- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için de okuyan arkadaşlarımın güzel yüreklerine sağlık, çok tşk ederimSana da ayrıca tşk ederim canım vesile oldunAllah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahBirdemetumut arkadaşımızın YASİN'İ ŞERİF HATMİ tamamlandı.
Okuyan tüm arkadaşlarımın ağzına yüreğine sağlık Rabbim tez vakitte tüm dualarımızı kabul etsin inşallah Allah razı olsun dua kardeşlerim
Ne demek canım Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallahBenim için de okuyan arkadaşlarımın güzel yüreklerine sağlık, çok tşk ederimSana da ayrıca tşk ederim canım vesile oldunAllah'ım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
4 tane okudum Rabbim kabul etsin ins..YASİN'İ ŞERİF HATMİ
Allah Rızası İçin Okuyoruz
Katılan arkadaşlar ;
Listemiz başa dönmüştür
1. R rana20
2. SoLeiL12
3. zey_nep
4. muhursuzpusula
5. muhursuzpusula
6. burcusami
7. B Beybipattis
8. Birdemetumut
9. @Harlofia
10. H Hapiness
11. Oriana Merve Nur Niyetine
Herkes günlük ne kadar okuyabilirse okuduğu sayıyı bildirim yapacak.
Hergün 1 kişi niyetine okunacak.
Liste bitiminde Ramazan boyu liste başa dönerek devam edecek.
Niyetimiz Allah rızası için olacak ama kendi niyeti için okunmasını isteyen olursa sırası geldikçe bana özelden haber verirse kendi niyetine okunacak.
İsteyenler Ramazan ayı sonuna kadar okunan sayıyı 41 e tamamlayabilir. Böylelikle Ramazan ayında 41 Yasin'i Şerif Hatmi yapmış olacağız. Allahım şimdiden kabul etsin inşaAllah
Okuyan herkesin ağzına sağlık, Allah razı olsun herkesten. Rabb'im kimin ne sıkıntısı var ise feraha ulaştırsın tez zamanda
Merve Nur kardeşime 2 tane okudum. Allah kabul etsin inşallahYASİN'İ ŞERİF HATMİ
Allah Rızası İçin Okuyoruz
Katılan arkadaşlar ;
Listemiz başa dönmüştür
1. R rana20
2. SoLeiL12
3. zey_nep
4. muhursuzpusula
5. muhursuzpusula
6. burcusami
7. B Beybipattis
8. Birdemetumut
9. @Harlofia
10. H Hapiness
11. Oriana Merve Nur Niyetine
Herkes günlük ne kadar okuyabilirse okuduğu sayıyı bildirim yapacak.
Hergün 1 kişi niyetine okunacak.
Liste bitiminde Ramazan boyu liste başa dönerek devam edecek.
Niyetimiz Allah rızası için olacak ama kendi niyeti için okunmasını isteyen olursa sırası geldikçe bana özelden haber verirse kendi niyetine okunacak.
İsteyenler Ramazan ayı sonuna kadar okunan sayıyı 41 e tamamlayabilir. Böylelikle Ramazan ayında 41 Yasin'i Şerif Hatmi yapmış olacağız. Allahım şimdiden kabul etsin inşaAllah