tombul tırtıl (herbalife maceram)

herbalife kullanıp kilo verdiniz mi?

• evet

OY: 0 0,0%
  • 1 aylık kullanımda 3-6 kilo

• 1 aylık kullanımda 6-10 kilo

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Öncelikle başarılar. Yazı sitiliniz çok zor okunuyor

Merhaba arkadaslar,

Bu tur urunler kilo verdirmez, bu tur ogunler ogun yerine gecer . Ogunun yerine gectigi icin de uzun vadede kilo verirsin . + icinde extra vitamin ve mineral barindirirlar .

Bunlarin slim fast denilen versiyonunu kullanmistim, salt zayiflamak icin degil kahveli olanin tadi cok hosuma gidiyordu ama cok kotu yapmisim . Insulin direncini tetikleyen urunler bunlar.

Bunlarin yerine Karatay tarzi beslenmek , minerali vitamini meyveden sebzeden almak daha iyi.

Dusuncelerim bunlar.

Kolay kilo vermeler.

Bu yoruma katılıyorum. Ürün içeriğini foto çekip burada paylaşabilir misiniz?

İçindekiler listesinde yazılan ürünler çokdan aza doğru sıralanır. Yani ilk adı geçenler en çok bulunan maddeler.

Netten bakmıştım. Bezelye proteini , sonra da fruktoz diyordu. Aynı toz gıda mu bu? İçinde bu kadar çok şeker bulunan birşeyden asla fayda gelmez.

cumaya sabredemedim perşembe tartıldım
ilk bindiğimde 1500 gram gittiğini gördüm tekrar çıktım 1 kilo çıktı
bu kadar az beklemiyordum
ama bunu regli dönemindeyim ona veriyorum.
incelme var kalça 3 bel 3 göğüsten 5 cm
gören 3 kişide zayıflamışsın dedi
bi kaç gündür düzenli kullanamadım yarın daha sıkı ve istikrarlı bi şekilde başlıcam.

1 haftadami bu incelmeler oldu ? Cok sasirdim müthis :) tebrik ederm cnm
Benim 1 ayda asagi yukari bukadar oluyordu incelmelerim.
Haftada 1 kilo cok iyi hem saglikli, hizli verip geri alcagina yawas gitsin bence..
Bende 26 kiloyu toplam 1 bucuk senede verdm ama suanda korumada hic zorluk cekmiyorum mesela.

1 haftadami bu incelmeler oldu ? Cok sasirdim müthis :) tebrik ederm cnm
Benim 1 ayda asagi yukari bukadar oluyordu incelmelerim.
Haftada 1 kilo cok iyi hem saglikli, hizli verip geri alcagina yawas gitsin bence..
Bende 26 kiloyu toplam 1 bucuk senede verdm ama suanda korumada hic zorluk cekmiyorum mesela.
gerçekten iyi mi ya bunu duyduğuma çok sevindim:KK76:
evet cnm hatta biraz bol bile tuttum mezurayı kendimi kandırmıyim diye
bu hafta daha istikrarlı olucam kaçamaksız yapmaya çalışıcam
sıkılmıyim diye iki tane farklı aroma shake sipariş ettim
ya bide bişey sorcam yürüyüş yapanlar haftanın kaç günü yürüyor
diyetisyen hergün yürümeyin 3 gün yürüyün diyor
ben bi gün evde otursam ertesi gün cnm istemiyo

gerçekten iyi mi ya bunu duyduğuma çok sevindim:KK76:
evet cnm hatta biraz bol bile tuttum mezurayı kendimi kandırmıyim diye
bu hafta daha istikrarlı olucam kaçamaksız yapmaya çalışıcam
sıkılmıyim diye iki tane farklı aroma shake sipariş ettim
ya bide bişey sorcam yürüyüş yapanlar haftanın kaç günü yürüyor
diyetisyen hergün yürümeyin 3 gün yürüyün diyor
ben bi gün evde otursam ertesi gün cnm istemiyo

Canim cok samimiyim cok iyi sonuc.. hatta az gittigi haftalar moralini bozma diyede söyliyim yani :) bazen öle zamanlarda oluyor vücüd direniyor sanki.

Bu arada ben hic diyetisyene gitmedim hic de duymadm yürüyüs icin öyle söylendigini bence yürüyüs hergün yapsanda sakincali olmazki ama haftada 1-2 gün off gün ver kendine dinlen. Agir sporlarda öyle düsünmüyorumda yürüyüs sonucta nasil bir kötu yani olabillirki

Canim cok samimiyim cok iyi sonuc.. hatta az gittigi haftalar moralini bozma diyede söyliyim yani :) bazen öle zamanlarda oluyor vücüd direniyor sanki.

Bu arada ben hic diyetisyene gitmedim hic de duymadm yürüyüs icin öyle söylendigini bence yürüyüs hergün yapsanda sakincali olmazki ama haftada 1-2 gün off gün ver kendine dinlen. Agir sporlarda öyle düsünmüyorumda yürüyüs sonucta nasil bir kötu yani olabillirki
evet cnm sanırım öyle çünkü geçen hafta zaten 2 kilo verdim.
yarın dinlenicem.

ne yaptınız kilo verdiniz mi peki, bende kullanmaya başladım herbalife sonucu bende merak ediyrum

ne yaptınız kilo verdiniz mi peki, bende kullanmaya başladım herbalife sonucu bende merak ediyrum
merhaba evet verdim ama haftada 500 gram filan verdim bi hafta verdim bi hafta hiç vermedim filan derken totalde 3 kilo gitti.Ama benim düşüncem ürünle olmadı bu kilo verimi hergün 8 km yürüyorum ve serbest öğünümde çok dikkat ettim yediklerime ekmeği filan kestim..Ürünün tek başına zayıflatma gibi bi içeriği yok.Sadece düşük kalorili ürün takviyesi.
ama şunu da söyliyim ürün incelme sağlıyor.tabi thermosunu aldıysanız.

merhaba evet verdim ama haftada 500 gram filan verdim bi hafta verdim bi hafta hiç vermedim filan derken totalde 3 kilo gitti.Ama benim düşüncem ürünle olmadı bu kilo verimi hergün 8 km yürüyorum ve serbest öğünümde çok dikkat ettim yediklerime ekmeği filan kestim..Ürünün tek başına zayıflatma gibi bi içeriği yok.Sadece düşük kalorili ürün takviyesi.
ama şunu da söyliyim ürün incelme sağlıyor.tabi thermosunu aldıysanız.
Mrblar neden bıraktınız yazmayı bende başlamayı düşünüyordum

Arkadasin en son yazdigi gibi ürun zayiflatmiyor tek basina arkadas yediklerine dikkat ederek ve yüruyus yaparak zayiflamaya baslamis. Esim uzun sure kullandi malesef hicbir sekilde kilo vermedi.. Bende diyetisyene gitmistim esim kullandigi icin bende kullanabilirmiyim dedim o tur ürun kullanan hicbir hastayi kabul etmiyorum dedi.. cunku ilerde sıkıntilar cikacak ve sorumlusu ben olacagim suc bende kalacak dedi. Neden oyle soyledigini de acikladi aslinda ama uc yil oldu tam hatirlayamiyorum ve bunun uzerine esim direk birakti.. yediklerinize dikkat ederek ve spor yaparak en guzel sekilde zayiflarsiniz ve vucudunuz forma girer. Ama herbalife veya onun gibi urunler ilk basta zayiflatir gibi görunur biraktiginiz an tekrar kilo alirsiniz..

Arkadasin en son yazdigi gibi ürun zayiflatmiyor tek basina arkadas yediklerine dikkat ederek ve yüruyus yaparak zayiflamaya baslamis. Esim uzun sure kullandi malesef hicbir sekilde kilo vermedi.. Bende diyetisyene gitmistim esim kullandigi icin bende kullanabilirmiyim dedim o tur ürun kullanan hicbir hastayi kabul etmiyorum dedi.. cunku ilerde sıkıntilar cikacak ve sorumlusu ben olacagim suc bende kalacak dedi. Neden oyle soyledigini de acikladi aslinda ama uc yil oldu tam hatirlayamiyorum ve bunun uzerine esim direk birakti.. yediklerinize dikkat ederek ve spor yaparak en guzel sekilde zayiflarsiniz ve vucudunuz forma girer. Ama herbalife veya onun gibi urunler ilk basta zayiflatir gibi görunur biraktiginiz an tekrar kilo alirsiniz..
Bu uyarın için teşekkür ederim. Ben şahsen her gördüğüme yazıyorum, ama kimse kaale almıyor sanki..bizzat deneyenler konuşsun. Azıcık içerik okumayı bilmek lazım, anlamıyorsak da netten neyin ne olduğunu araştırmak çok kolay artık. Yok fruktoz, yok bezelye proteini, soya, lecitin vs bilimum cart curt içeren şey fayda değil anca zarar getirir, ama insanımız kolaya kaçmayı seviyor... vanilyalı, çikolatalı içeceğimi içeyim, yattığım yerden kilo vereyim. Yok öyle bir dünya

Bu uyarın için teşekkür ederim. Ben şahsen her gördüğüme yazıyorum, ama kimse kaale almıyor sanki..bizzat deneyenler konuşsun. Azıcık içerik okumayı bilmek lazım, anlamıyorsak da netten neyin ne olduğunu araştırmak çok kolay artık. Yok fruktoz, yok bezelye proteini, soya, lecitin vs bilimum cart curt içeren şey fayda değil anca zarar getirir, ama insanımız kolaya kaçmayı seviyor... vanilyalı, çikolatalı içeceğimi içeyim, yattığım yerden kilo vereyim. Yok öyle bir dünya
Aynen oyle esimide okadar güzel ikna etmisler ki benimle kavga ediyordu yok aciktirmiyor yok zayiflatacak yaklasik bir sene kullandi ama spor yapmadi yeme icmeden kismadi sonuc sifir hic kilo vermedi..

Aynen oyle esimide okadar güzel ikna etmisler ki benimle kavga ediyordu yok aciktirmiyor yok zayiflatacak yaklasik bir sene kullandi ama spor yapmadi yeme icmeden kismadi sonuc sifir hic kilo vermedi..
Yazık, hem sağlığına hem verdiği paraya. Ders olsun, sizi dinler bundan sonra. Adamlar ticaret yapıyor, umurlarında mı sizin hayallerinizle oynamış, paranızı, zamanınızı çalmış.

Neyse, inşallah hala böyle şeylerden medet umanlar paylaşımlarınızı okur. Tekrar teşekkürler :)

Konu sahibi urundem memnun kalmamis sanirim
Topigi de birakmis
kilo verdirmiyor ama inceltiyor demiş, o da nasıl olur ki? değişik. Kilo vermeden incelmek ancak yağını kasa dönüştürmekle olur, o da yürüyüş falan değil, ciddi / yoğun bir spor ile mümkün

Öncelikle merhabalar. Ben Herbalife hakkında bir araștırma yapıyorum. "Herbalife gerçekten zarar veriyor mu? "diye. Size birkaç soru sormak istiyorum cevap verirseniz çok memnun olurum. Öncelikle Herbalife kaç seneden beridir kullanıyorsunuz?
Herbalife kullanmadan önce kan tahlili yaptırdınız mı ve kullandıktan sonra yaptırdınız mı?
Eğer yaptırmıșsanız vücudunuzda bir farklılık meydana geldi mi?
Herbalife hala kullanıyor musunuz? Kullanmadığınız zamanlarda canınız çekiyor mu?
Bir de eğer hala kullandığınız ürün mevcutsa içindekiler kısmını çekip atabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim .

Konu sahibi urundem memnun kalmamis sanirim
Topigi de birakmis
Merhaba uzun zamandır siteye girmiyorum. Üründen memnun kaldım hatta bu yaz bir ay kadar tekrar kullanıp 4 kilo daha vermeyi hedefliyorum. Bırakma sebebim ben uzun süre tekdüze yapılan şeylerden çabuk sıkılan biriyim. Beslenme olsun,spor olsun aynı şeyler beni sıkıyor.bu arada 25 kilo filan verdim ama tabi ki tek başına bu ürünle vermedim. Bir sürü yöntem denedim.

kilo verdirmiyor ama inceltiyor demiş, o da nasıl olur ki? değişik. Kilo vermeden incelmek ancak yağını kasa dönüştürmekle olur, o da yürüyüş falan değil, ciddi / yoğun bir spor ile mümkün
Ürüne ilk başladığım hafta filan açmıştım sanırım bu topiği Canım. O sıralar vucut ürüne tam adapte olamadığı için sanırım ve aşırı su tükettiğim için tartıda fazla gitmedi. Spora gelince yarım saat yürüyüş yapıp bırakmıyordum. İKi saat tempolu yürüyüş iki saatte hızlı bi şekilde bisiklet sürüyordum. O yüzden kasa dönüşmüş Canım yağlar. Belli bi süre sonra zaten çok güzel kilo verimim oldu 25 kilo kadar verdim

X