- Konu Sahibi gamzetunc07
-
vermem gereken kılolarım var yardım 1 ayda 6 kılo herbalıfe yayrmı acaba???
Ben yıllar önce Herbalife distiribütörlüğünü yapmıştım.Üye olduğum zaman o zamanlar ucuzdu kullandım.Kilo verdirdi fakat çok pahalı olduğu için insanlar pek yanaşmadı.Bu ürüne o kadar para verinceye kadar başka şekilde de kilo verilebilir bence.Çünkü Herbalife mama gibi meyve suyuna felan ekliyorsunuz öyle içiyorsunuz ve sonuç yine aç olarak geziyorsunuz.Kullanımı yanlış hatırlamıyorsam günde iki öğün herbalife 1 öğünde normal yemekti.Bence hiç gerek yok daha uygunu ve etkili bulduğum başka ürün kullandım.Çok aşırı iştahlı olduğum için iştahımı kapatacak ürünleri araştırmaya başladım.3 sene önce 70 kiloydum ve eczaneden aldığım LW6090 tabletini kullandım ilk hafta 2 kilo verdim.Çok susatıyo su içmeyen ben bile düzenli su içmeye başladım iştahımı kapattı.Zaman geçtikçede midem küçülmeye ve azar azar yemeye başladım.Bu şekilde 54 kiloya inmeyi başardım arada spor yaptım.
merhaba toz dediğiniz herbalife shake mi ben de kullanmak istiyorum faydası oluyor mu tavsiye eder misinizBende bugün itibariyle herbalife kullanmaya başladım, sabah ve akşam kullanıyorum. öğleyin normal yemek yiyorum protein ağırlıklı ve az kalorili olmasına özen gösteriyorum. Sabah süte fazla toz karıştırmışım ve midem bulandı çok fazla :/ akşamda içtim az toz kattım şuan gayet iyiyim. Satın aldığım kişi sürekli arıyor ve nasıl geçtiğini soruyor. Ayrıca
sağlıklı beslenme kulüpleri de var orayada katılıp, zayıflama hedefimi canlı tutmaya çalışacağım ve de sağlıklı beslenmeyi öğrencem. Çünkü ne zaman diyet yapıp zayıflasam hep geri aldım ,6 ay zayıfsam 6 ay kilolu yaşadım, o yüzden artık gerçekten sağlıklı beslenmeyi az yemeyi öğrenmem lazım, ben kilodan nefret ediyorum o da beni çok seviyor.
Geçen yaz 55 kiloydum şimdi 65 yağ oranım yüksek vb.
Kullanan arkadaşlarla sürekli iletişim halinde olur birbirimize destek verirsek çok mutlu olurum. Bir de spora başlıycam sporsuz verilmez çünkü hiç bir kilo verilsede geri alınıyor en azından sporla vücut sıkılaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?