Ben Herbalife shake aldım ve de içecek kabı ne deniyorsa artık adına.. Ama bireysel bir diyet yapmak istiyorum danismanla değil.. bu shake kutuları ne kadar süre gidiyor sabah ve akşam öğünü yerine icildigini biliyorum ama çay kahve vs. Serbest mi öğlen yemeğinde nasıl beslenmeli daha önce uygulayanlar bilgi verirse sevinirim

Merhabalar, ben elimden geldiğince yardımcı olayım. 1 tam gün herbalife ile nasıl geçer hemen anlatayım:
Sabah uyandık 400 ml suya yarım çay kaşığı herbalife çayımızı ekledik karıştırıp içtik. Hemen ardından bir bardak su..
Daha sonrasında 400 ml suya 2 çorba kaşığı shake ekliyoruz( ben yarısını yarım yağlı süt yarısını su olarak yapıyodum. çünkü kas ağırlığım yok diye ki tadı daha güzel oluyor. ayrıca kutunun üstünde de yarım yağlı süt ile içilmesi tavsiye ediliyor.). İyice çalkalayıp içiyoruz. çok hızlı içince mide bulandırabilir. o yüzden yarım saatte falan tüketmeye çalışın. Bitince yine 1 bardak su. Bu bizim kahvaltımız oldu.
Ara öğün olarak yumurta beyazı, yoğurt, 2 adet kuru kayısı, 5 adet çiğ badem, yarım porsiyon meyve yada sebze bunlardan birini seçip yiyebilirsiniz.
Öğle yemeği serbest ama sindirimi kolaylaştırmak için yine 400 ml suya yarım çay kaşığı çay ekleyip yemekten hemen önce içiyoruz. Yemekte ekmek,pilav makarna yok geri kalanlar serbest.
Yine ara öğün yukarıdakilerden seçip yiyebiliriz.
Akşam için de kahvaltıda yaptıklarımızın aynısı yapıyoruz. Önce çay sonra Shake. Ama benim pek kilom olmadığı için akşamı da öğlen gibi geçiriyordum. Tercih sizin.
Gece; mide problemi yoksa yoğurdun içine kırmızı biber karıştırıp yenilebilir.
Günde en az 3,5 lt su içiyoruz. Kahvaltıdan öğlene kadar da 1,5 lt suya 1 çay kaşığı çay koyup öğlene kadar tüketiyoruz.
Çayı hem soğuk hem sıcak içebilirsiniz. Tercih sizin. Ben çok sıcaklarda içine buz koyup içiyordum. sabahları 400 ml çay fazla gelirse büyük kupaya çay koyup öyle de tüketebilirsiniz.
Gün içerisinde çay kahve serbest ama kahveyi süt tozu yada kremayla içmemenizi öneririm. Ben ilk kullandığımda çok çok faydasını gördüm. Fakat şu aralar düzenli kullanamadığım için öğün geçiştirmek adına kullanıyorum.