Herbalife kullananlar yokmu?

Merhaba,
Ben de bugün başladım.Haftaya nişanım var o yüzden birkaç kilo verebilirim belki elbise daha güzel olur diye düşündüm:)

İki sene kadar önce 15 gün kadar yapmıştım güzel sonuç veriyor gibiydi ama çayı çok fazla içtiğim için tansiyonum düşmeye gözlerim kararmaya başladığı için bıraktım.pek ihtiyacım da yoktu açıkcası arkadaşlara uydum gaza geldim onlarla beraber başladım.

Evde yarım kalan shake,çay ve lif tabletlerim vardı.Onlarla tekrar denemeye karar verdim.Bakalım birkaç haftada aldığım sonuçlara göre devam ederim diye düşünüyorum.
hayırlı olsun canım ne güzel benim gibi 40 kilon yok verecek

ben daha önce kullandım ve çok güzel kilo verdim şimdi doğumdan kalan kilomu vermek istiyorum inşallah veririz beraber..
merhabaalr bende kullanmaak istiyorum bgn bir ilgilenenle konustum. Aloe su ve shale vericem dedi aylik 245 dedi fiyati. Neyse emziriyorum bu arada sorun yok dediler. Siz ne zaman ne kullandiniz?

öğlen bütün yeşilliklerden kocaman 2 kişilik bir salata yiyorum yanına köfte 4-5 adet yada 2 küçük kutu ton balığı
Bazen çiğ semiz otundan salata yapıyorum yoğurt tüketiyorum
Öğlen kuvvetli yemek zorundayız
Ben aslinda cuma basladim ama ctesi kacamak yaptim lahmacunlar baklavalar abarttim biraz ona ragmen 3,5 gitmis
merhabaalr kullanmalimiyiz sizce. Bide urunu ne kadara aldniz neler var bana aloe su ve shake dedi ilgilenen

merhabaalr bende kullanmaak istiyorum bgn bir ilgilenenle konustum. Aloe su ve shale vericem dedi aylik 245 dedi fiyati. Neyse emziriyorum bu arada sorun yok dediler. Siz ne zaman ne kullandiniz?
normal fiyatı ben aloe su kullanmıyorum çay kullanıyorum emzirirken kullanmakta zararı olmadığını bende duymuştum canım..

Kizlar ben dezpack ile herbalife arasinda kaldim hangisini alim 10 kilo fazlam var hu arada sizce hangisini almaliyim emziriorum bu arada zarari olur mu sizce

merhaba bende kullanmak istiyorum shak ve çay siz nerden temin ettiniz lütfenn cevap tşkler
Merhaba :) bende kullanıyorum ve annemde kullanıyor annem 4 ayda 16 kilo civarında verdi ve distribütörlük yapmaya başladı istersen ... dan ulaşabilirsin bana :)

Son düzenleyen: Moderatör:
edahira benim yolum çok uzun vermem gereken tam 40 kilom var bunu tek başıma diyetle sporla sürdüremiyorum
muhakkak desteğe ihtiyacım oluyor
Iyi günler isterseniz bağımsız distribütörümüzden bilgi ve sipariş alabilirsiniz :) -054...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bu shake içilir mi ya
Midesizlik bu
Zamanında aldım bıraktım hemen verdiğim parayi da hiç düşünmüyorum
O içilir mi yaaa

X