- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oriana için 2 adet okudumYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Allah Rızası İçin Okuyoruz
Katılan arkadaşlar ;
Listemiz başa dönmüştür
1. R rana20
2. SoLeiL12
3. zey_nep
4. muhursuzpusula
5. muhursuzpusula
6. burcusami
7. @Birbilsem1132
8. Birdemetumut
9. @Harlofia
10. @Nesl-i han
11. Oriana Merve Nur Niyetine
Herkes günlük ne kadar okuyabilirse okuduğu sayıyı bildirim yapacak.
Hergün 1 kişi niyetine okunacak.
Liste bitiminde Ramazan boyu liste başa dönerek devam edecek.
Niyetimiz Allah rızası için olacak ama kendi niyeti için okunmasını isteyen olursa sırası geldikçe bana özelden haber verirse kendi niyetine okunacak.
İsteyenler Ramazan ayı sonuna kadar okunan sayıyı 41 e tamamlayabilir. Böylelikle Ramazan ayında 41 Yasin'i Şerif Hatmi yapmış olacağız. Allahım şimdiden kabul etsin inşaAllah
emeğine saglık rabiacım allah sendende razı olsunArkadaşlar listemiz bitti okuma yapan tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah
Bence eşit olsun, hergun 2 tane olsa?
canım genelde okumaya calısıyorum ama calıstıgım ıcın bazı gunler yetıstıremedıgımde oluyor baska surelerımde var en az 1 tane illa ki okuyorum da fazlasını okuyamazsam yazarım olmadıBence eşit olsun, hergun 2 tane olsa?
bencede gecen sefer gayet guzel ilerlemiştik cok sukurBence herkes geçen sefer ki gibi okuyabildiği kadar okusun bu şekilde o gün mazeretli olan ya da okuyamayan arkadaşlarımızın eksiklerini kapatabiliriz hem de daha hızlı biter