• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herbalife diyetine başlıyorum varmı kullananlar?

papatyaozu

💙💜
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3.081
3.141
133
33
merhaba kızlar. Uzuuuun zaman oldu oğlumu 2.5 yaşına getirdim ve zayıflamaya başlayım dedim. 3 hafta önce diyete başladım ama hep aç gezdim yani sıkı diyetle 4kg verdim. Sonra herbalife ı duydum ve dedim denemeliyim. Eşimi ikna ettim ve aldım bugün kargom geldi. Yarın sabah başlıyorum. Sabah tartılıcam ve tam kilomu yazıcam ve böylece maceram başlıcak. Her cumartesi günü de sabah uyandığım gibi tartılıp kilomu yazıcam. Zayıflama yoluna başlayan arkadaşları da beklerim. Ek bir ürün olsun olmasın :) yalnız bırakmayın beniii

Evet 2. Günden merhaba :) elbet birgün biri katılıcak :KK45: ilk günün heyecanıylamı yoksa 3 haftadır zaten diyet yapıyo olmamlamı alakalı bilmiyorum ama zorlanmadım :) inşallah hep böyle gider. Şöyle yaptım:
Sabah konsantre çayını içtim bir kupa
Ardından shake ve üstüne iki bardak su.
(ben ara öğün istemiyorum ama koçum illaki olucak dedi)
7 badem yedim ara öğünde.
Öğlen: ızgara et ve salata
2. Ara öğün: havuç (burda yanlş yapmışım ara öğün listemde havuç yokmuş)
Akşam : konsantre çay, shake ve iki bardak su
Gün içinde sade türk kahvesi içtim. Ve öğün önceleri dahil 6 kuba çay içebiliyorum. Gün içinde bol bol ve ve toplamda 5 bardak çay içtim. Hep hareket etmeye gayret gösterdim. Malum haftasonu evdeyim ama oğlumla oynadım temizlik yaptım koştum. Belkide oğlumla oyalandım çok o yüzden acıkmadım :)

Ayrıca zayıflama yolunda motivasyon çok önemli. Herkesin motivasyonu farklı tabii ama ben sürekli gözümün önüne doğum günlerinde düğünlerde korse giymeme rağmen olan göbeğimi hep bir yerlerimi saklama eziyetimi düşünüyorum her acıktığımda. Aman şundan bir tane yiyim diye aklımdan her geçtiğinde hedefine ulaş bak nasıl bir kutlama yapıcam neler yicem diyip duruyorum :)

Ayrıca zayıflama yolunda motivasyon çok önemli. Herkesin motivasyonu farklı tabii ama ben sürekli gözümün önüne doğum günlerinde düğünlerde korse giymeme rağmen olan göbeğimi hep bir yerlerimi saklama eziyetimi düşünüyorum her acıktığımda. Aman şundan bir tane yiyim diye aklımdan her geçtiğinde hedefine ulaş bak nasıl bir kutlama yapıcam neler yicem diyip duruyorum :)
Merhaba, herbalife ne ise yariyorki¿ bende yıllardır hep diyetle yaşıyorum,bir alıyorum bir veriyorum,kısır döngü haline döndü.bıktım artik😦

Merhaba, herbalife ne ise yariyorki¿ bende yıllardır hep diyetle yaşıyorum,bir alıyorum bir veriyorum,kısır döngü haline döndü.bıktım artik😦
Herbalife sabah ve akşam içiliyor öğün yerine geçiyor. Hafif kuvamlı birşey. Akşam ne yicem derdim olmaması için aldım açıkçası. Diyet ve çalışma hayatı ikisini bir yapamıyorum o yuzden bu kurtarıcı oldu. Sen araştır canm ben burda övmek gibi olmasın :)

Ben hamile kalmaya çalışmadan önce kullandım.
2 haftada 3 kilo verdim. (Çok kilom olmadıgından yavaş verdim)Arada kaçamaklarım oldu ama. Bırakınca o kilonun iki katını aldım. Böyle ürünler yoyo etkisi yapıyor. Aldığın kilo verdiğinden çok oluyor. Ömür boyu kullanmak gerek. Farkettiyseniz herbalife kullananlar zayıf olsalar bile hala devam ediyorlar. Bana satan bayan 30 kilo vermişti. 2 sene geçmiş üstünden kilo vereli ama hala çayını içiyordu. İçmezsem alırım diyordu.
Ki bence normalde öyle dikkat edilse, o miktarda su içilse zaten herbalife a gerek kalmaz.
Bu benim görüşüm, sevenleri de vardır muhakkak.

Herbalife sabah ve akşam içiliyor öğün yerine geçiyor. Hafif kuvamlı birşey. Akşam ne yicem derdim olmaması için aldım açıkçası. Diyet ve çalışma hayatı ikisini bir yapamıyorum o yuzden bu kurtarıcı oldu. Sen araştır canm ben burda övmek gibi olmasın :)
cnim araştırdım desigin gibi ogun yerine giriyor.birde instgramda detoksia diye kapsül +çay satılıyor ve çok kilo verdiriyormus.tabi ne kadar inandırıcı bilemiyirum.hadi bkalm bol eksiler

Evet 2. Günden merhaba :) elbet birgün biri katılıcak :KK45: ilk günün heyecanıylamı yoksa 3 haftadır zaten diyet yapıyo olmamlamı alakalı bilmiyorum ama zorlanmadım :) inşallah hep böyle gider. Şöyle yaptım:
Sabah konsantre çayını içtim bir kupa
Ardından shake ve üstüne iki bardak su.
(ben ara öğün istemiyorum ama koçum illaki olucak dedi)
7 badem yedim ara öğünde.
Öğlen: ızgara et ve salata
2. Ara öğün: havuç (burda yanlş yapmışım ara öğün listemde havuç yokmuş)
Akşam : konsantre çay, shake ve iki bardak su
Gün içinde sade türk kahvesi içtim. Ve öğün önceleri dahil 6 kuba çay içebiliyorum. Gün içinde bol bol ve ve toplamda 5 bardak çay içtim. Hep hareket etmeye gayret gösterdim. Malum haftasonu evdeyim ama oğlumla oynadım temizlik yaptım koştum. Belkide oğlumla oyalandım çok o yüzden acıkmadım :)
baya sıkı bi diyet acaba bende sana katılıp senin diywtinimi uygulasam?

Ben 2 hafta kullandım 5 kilo verdim yağdan, bırakalı neredeyse 2 ay oldu aynı kilodayım yani tekrar almadım çünkü dikkat ediyorum yememe içmeme verdim diyip kendini salarsan elbette kilo alırsın tekrar, o yüzden bıraktıktan sonra salmayın istediğiniz kiloya gelene kadar devam edin kolay gelsin 😊

baya sıkı bi diyet acaba bende sana katılıp senin diywtinimi uygulasam?
Evet sıkı diyet ama vücut hemen alışıyo :) ama hafta sonu işsizlikten kaçamak yaptım. Malum oğlum ve eşim hep dibimde olunca onlara bişey hazırlarken arada bende götürdüm :( ama söz artık yok özellikle yılbaşına kadar. :D

Ben hamile kalmaya çalışmadan önce kullandım.
2 haftada 3 kilo verdim. (Çok kilom olmadıgından yavaş verdim)Arada kaçamaklarım oldu ama. Bırakınca o kilonun iki katını aldım. Böyle ürünler yoyo etkisi yapıyor. Aldığın kilo verdiğinden çok oluyor. Ömür boyu kullanmak gerek. Farkettiyseniz herbalife kullananlar zayıf olsalar bile hala devam ediyorlar. Bana satan bayan 30 kilo vermişti. 2 sene geçmiş üstünden kilo vereli ama hala çayını içiyordu. İçmezsem alırım diyordu.
Ki bence normalde öyle dikkat edilse, o miktarda su içilse zaten herbalife a gerek kalmaz.
Bu benim görüşüm, sevenleri de vardır muhakkak.
Ya şöyle düşünüyorum istediğim kiloya düştüğümde yada baya verdiğimde diyim sadece kahvaltı öğününe dönücem sonra sadece çayını kullanırım yani kafamdaki yavaş yavaş bırakmak. Koçluğumu yapan çok yakın tanıdığım öyle birşey olsaydı beni uyarırdı diye düşünüyorum :(

17 kilo verip 25 kilo almıştım, üstelik vücudumda bulunan tümörleri tetikledi. Bence sağlıklı beslenin, paranız da cebinizde kalsın sağlığınız da

ben de buradan almayı düşünüyorum ama kimse birşey söylemiyor. Kullananlar memnun mu faydası oluyor mu?
ben de buradan almayı düşünüyorum ama kimse birşey söylemiyor. Kullananlar memnun mu faydası oluyor mu?
Merhaba ben 8 aydir urunlerle yani herbalife ile besleniyorum 22 kg verdim ve hala devam ediyorum egerki kullanmayı hala düşünüyorsan yardımcı olabilirim

Merhaba ben 8 aydir urunlerle yani herbalife ile besleniyorum 22 kg verdim ve hala devam ediyorum egerki kullanmayı hala düşünüyorsan yardımcı olabilirim
Bu urunlerin devaminda kullaniminizda ne oldu sonuc yazicam her ctesi demissiniz ama biraktiniz urunleri sanirim:)
Ben 2 aylik aldim ilk kilom 88 di kotuydum vucudum odem yag olusmustu ilk kullandigimdan bu yana 88den 85.8 dustum çay tablet shake harika i

Back