Herbalife

Candyhamide

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
2
0
1
31
arkadaşlar merhaba ben yeniyim sorum şu 72 kiloyum 2 ay önce Doğum yaptım ama kilolarım kaldı sadece 3 kg verebildim spor yapıyorum hergün dikkat ediyorum beslenmeme ama veremedim arkadaşım herbalife yapıyor ondan aldım bugün gelecek yarın başkayacam kullanan var mı aranızda ve nasıl kurtulabilirim bu kilolardan

Herbalife ömür boyu kullanman gereken bi besin takviyesi, fiyatını da düşünecek olursak bunu göz ardı etme. Ayrıca sadece herbalife kullandım tamam olmuyor. Yemene dikkat etmen gerekiyormuş.

Son olarak herbalife ile ilgili çok fazla şikayet mevcut, şuradan şikayetlere göz atmanda fayda var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar sakin ama sakin kullanmayin..
Esiniz dostunuz kullanmis ve hatta zayiflamis olabilir.. fakat bu size zarar vermeyecegi hatta öldürmeyecegi anlamina gelmez !!!!!!
Ben de kullanmak icin arastirdim. Zaten koc size 1500 kalori alacaginiz sekilde bir program yapiyor.. DUNYA SAGLİK ORGUTUNUN BELİRLEDİGİ ACLİK SİNİRİ 2200 KALORİ.. YANİ EGER YAN ETKİ GORMEZSENİZ VE UYARSANİZ EVET ZAYİFLATİR ZATEN. AMA İCİNDE FDA NİNDA YASAKLADİGİ, AMERİKADA VE AVRUPADA YASAKLANAN EFEDRİN MADDESİ VAR. BU MADDE ASLİNDA ASTİM İLACİ, FAKAT SAGLİKLİ İNSANLARA COK ZARARLİ. BOBREKLERİNİZ VE KARACİGERİNİZ İFLAS EDEBİLİR.ANİDEN KALP KRİZİ GECİRİP OLEBİLİRSİNİZ.. yani o ben kullandim efendim bes yil on yil diyenler... Uzun vadede zarar gorurler.. dua etsinler yan etki gormemisler.. ARKADASLAR BOYLE BİR RİSKE GİRMEYİN SAKİN.. DİYETİSYENE GİDİN, DOKTORA GİDİN.. ZATEN GUNDE 1500 KALORİ ALİP 3 LT SU İCSENİZ DE ZAYİFLARSİNİZ.. BU EFEDRİN VE İCİNDEKİ MADDELER COK ZARARLİ. ÖLEBİLİRSİNİZ BU RİSKE DEĞMEZ. AYSE FATMA ZAYİFLAMİS OLABİLİR, YAN ETKİ GORMEDİM DİYEBİLİR, AMA SİZİN DE YAN ETKİ GORMİCENİZ ANLAMİNA GELMEZ. LUTFEN BİLİNCLİ OLALİM..

merhaba ben kullanıyorum beslenme düzenim herbalife sayesinde değişti ve kilo verdim çok iyi hissediyorum kendimi

Öncelikle merhabalar. Ben Herbalife hakkında bir araștırma yapıyorum. "Herbalife gerçekten zarar veriyor mu? "diye. Size birkaç soru sormak istiyorum cevap verirseniz çok memnun olurum. Öncelikle Herbalife kaç seneden beridir kullanıyorsunuz?
Herbalife kullanmadan önce kan tahlili yaptırdınız mı ve kullandıktan sonra yaptırdınız mı?
Eğer yaptırmıșsanız vücudunuzda bir farklılık meydana geldi mi?
Herbalife hala kullanıyor musunuz? Kullanmadığınız zamanlarda canınız çekiyor mu?
Bir de eğer hala kullandığınız ürün mevcutsa içindekiler kısmını çekip atabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim .

Merhaba herbalife beslenme programı konusunda yardımcı olabılırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…