Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahHakkınızı helal edin lütfen günlerdir hastanedeyim o yüzden cüzu alıp okumak nasip olmadı bir türlü eve dönebilirsem tez zamanda kapatıcam eksiklerimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahHakkınızı helal edin lütfen günlerdir hastanedeyim o yüzden cüzu alıp okumak nasip olmadı bir türlü eve dönebilirsem tez zamanda kapatıcam eksiklerimi
M merve_1 niyetine 1 tane okudum, Rabbim kabul etsin inşallahYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
1. R rana20 Hatmi Tamamlandı
2. burcusami Hatmi Tamamlandı
3. muhursuzpusula 37 (mazeretli)
4. zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6. Oriana 31
7. Sohrab Hatmi Tamamlandı
8. Nana929 27 (mazeretli)
9. HejaR12 Hatmi Tamamlandı
10. M merve_1 Niyetine
11. moco-coco Hatmi Tamamlandı
12. Teneffus Zili
Arkadaşlar bugün 2 liste paylaştım çünkü bir arkadaşımızın sayısı çok azdı okundu ve tamamlandı Hatmi. Bu arkadaşımız için sayı olarak fazla okuyabilen olursa çok iyi olur
4 tane okudum Rabbim kabul etsin insYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
4. zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6. Oriana 31
10. M merve_1 Niyetine
12. Teneffus Zili
Arkadaşlar bugün 2 liste paylaştım çünkü bir arkadaşımızın sayısı çok azdı okundu ve tamamlandı Hatmi. Bu arkadaşımız için sayı olarak fazla okuyabilen olursa çok iyi olur
Her birinizin ağzına yüreğine sağlık kızlar Allah razı olsun Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin inşallah, hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin RabbimHejaR12 canım Yasin' i Şerif Hatmin Tamamlandı
Rabbim tez vakitte tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Çok özür dilerim arkadaşlar malum hem reglin uzaması üstüne birde vertigo yaşıyorum 2 haftadır hastanedeydim bugün bile hatta Şimdi okuduklarımı yazayım hemen giremesemde herkese okudumYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
4. zey_nep 34
5. @Harlofia 40
6. Oriana 31
10. M merve_1 Niyetine
12. Teneffus Zili
Estağfurullah canım hastalık bu özrü olmaz. Tez vakitte toparlanıp, eskisinden de daha sağlıklı olursun inş.Çok özür dilerim arkadaşlar malum hem reglin uzaması üstüne birde vertigo yaşıyorum 2 haftadır hastanedeydim bugün bile hatta Şimdi okuduklarımı yazayım hemen giremesemde herkese okudum
zey_nep
@Harlofia
Oriana
Sohrab
Nana929
HejaR12
M merve_1
moco-coco
Teneffus Zili için 1er tane okudum.
İlk listede teneffüs zili için okuyamamıştım o yüzden şimdi ona bir tane daha okuyacağım, bitince yazarım
Gecmiş olsun canımÇok özür dilerim arkadaşlar malum hem reglin uzaması üstüne birde vertigo yaşıyorum 2 haftadır hastanedeydim bugün bile hatta Şimdi okuduklarımı yazayım hemen giremesemde herkese okudum
zey_nep
@Harlofia
Oriana
Sohrab
Nana929
HejaR12
M merve_1
moco-coco
Teneffus Zili için 1er tane okudum.
İlk listede teneffüs zili için okuyamamıştım o yüzden şimdi ona bir tane daha okuyacağım, bitince yazarım
2 tane okudum Rabbim kabul etsin ins..YASİN'İ ŞERİF HATMİ
Listemiz başa döndü;
4. zey_nep 36
5. @Harlofia Hatmi Tamamlandı
6. Oriana 33
8. Nana929 29 (mazeretli)
10. M merve_1
12. Teneffus Zili Niyetine
Kalbi güzel arkadaşım Rabbim gönlüne göre versin tam şuan ezanlar okunuyor Rabbim kabul olan dualardan eylesin inşallah