- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
-
- Konu Sahibi turuncu_girl
ee doğal yani orası adanaa burada annemm camlar ı kapıo
ben kötüyümm annem sevgilimlen ayrıldıkkk
pöfff
hoşgeldin kiboşşş nerelerdesin
yemeğe gittiğimizde kabul ettiydi yalan söylediğini hep benim tepkimi ölçmek içinmiş olanlarr
neyse en hayırlısı bu bencee bıraksın peşimide başka bişiy istemiyorum
canım kendi evimi bırakıp kiraya çıkıyorum ev yaptık ama kayın pederin üstüne kavga ettik çıkın diyorlar sanki evi onlar yaptı bizde çıkıcaz bu hafta:gitme::1closedeyes:Aaaa neyin var kuzummm:gitme:
ee doğal yani orası adanaa burada annemm camlar ı kapıo
ben kötüyümm annem sevgilimlen ayrıldıkkk
pöfff
ahhh kuzummm kıyamam ben sana üzülme ya hayırlısını dile olurmu...
Dün yoktunnn özlettin kendiniiiopuyorumnanaktan
canım kendi evimi bırakıp kiraya çıkıyorum ev yaptık ama kayın pederin üstüne kavga ettik çıkın diyorlar sanki evi onlar yaptı bizde çıkıcaz bu hafta:gitme::1closedeyes:
canım kendi evimi bırakıp kiraya çıkıyorum ev yaptık ama kayın pederin üstüne kavga ettik çıkın diyorlar sanki evi onlar yaptı bizde çıkıcaz bu hafta:gitme::1closedeyes:
canımmm modem arızalı aslında sürekli başındayım ama net gelmeyince hayal kırıklıgına ugruyorum:çok üzgünüm:
canımmm modem arızalı aslında sürekli başındayım ama net gelmeyince hayal kırıklıgına ugruyorum:çok üzgünüm:
sağolun bebişlerimm ilk çk ağladım ama geçtiii
bir sene sonra anlayabildim kim olduğunu
zararın neresinden dönersen kardırr..
üzülmüyorum can'larrr...
Siz sağolun:1hug:
olay şu işten gelmiştim evde kimse yoktu eşimi aradım anahtar kızım da olduğunu sabah anahtarı görmediğini söyledi bende candan komşunun oğlunu soktum kapıyı açtırdım anahtarda kapıdaymış neden aşşa zile basıp açtırmamışım kızmışlar çıkın gidin diyorlar :bbo:canım olaya pek hakim degilim ama hiçbişey canından önemli kıymetli degil herşeyin bi oluru bulunur yeterki kendini çok üzüp sıkma....
slm kizlar. nasilsiniz
olay şu işten gelmiştim evde kimse yoktu eşimi aradım anahtar kızım da olduğunu sabah anahtarı görmediğini söyledi bende candan komşunun oğlunu soktum kapıyı açtırdım anahtarda kapıdaymış neden aşşa zile basıp açtırmamışım kızmışlar çıkın gidin diyorlar :bbo:
Hoşgeldin canım ben iyiyim saol sen nasılsınnnnopuyorumnanaktan
O zor günler solan güller eskidendi. Geçti!
O zaman aşık olduğum rüzgarlar esti esti. Geçti!zemuszemus
Geriye sadece yarım yarım sevgiler,
Yüzüme inceden uzun uzun çizgiler..
Öznesi kalan süresi kalan cümleler
Yalan dolan cümleler kaldızemuszemus
bahane arıyorlarmış resmen canım yaa...şu aziz mübarek gün yaptıklarına bak!!!!