Canım bunu kendin için okudun dimi2 tane okudum kendi adıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunu kendin için okudun dimi2 tane okudum kendi adıma
Çok teşekkür ederim kızlar.Alıntı yapamıyorum@Nana929Canım çok geçmiş olsun.
Evet cnm sıra bende sandım cnm okudumCanım bunu kendin için okudun dimi
2 tane okudum Rabbim kabul etsin ins
Ben okurum sana cnm okuyamistim zaten adet olmuştum senin okuma günündeM merve_1 ve Teneffus Zili için 2 tane yasin okudum Rabbim kabul eylesin inşallah, niyetlerinizi kabul eylesin kızlar R rana20 kızlara hızlıca okumak istedim hastalanır diye, yarında kendime 5 tane okursam hatmim tamamlanıyor inşallah okuyamazsam kızlardan yardım
Ben okudum senın ıcın 1 tane canım, adet olcam diye okudum onceden, biliyorsun durumları olmadımM merve_1 ve Teneffus Zili için 2 tane yasin okudum Rabbim kabul eylesin inşallah, niyetlerinizi kabul eylesin kızlar R rana20 kızlara hızlıca okumak istedim hastalanır diye, yarında kendime 5 tane okursam hatmim tamamlanıyor inşallah okuyamazsam kızlardan yardım
Çok teşekkür ederim canımbiliyorum inşallah çözülecek birşey olsun canım ikimiz içindeBen okudum senın ıcın 1 tane canım, adet olcam diye okudum onceden, biliyorsun durumları olmadım
İnşallahh canım hakkımızda hayırlısıÇok teşekkür ederim canımbiliyorum inşallah çözülecek birşey olsun canım ikimiz içinde