• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HERBALİFE Shake ile zayıflama maceram

Lamaziaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
1.683
2.225
133
Herbalife markasının shake ürününü aldım. Başka markalarında varmış ama ben en bilindiğini almak istedim. Şuanki güncel kilomu sabah aç karnına tartılıp yazıcam kızlar. Ama uygulamam şu olucak :
Sabah:Shake +su

Öğlen:okulda olucağım için ya yemekhaneden yiyicem yada su+süt yada meyve suyu olarak yapmayı düşünüyorum

Akşam:Shake+su

Benim planım bu kızlar. Bakalım dendiği gibi kilo verdiricek mi ? Birde katı besinlerden uzak durucam fast food abur cubur yok ama sıvı şeylere sınır koymam 2.5 litre su içicem kesin. Sizde benimle olmak isterseniz beklerim

ben herbalifeye güvenmiyorum size kolay gelsin:)

Bende ilk başta güvenemedim. Ama çok yakın bir arkadaşım herbalife a o kadar güveniyor ki temsilcisi oldu hatta kendi spor öğrencilerine bile kullandırtıyor. Öneriyor yani. Eğer kötü olsaydı en azından bana söylerdi diye düşünüyorum. Teşekkür ederim :))

Canım merhaba.Ben de başka bir markanın ürünlerini kullandım bir süre.Ama beni asla tok tutmuyor öyle şeyler o yüzden kullanmayı bıraktım.Evet kilo verdiriyor böyle şeyler çünkü sadece sıvı besleniyorsun.Detoks deniliyor ona da. Ben kendi kendime 10 kilo verdim 1,5 ayda ortalama.Şuanda 60 altına düşmek için sıkı bir diyetteyim. Hedefim 53.
Çok az besleniyorum ama aç hissetmiyorum kesinlikle.Sık sık ama çok az yiyorum böylelikle tok kalıyor midem.
Spor yapmıyorum sarkma vs olmadı.2 beden inceldim.

Benim teyzem baya bi kilo verdi bu şekilde. Tam emin değilim ama en az 15 kilo vermiştir

Canım merhaba ben de bugün başladım hayatımda ilk kez kullanıyorum sabah tartıldım 71 kilo ile başladım , beraber olursak bu yolda çok mutlu olurum

10 kilo vermeyi hedefliyorum tok karınla 60 geleceğim inşallah, ben de her gün bir saat yürüyüp bol su içerek bu süreci geçireceğim planım şöyle
Günde 5 fincan kez yarım çay kaşığı ile yapılmış Herbal çay

Sabah vanilyalı Shake ( başka çeşidi var mı bilmiyorum )300 ml süt ile
Saat 11 de Herbal hap
Öğle
Sebze ya da et yoğurt ile
Arada
1 su bardağı kefir içine bir tatlı kaşığı çiya tohumu
Akşam ise sabahla aynı Shake

Danışman arkadaş sabah 11 den önce üç hurma ve Türk kahvesi de iç demiş ama zaten bu Shake çok tatlı hurma yesem mi ya da bi değişilik yapsam mı ne dersin ? Emin değilim , her gün tartılıp yazalım

Canım merhaba.Ben de başka bir markanın ürünlerini kullandım bir süre.Ama beni asla tok tutmuyor öyle şeyler o yüzden kullanmayı bıraktım.Evet kilo verdiriyor böyle şeyler çünkü sadece sıvı besleniyorsun.Detoks deniliyor ona da. Ben kendi kendime 10 kilo verdim 1,5 ayda ortalama.Şuanda 60 altına düşmek için sıkı bir diyetteyim. Hedefim 53.
Çok az besleniyorum ama aç hissetmiyorum kesinlikle.Sık sık ama çok az yiyorum böylelikle tok kalıyor midem.
Spor yapmıyorum sarkma vs olmadı.2 beden inceldim.

Çok haklısın canım. Beni de tok tutmuyor ama kahvaltı etmeyi aşırı seven insanım çok fazla yiyodum şimdi herbalife içiyorum sabahları. En azından orda bi kalori fazlam çıkıyor. Akşam herbalife içemiyorum çorba içiyorum yada 3 tane köfte. Umarım zayıflarız. Kolay gelsinnnn

10 kilo vermeyi hedefliyorum tok karınla 60 geleceğim inşallah, ben de her gün bir saat yürüyüp bol su içerek bu süreci geçireceğim planım şöyle

Saat 11 de Herbal hap
Öğle
Arada

Danışman arkadaş sabah 11 den önce üç hurma ve Türk kahvesi de iç demiş ama zaten bu Shake çok tatlı hurma yesem mi ya da bi değişilik yapsam mı ne dersin ? Emin değilim , her gün tartılıp yazalım

Çok güzel program bence. 3 hurma fazla gelebilir ama canım

Saat 11 de Herbal hap
Öğle
Arada

Hap ne işe yarıyor canım ben sadece shake ve çayını içiyorum

Canım merhaba ben de bugün başladım hayatımda ilk kez kullanıyorum sabah tartıldım 71 kilo ile başladım , beraber olursak bu yolda çok mutlu olurum

Canım şimdi gördüm. Tabi beraber yapabiliriz ben sadece sıvı beslenmesem bile ileride diyete devam edicem. Birbirimize destek olalım benim bugün güncel 76.1. El ele verelim yahuu

Canım şimdi gördüm. Tabi beraber yapabiliriz ben sadece sıvı beslenmesem bile ileride diyete devam edicem. Birbirimize destek olalım benim bugün güncel 76.1. El ele verelim yahuu
Tamam canım hiç merak etme elele vereceğiz yapacağız akşam ne yedik ne içtik hepsini yazalım sporumuzu ve suyumuzu da. Canım ben annemin komşusundaki zayıflamayı görünce ondan istedim o benim şeyleri tedarik etti o hap da var içinde. O da yağ yaktırıyormuş sanırım

Kızlar uygulama var mı kadınlar kulübünün yoksa sadece Google dan mı giriyorsunuz

Tamam canım hiç merak etme elele vereceğiz yapacağız akşam ne yedik ne içtik hepsini yazalım sporumuzu ve suyumuzu da. Canım ben annemin komşusundaki zayıflamayı görünce ondan istedim o benim şeyleri tedarik etti o hap da var içinde. O da yağ yaktırıyormuş sanırım
Tamam canım yazalım herşeyi

Back