• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Herbal essences kayboldu

kahvekolik

Ya Hafiz!
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
8.161
6
156
İstanbul
bundan bi 5 sene öncesine kadar herbal essences şampuan kullanıyordum. sonra bütün konya ve istanbulda çok aradım bulamadım. istanbul da küçük bi markette buldum sonra o da bitti ve orayada gelmiyor artık. bu şampuan nereye kayboldu bileniniz var mı? hayatımda o kadar güzel bi şampuan görmedim ben kokusu ödül almış zaten mükemmel. saçları da inanılmaz yumuşak ve parlak yapıyor. bilen var mı nerede bulabilirim?:uhm:

Yasaklandı mı bilemem ama neden yasaklansın ki CADIARZU
Belki de satılmıyor diye marketler de almıyolardır, arz talep meselesi şakkıdı
İnternet sitesinden baktım te Yemen'de bile satılıyor, Türkiye'de neden satılmasın ki CADIARZU
Dediğim gibi alan olmadığı için marketler de almıyordur....

evet ben de herbal essences kullanıyordum.gerçekten çok güzel bir şampuandı.kullandığım zamanlarda erkek arkadaşım sürekli saçlarımı kokluyordu.

ayy evet bi ara bende kullanıyodum zeytinyağlı sabuna dönmeden önce:D carrefourdan alıyorum ben. ama artık hakkaten göremiyorum o şampuandan...

valla bende amerikadan getirmistim.ya oyle bir sac kremi varki yag gbi kaygan yapiyor ve amerikada 2 veya 3 dolar fiyati var.gercektende cok ucuz turkiyede nerde satiliyor bilmiyorum ve eminim cok yuksek fiyatlari vardir keske daha cok getirseydmsenağlama

Canim Herbal Essences benim de cok sevdigim bir marka ama ne yazik ki uzun suredir bulunamiyor oysa yurtdisinda tum marketlerde var ,ustelik fiyati da cok makul, sanirim ithalatci firma veya pazarlama firmasinin hatasi yuzunden piyasadan kalkmis...

yurt dışından getirttirdim ama eskisi gibi değil.
şişesi de kokusu da değişmiş.
saçıma da yaramadı, valla tutmadım bu halini.

Back