4 tane okudum Rabbim kabul etsin insYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
1. R rana20 Hatmi Tamamlandı
2.burcusami Hatmi Tamamlandı
3.muhursuzpusula 37 (mazeretli)
4.zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6.Oriana 31
7.Sohrab Hatmi Tamamlandı
8.Nana929 (mazeretli) Niyetine
"hayırlısı ile ev sahibi olmak için"
9.HejaR12
10. M merve_1
11.moco-coco Hatmi Tamamlandı
12.Teneffus Zili
Rabbim diğer ay nasib eder canım benim inşallah sıkma canını Allah büyüktür herşeyde var bir hayır
Beni de eklermisin başa canim okurumYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
1. R rana20 Hatmi Tamamlandı
2.burcusami Hatmi Tamamlandı
3.muhursuzpusula 37 (mazeretli)
4.zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6.Oriana 31
7.Sohrab Hatmi Tamamlandı
8.Nana929 (mazeretli)
9.HejaR12 Niyetine
10. M merve_1
11.moco-coco Hatmi Tamamlandı
12.Teneffus Zili
Tamam canım başa da eklerim okuma yaparsan takip amaçlı ekledim şimdi zaten liste bitiyor 2 3 arkadaş kaldı. Yeni listede en başa eklerim seniBaşa derken yeni baştan döndük ya ondan dedim
Ya da ben şimdi katılmayayim ya ben yola çıkacağım aklıma geldi smdizey_nep
Oriana
muhursuzpusula
@Harlofia
Kızlar neredesiniz günlerdir bildirim gelmiyor okumalar hep eksik kaldı arkadaşların. Listede son 2 3 kişi kaldı lütfen biraz destek atalım sizlerinde eksik tamamlanmadı
Epey işlerim var dua beklerim inşallah hayırlı doktorla karsilayimTamam canım sen müsait olduğunda haber edersin yine
Amin inşallah canım isminle her zaman duamdasın Rabbim en hayırlı vakitte gönül muradını ömrüne nasip etsin inşallah. Asla olumsuz olmak yokkkkEpey işlerim var dua beklerim inşallah hayırlı doktorla karsilayimcuzlerimi bitirmem lazım daha
Rabbim yardımcın olsun herşey cok güzel olucak inanıyorumEpey işlerim var dua beklerim inşallah hayırlı doktorla karsilayimcuzlerimi bitirmem lazım daha
Amin inşallah canım isminle her zaman duamdasın Rabbim en hayırlı vakitte gönül muradını ömrüne nasip etsin inşallah. Asla olumsuz olmak yokkkkOLACAK OLACAKKKKKKK
Sağolun canlar güzel enerjileriniz dualarınız içinRabbim yardımcın olsun herşey cok güzel olucak inanıyorum
Kaç kişiye okunmadı bı kişi adına okuyabilirim bugün 3 4 tanezey_nep
Oriana
muhursuzpusula
@Harlofia
Kızlar neredesiniz günlerdir bildirim gelmiyor okumalar hep eksik kaldı arkadaşların. Listede son 2 3 kişi kaldı lütfen biraz destek atalım sizlerinde eksik tamamlanmadı
Kac eksik var cnm bende okuyabilirimzey_nep
Oriana
muhursuzpusula
@Harlofia
Aynen söyle de bitirelim hiç sevmem eksikleriKac eksik var cnm bende okuyabilirim
Doktorunu degıstırdın mı canım, hayırlı haberlerle gel inşallahEpey işlerim var dua beklerim inşallah hayırlı doktorla karsilayimcuzlerimi bitirmem lazım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?