• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌿🌿🌿YASİN'İ ŞERİF HATMİ 🌿🌿🌿

Arkadaşlar benim kanamam olduda iki üç gündür onunla uğraşıyordum. Rapor aldım şimdi evde dinleniyorum. Bebişim şuan iyi hamdolsun. Biraz kendime geliyim okumaya devam edeceğim. Kusura bakmayın ❤️
Canım iyi misin Allah şifa versin herşey yoluna girer inşallah 🤲

Arkadaşlar benim kanamam olduda iki üç gündür onunla uğraşıyordum. Rapor aldım şimdi evde dinleniyorum. Bebişim şuan iyi hamdolsun. Biraz kendime geliyim okumaya devam edeceğim. Kusura bakmayın ❤️
Canım benim çok geçmiş olsun. Sağlıklı ilerlesin hamişliğin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 sen yorma kendini canım okuruz inşallah ❤️😘

Geçmiş olsun canım, kendıne dıkkat et, yorma kendını hıc ❤️

Gecmiş olsun canım dikkat et🤗

Geçmiş olsun cnm

R rana20 canım benim bu ay gebelik olmadı canım sıkıldı ama hayırlısı tabi. Bu ara okuyamıycam inşallah gruptaki diğer arkadaşların sonuçları pozitif olur.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canını elbet en hayırlı vakitte gelecektir. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bugün ki arkadaş için okudun mu canım yoksa bugünden itibaren mi sana sayı eklemeyim?

Back