Hereye ramen yklmadm ayaktaym, dertlerimle babaaym diyenlerin topii buyrun

ramazan anacım giyme boşwerr seneye giyersin hemde eniştem kızar boşwer

bak bu daçok tatlı hemde büyük bedeni de varmış hemde hemde 35 tl bedavaa

Ayy bu japonların stiline tarzını çok beğeniyorummopuyorumnanaktan

ramazan anacım giyme boşwerr seneye giyersin hemde eniştem kızar boşwer

İlkbaharda giydim üzerinde hırkam vardı neyse bu beni almaya gelmişti bana dedi ki hiç birşey giymedin sanmıştım demiştii.Bütün gün bi önümde bi arkamda dolanıp durdu
O gün sinemaya girmiştik çantamı koymuştu bacağıma pfsssss
Zati giymeye korkuyorummmmm:çok üzgünüm:
O eteğimi hiç giymedimm yaa nasıl hevesle almıştımmm:gitme:

anacım adamın huyunu suyunu bilion daha ne alıon delii
geçen thy ilan vardı sana demişmiydim
hava ve yer hostesi alınıo
diye

anacım adamın huyunu suyunu bilion daha ne alıon delii
geçen thy ilan vardı sana demişmiydim
hava ve yer hostesi alınıo
diye

Üff kanka ne yapıyım dayanamadım aldımmm
Akşama doğru buluşuruz pazar günü oruç olucaz ya belki giyerimmm:kedi:
Kankişş ben ona geçen sene başvurdum çağırdılar beni ön elemeye İstanbula ama gitmedimmkafamçokkarıştı

yine başvursana kanka bnde yabancı dil olsa başvuracam şimdi okul arkadaşımla konuştm burda bi oteldeydi 5 yıldızlı şimdi havalimanına girmiş uyuz ağzından laf çıkmıo gıcık oldum servis bölümündeymiş ben nasıl başvurabilirim acep?

Kanka yaa ben Anadolu lisesinde okuduğum için ingilizcem var ama yeterli olur mu bilemem
Ben thy sitesine baktımda geçen yıl başvuranlar bir daha başvuruda bulunamıyo yine bi incelerimmm
Yaa ne kadar bencil insanlar var söylese ne olur sankii gıcığa bak sen hele:mymeka:

neyse kabin memurluğu için başvuruda bulunacam buldum ama sayfa error veriyor kilo da problem yaşayabilirim kanka neyse zayıflarım artık

neyse kabin memurluğu için başvuruda bulunacam buldum ama sayfa error veriyor kilo da problem yaşayabilirim kanka neyse zayıflarım artık

Ayy saçmalama bence senin kilon normal kanka yaa
Başvur bakalım inş. olurr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…