Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
H Hapiness adına 2 adet okudumYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Allah Rızası İçin Okuyoruz
Katılan arkadaşlar ;
Listemiz başa dönmüştür
1. R rana20
2. SoLeiL12
3. zey_nep
4. @muhursuzpusula
5. @Mucizemm222
6. burcusami
7. B Beybipattis
8. Birdemetumut
9. @Harlofia
10. H Hapiness Neslihan Niyetine
11. Oriana
Herkes günlük ne kadar okuyabilirse okuduğu sayıyı bildirim yapacak.
Hergün 1 kişi niyetine okunacak.
Liste bitiminde Ramazan boyu liste başa dönerek devam edecek.
Niyetimiz Allah rızası için olacak ama kendi niyeti için okunmasını isteyen olursa sırası geldikçe bana özelden haber verirse kendi niyetine okunacak.
İsteyenler Ramazan ayı sonuna kadar okunan sayıyı 41 e tamamlayabilir. Böylelikle Ramazan ayında 41 Yasin'i Şerif Hatmi yapmış olacağız. Allahım şimdiden kabul etsin inşaAllah
Cnm bu akşam mutlaka okuycam kusura bakmayın tlfnum arızalandı diye dündendir giremedimBirdemetumut için bildirim yapamayanlar;
zey_nep
Canım arkadaş için 1 tane okursan Hatmi tamamlanacak senden haber bekliyorum.
3 gun kaldı de miTamam canım eklerim tabi ki
Bence katılan kişi sayısı belli olunca payşaşabıliriz eşit olarak, belki katılım olur, benım grubum var orda da sorarım katılmak ısteyen var mı diye, sayımız artar böylelikle R rana20
İnşAllah canım çok iyi olur o zaman biz sayımız az diye böyle yaptık kızlarla 2 tur okudum çok şükür yarın bitiyor listemiz eğer isterseniz hemen ertesi gün başlarız siz etiket yapın katılacak arkadaşlar olursa
Tamm hemen soruyorumİnşAllah canım çok iyi olur o zaman biz sayımız az diye böyle yaptık kızlarla 2 tur okudum çok şükür yarın bitiyor listemiz eğer isterseniz hemen ertesi gün başlarız siz etiket yapın katılacak arkadaşlar olursa
Canım sayımız azdı bizim 11 kişi hergün 1 kişi için okuyabildiği kadar okudu ilk sayfada o gün kaç tane okundu ise paylaştım 11 kişilik listeyi bitirdik sonra baştan tekrar başladık 41 e tamamlayarak bitiriyoruz çok şükür
2 tane okudum Rabbim kabul etsin ins..YASİN'İ ŞERİF HATMİ
Allah Rızası İçin Okuyoruz
Katılan arkadaşlar ;
Listemiz başa dönmüştür
1. R rana20
2. SoLeiL12
3. zey_nep
4. @muhursuzpusula
5. @Mucizemm222
6. burcusami
7. B Beybipattis
8. Birdemetumut
9. @Harlofia
10. H Hapiness Neslihan Niyetine
11. Oriana
Herkes günlük ne kadar okuyabilirse okuduğu sayıyı bildirim yapacak.
Hergün 1 kişi niyetine okunacak.
Liste bitiminde Ramazan boyu liste başa dönerek devam edecek.
Niyetimiz Allah rızası için olacak ama kendi niyeti için okunmasını isteyen olursa sırası geldikçe bana özelden haber verirse kendi niyetine okunacak.
İsteyenler Ramazan ayı sonuna kadar okunan sayıyı 41 e tamamlayabilir. Böylelikle Ramazan ayında 41 Yasin'i Şerif Hatmi yapmış olacağız. Allahım şimdiden kabul etsin inşaAllah