Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

ee doğal yani orası adanaa burada annemm camlar ı kapıo
ben kötüyümm annem sevgilimlen ayrıldıkkk
pöfff
:nazar:

hoşgeldin kiboşşş nerelerdesin

yemeğe gittiğimizde kabul ettiydi yalan söylediğini hep benim tepkimi ölçmek içinmiş olanlarr
neyse en hayırlısı bu bencee bıraksın peşimide başka bişiy istemiyorum

Kankaa be hayırlısı olsunnn kuzum sen hep mutlu ol üzgün olma :teselli:

sağolun bebişlerimm ilk çk ağladım ama geçtiii
bir sene sonra anlayabildim kim olduğunu
zararın neresinden dönersen kardırr..
üzülmüyorum can'larrr...
Siz sağolun:1hug:

canım kendi evimi bırakıp kiraya çıkıyorum ev yaptık ama kayın pederin üstüne kavga ettik çıkın diyorlar sanki evi onlar yaptı bizde çıkıcaz bu hafta:gitme::1closedeyes:

Alla alla yaa ne hakkı varmış çıkarmaya evi siz yapmışsınızzz
Hiç Allah korkusu yokmuymuş kayınpederinde ramazan ayında birdeeeekötükedihüso

canım kendi evimi bırakıp kiraya çıkıyorum ev yaptık ama kayın pederin üstüne kavga ettik çıkın diyorlar sanki evi onlar yaptı bizde çıkıcaz bu hafta:gitme::1closedeyes:

canım olaya pek hakim degilim ama hiçbişey canından önemli kıymetli degil herşeyin bi oluru bulunur yeterki kendini çok üzüp sıkma....

canımmm modem arızalı aslında sürekli başındayım ama net gelmeyince hayal kırıklıgına ugruyorum:çok üzgünüm:

Ayy ewt benimde dünden önceki gün öyle olmuştu:umursamaz:

sağolun bebişlerimm ilk çk ağladım ama geçtiii
bir sene sonra anlayabildim kim olduğunu
zararın neresinden dönersen kardırr..
üzülmüyorum can'larrr...
Siz sağolun:1hug:

Kankamm yaa benim 4. yılım biliyorsun neler yaşanıyo ilişkilerde üzülünüyo seviniliyooo
Hakkında hayırlısı olsunnn kuzucumm
Yüzleşmeye bile gelememişş o kaybetmiş bence senin gibi fıstığııı:asigim:

canım olaya pek hakim degilim ama hiçbişey canından önemli kıymetli degil herşeyin bi oluru bulunur yeterki kendini çok üzüp sıkma....
olay şu işten gelmiştim evde kimse yoktu eşimi aradım anahtar kızım da olduğunu sabah anahtarı görmediğini söyledi bende candan komşunun oğlunu soktum kapıyı açtırdım anahtarda kapıdaymış neden aşşa zile basıp açtırmamışım kızmışlar çıkın gidin diyorlar :bbo:

O zor günler solan güller eskidendi. Geçti!
O zaman aşık olduğum rüzgarlar esti esti. Geçti!zemuszemus
Geriye sadece yarım yarım sevgiler,
Yüzüme inceden uzun uzun çizgiler..
Öznesi kalan süresi kalan cümleler
Yalan dolan cümleler kaldı
zemuszemus

olay şu işten gelmiştim evde kimse yoktu eşimi aradım anahtar kızım da olduğunu sabah anahtarı görmediğini söyledi bende candan komşunun oğlunu soktum kapıyı açtırdım anahtarda kapıdaymış neden aşşa zile basıp açtırmamışım kızmışlar çıkın gidin diyorlar :bbo:

bahane arıyorlarmış resmen canım yaa...şu aziz mübarek gün yaptıklarına bak!!!!

O zor günler solan güller eskidendi. Geçti!
O zaman aşık olduğum rüzgarlar esti esti. Geçti!zemuszemus
Geriye sadece yarım yarım sevgiler,
Yüzüme inceden uzun uzun çizgiler..
Öznesi kalan süresi kalan cümleler
Yalan dolan cümleler kaldı
zemuszemus

:teselli:Şenizbuyrunnnnnnnnn

kim hayatını derinden etkileyecek sarsıcı bir olay yaşamamıştır ki.ama ayakta kalmak zorundayız ve sabretmek.ben 5 yıl önce çok severek evlenmeye karar verdim.eş durumundan dolayı erken nikah yaptık her şey mükemmeldi benim için deli olurdu nikahtan sonra çok değişti hergün gözyaşı döktürdü.başımı kapatmaya aileisyle yaşamaya mevbur etmeye çalıştı.nikah öncesi asla kapalı istemiyordu .çünkü askeiryede sivil mühendisti.ailenin tek erkek evaldı asla ailesiyle aynı semtte dahi oturmak istemiyordu.kaldıki kendine ait evi vardı durumları çok iyiydi.nikahtan sonra başını kapat dedi ailemle oturmaya karar verdim dedi daha anlatamadığım neler neler var.düğüne iki ay kala eşyalarım alınmış düğün salonu tutulnuşken ayrıldım.yapmadığım evlilikten boşanmak için hakim karşısına çıktım.ama toparlanmak zorundaydım.şuan başka bir erkeğe aşığım ve onunle gelecek planlarımız var.ve eski nişanlımdan onu bin kat fazla seviyorum.

X