Herbalife kullananlar yokmu?

Ayy cnm benim bende kullanıyorum ve sporda yapıyorum üstelik gerçekten çok faydalı birazcık yürüyüş birazcık hareket yapsan sonuçlarına sende inanamayacaksın. Çayları nasıl iyi mi?

saçma sapan bir şey birara bende denedim.kilo veriyorsunuz da ömür boyu bununlamı besleneceksiniz olmuyor bıraktım.tekrar 5kilo aldım.en son karatay diyeti uyguladım 3ayda istediğim beden ohh bee.olay budur.

her gün topiğe girip paylaşım yaparsak neden olmasın bende tam anlamıyla bugün başladım tadı biraz değişmiş gibi geldi
sütle içimi daha kolay oluyor ben çikolata ve vanilya dönüşümlü kullanıyorum sen neler kullanıyorsun?

birde kullandığımız ürünlerin ismini yazmayalım yoksa konu kapatılıyor
bende çikolata ve fındık kullanıyorum birde limonlu çay. Ben yarısını sut yarısına su karıştırıp yapıyorum tadı kotu gelmiyor ama çok acıkıyorum bugün evlilik yıldönümüm o yüzden yarın başlamaya karar verdim :)

evlilik yıl dönümünde diyet olmaz yarın başlarsın tabi bu arada tebrik ederim
ben de klasik çayını kullanıyorum tadını sevdim birde yerleşmiş yağları yakan bir hapı var onuda aldım bakalım işe yarayacak mı ?

evlilik yıl dönümünde diyet olmaz yarın başlarsın tabi bu arada tebrik ederim
ben de klasik çayını kullanıyorum tadını sevdim birde yerleşmiş yağları yakan bir hapı var onuda aldım bakalım işe yarayacak mı ?
teşekkür ederim canım saol hımm o hapı bilmiyorum inşallah işe yarar bende alırım o zaman kaç kilo vermeyi düşünüyorsun?

edahira benim yolum çok uzun vermem gereken tam 40 kilom var bunu tek başıma diyetle sporla sürdüremiyorum
muhakkak desteğe ihtiyacım oluyor

edahira benim yolum çok uzun vermem gereken tam 40 kilom var bunu tek başıma diyetle sporla sürdüremiyorum
muhakkak desteğe ihtiyacım oluyor
ben daha önce kullandım ve çok güzel kilo verdim şimdi doğumdan kalan kilomu vermek istiyorum inşallah veririz beraber..

dayanamadım bu sabah tartıldım 3,5 kilo gitmiş bile şimdide çayımı içiyorum sen nasılsın değişiklik varmı ?

dayanamadım bu sabah tartıldım 3,5 kilo gitmiş bile şimdide çayımı içiyorum sen nasılsın değişiklik varmı ?
harika çok sevindim ben daha başlayamadım kızımı anneme bıraktım temizlik yapıyorum güçsüz düşmeyeyim dedim yarın başlıyorum bende öğlen neler yiyorsun

öğlen bütün yeşilliklerden kocaman 2 kişilik bir salata yiyorum yanına köfte 4-5 adet yada 2 küçük kutu ton balığı
Bazen çiğ semiz otundan salata yapıyorum yoğurt tüketiyorum
Öğlen kuvvetli yemek zorundayız
Ben aslinda cuma basladim ama ctesi kacamak yaptim lahmacunlar baklavalar abarttim biraz ona ragmen 3,5 gitmis

Merhaba,
Ben de bugün başladım.Haftaya nişanım var o yüzden birkaç kilo verebilirim belki elbise daha güzel olur diye düşündüm:)

İki sene kadar önce 15 gün kadar yapmıştım güzel sonuç veriyor gibiydi ama çayı çok fazla içtiğim için tansiyonum düşmeye gözlerim kararmaya başladığı için bıraktım.pek ihtiyacım da yoktu açıkcası arkadaşlara uydum gaza geldim onlarla beraber başladım.

Evde yarım kalan shake,çay ve lif tabletlerim vardı.Onlarla tekrar denemeye karar verdim.Bakalım birkaç haftada aldığım sonuçlara göre devam ederim diye düşünüyorum.

öğlen bütün yeşilliklerden kocaman 2 kişilik bir salata yiyorum yanına köfte 4-5 adet yada 2 küçük kutu ton balığı
Bazen çiğ semiz otundan salata yapıyorum yoğurt tüketiyorum
Öğlen kuvvetli yemek zorundayız
Ben aslinda cuma basladim ama ctesi kacamak yaptim lahmacunlar baklavalar abarttim biraz ona ragmen 3,5 gitmis
çok iyi ya çok sevindim senin adına darısı başıma inşallah :)

X