Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

yassnurr sen yeni üye olmuş gibisin yaa niye öyle yazıo yeni üyelik mi aldın nettin hayırdır neler oldu anlatt bebişş

yassnurr sen yeni üye olmuş gibisin yaa niye öyle yazıo yeni üyelik mi aldın nettin hayırdır neler oldu anlatt bebişş

kız becerisizliğimden oldu kaydirigubbakcemile3 şifreyi değiştireyim derken bi kilitlendim yeni üyelik açtım mecburen oh bende yenisini açtım işte lülülülülülü

iyidir minişim ne olsun biraz daha iyisindir inşallah..
yasnur sende yeni üyesin galiba hoşgeldin şikerim..

kız becerisizliğimden oldu kaydirigubbakcemile3 şifreyi değiştireyim derken bi kilitlendim yeni üyelik açtım mecburen oh bende yenisini açtım işte lülülülülülü

anladımm hemen çaktım zatennsositososito
ee neeler oldu anlatsaana meraktan çatlıcam
:1closedeyes:

iyidir minişim ne olsun biraz daha iyisindir inşallah..
yasnur sende yeni üyesin galiba hoşgeldin şikerim..

iyiyimm ablişkom uyuz gıcık pislük akşamüstü geldi yarım barıştık gibi ama yılbaşına kadar bana vaad verdii yılbaşına kadar da görüşmüycezz..
verdiği sözleri tuttuğu vakit zatii evlenmş olcazz
Sen nassın yaw senle şöyle uzun boylu bi sohbet edemedik

anladımm hemen çaktım zatennsositososito
ee neeler oldu anlatsaana meraktan çatlıcam
:1closedeyes:

minişim şifremi yenileyim dedim arayan bulurmuş misali kilitlendim yarım saat uğraştım olmadı ifrit oldum tabi jeton yeni düştü yenisini açtım bende size tavsiyem ayarlarla oynamayın bengibi şakkıdı azcık rep virinde eski halime gelim :jeyyar:

yılbaşına çok var cnm yaa hayırdır ne oldu okumadım önceki sayfaları atıştınızmı bizgibi

söyle minişim bugün seninim..:ecrin_bebek:
nörüon çalışıon mu ne kadar evlisin ?tedavi oluon mu?gündüzleri ne yaparsın?açıkmısın kapalı mı ımmm şimdilik bu kadar aklıma geldii merakımı mazurr gör
yılbaşına çok var cnm yaa hayırdır ne oldu okumadım önceki sayfaları atıştınızmı bizgibi

evet yaa bnm asalak sevgilim in yalanlarını yakaladımm o da inkar etti bnde o zaman gerçekleştir dedim o da bnden yılbaşına kadar süre istedi herşeyi yola koyacağına daiirr bende tamam dedim bu süre zarfındada hç görüşmüycez canım ilk repin bendendi..

Diloşş len ne cimrisin haa bi rep vermion kankana :mymeka::mymeka:

ama hemen diyim..
30 yaş..sekiz senelik evliyim kapalıyım ankarada oturuyorum..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...kaydirigubbakcemile3

cnm ya düzelirsiniz inş dayanamıycam valla bizde kötüyüz bırakacam ben bu adamı galiba kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…