Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahHakkınızı helal edin lütfen günlerdir hastanedeyim o yüzden cüzu alıp okumak nasip olmadı bir türlü eve dönebilirsem tez zamanda kapatıcam eksiklerimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahHakkınızı helal edin lütfen günlerdir hastanedeyim o yüzden cüzu alıp okumak nasip olmadı bir türlü eve dönebilirsem tez zamanda kapatıcam eksiklerimi
M merve_1 niyetine 1 tane okudum, Rabbim kabul etsin inşallahYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
1. R rana20 Hatmi Tamamlandı
2.burcusami Hatmi Tamamlandı
3.muhursuzpusula 37 (mazeretli)
4.zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6.Oriana 31
7.Sohrab Hatmi Tamamlandı
8.Nana929 27 (mazeretli)
9.HejaR12 Hatmi Tamamlandı
10. M merve_1Niyetine
11.moco-coco Hatmi Tamamlandı
12.Teneffus Zili
Arkadaşlar bugün 2 liste paylaştım çünkü bir arkadaşımızın sayısı çok azdı okundu ve tamamlandı Hatmi. Bu arkadaşımız için sayı olarak fazla okuyabilen olursa çok iyi olur![]()
4 tane okudum Rabbim kabul etsin insYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
4.zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6.Oriana 31
8.Nana929 27 (mazeretli)
10. M merve_1Niyetine
12.Teneffus Zili
Arkadaşlar bugün 2 liste paylaştım çünkü bir arkadaşımızın sayısı çok azdı okundu ve tamamlandı Hatmi. Bu arkadaşımız için sayı olarak fazla okuyabilen olursa çok iyi olur![]()
Her birinizin ağzına yüreğine sağlık kızlar Allah razı olsun Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin inşallah, hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim![]()
HejaR12 canım Yasin' i Şerif Hatmin Tamamlandı
Rabbim tez vakitte tüm dualarımızı kabul etsin inşallah![]()
Çok özür dilerim arkadaşlar malum hem reglin uzaması üstüne birde vertigo yaşıyorum 2 haftadır hastanedeydim bugün bile hattaYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
4.zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6.Oriana 31
8.Nana929 27 (mazeretli)
10. M merve_1Niyetine
12.Teneffus Zili
Estağfurullah canım hastalık bu özrü olmaz. Tez vakitte toparlanıp, eskisinden de daha sağlıklı olursun inş.Çok özür dilerim arkadaşlar malum hem reglin uzaması üstüne birde vertigo yaşıyorum 2 haftadır hastanedeydim bugün bile hattaŞimdi okuduklarımı yazayım hemen giremesemde herkese okudum
zey_nep
@Harlofia
Oriana
Sohrab
Nana929
HejaR12
M merve_1
moco-coco
Teneffus Zili için 1er tane okudum.
İlk listede teneffüs zili için okuyamamıştım o yüzden şimdi ona bir tane daha okuyacağım, bitince yazarım![]()
Gecmiş olsun canımÇok özür dilerim arkadaşlar malum hem reglin uzaması üstüne birde vertigo yaşıyorum 2 haftadır hastanedeydim bugün bile hattaŞimdi okuduklarımı yazayım hemen giremesemde herkese okudum
zey_nep
@Harlofia
Oriana
Sohrab
Nana929
HejaR12
M merve_1
moco-coco
Teneffus Zili için 1er tane okudum.
İlk listede teneffüs zili için okuyamamıştım o yüzden şimdi ona bir tane daha okuyacağım, bitince yazarım![]()
2 tane okudum Rabbim kabul etsin ins..YASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
4.zey_nep 36
5. @Harlofia Hatmi Tamamlandı
6.Oriana 33
8.Nana929 29 (mazeretli)
10. M merve_1