başlarsın merak etme yerimseniben
[COLOR="Purple]
hadiya kıskanç biraz galiba alla nedim sizi nasıl duruyosunuz biz küsünce bizaman sonra birbirimize bakınca gülme krizine giriyoz tabi küslük falan kalmıyo bende buna sinir oluyorum adam napıp edip güldürüyo beni :uhm:[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]bnmkide alttan girio üsten çıkıo ama bana sökmezzzz...
Ben pokerciyimlülülülülülü
piaf hangi oyun bu sıkılınca bende oynarım kaydirigubbakcemile2
bnmkide alttan girio üsten çıkıo ama bana sökmezzzz...
Ben pokerciyimlülülülülülü
miniş varya bende çok herşeye kızmam sabırlıyımdır ama suistimal edince fena küserim kaydirigubbakcemile dedim ona bırakıcam seni bugidişle hee ancak imam ayırır bizi :1shok: diyo
ultra black canım dene sıkıntına iyi elir ben
cee
miniş varya bende çok herşeye kızmam sabırlıyımdır ama suistimal edince fena küserim kaydirigubbakcemile dedim ona bırakıcam seni bugidişle hee ancak imam ayırır bizi :1shok: diyo
çok hoş yaa verdiği cevapp insna böyl ecevap karşısında nasıl gülmeisn canımdelikafadulden
aynenn benimkidee ölee
selaammmmmmm
selamm hoşgeldinn canımmŞenizŞenizŞeniz