herbalife kullanarak zayıflayan varmı?

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
Herkese merhaba;

Çalıştığım iş yerinde bu ürünü kullananlar var ben yeni işe başladığım için önceki hallerini bilmiyorum ama ok zayıfladıklarını söylüyorlar. Bu arkadaşlar bu ürünlerin satıcıları. Bu işten para kazanıyorlar.

Yani anlayacağınız satmak için mi bu söyledikleri yoksa gerçekten de kilo verdiriyor mu?

Kullanan var mı yada bilgisi olan?

bizim iş yerindeki arkadaş kullandı günde 2 öğün..arada kaçamakta yaptı..73 kilodan 64 kiloya düştü..bende denedim günde 1 öğün kilo veremedim sadece aynı kiloda kaldım.ben 2 öğün yiyemem sıkıyo beni..2 öğün yiyecekseniz alabilirsiniz..

bizim iş yerindeki arkadaş kullandı günde 2 öğün..arada kaçamakta yaptı..73 kilodan 64 kiloya düştü..bende denedim günde 1 öğün kilo veremedim sadece aynı kiloda kaldım.ben 2 öğün yiyemem sıkıyo beni..2 öğün yiyecekseniz alabilirsiniz..

Deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

Kesinlikle tavsiye etmem! tamamen dolandırıcılık. ya okadar yıl geçti hala bu ürünü nasıl satıyorlar anlamıyorum. Bundan 10 yıl önce kullanmıştım. Bırtakın zayıflamayı hasta etti beni.. doktorum kesinlkikle kullanmıyacaksın bu ürünü bi daha dedi.. biraz araştırdım o zmanlar diğer kullannalara sordum . hemen hemen hepsi aynı şikayetten muzdariptiler..

kararsız kalıyorum işte iyi diyen var çok öven var bide çok kötü olduğunu söyleyenler. Size ne gibi yan etkisi oldu

Merhaba arkadaşlar, diyetisyen olarak söylemek isterim ki bu tarz ürünlerle zayıflamaya çalışmak yerine normal bi şekilde diyetisyene giderek sizin yaşınıza boyunuza kilonuza uygun olarak hazırlanan beslenme programlarıyla sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermeye çalışın ;)

Back
X