- 31 Ocak 2022
- 5
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi ayse derin
Bende vajinusmus hastasıydım bende hera kliniğe gittim taa doğu ilinden burda gorev yapiyoruz eşimle 1 senede parayı ancak toparlayabildik borçlarımız vardi 8 sene beklemeseydin sende kendine de eşine de bunu yaşatmayı sen istemişsin kendin diyorsun ilk gün yendim diye bende ilk gün başardım dedim övme konusuna gelincede şenay hanımın ilgilendiği felan yok yalan söylüyorsunuz sadece muayene ediyor sonra çalışanlar ilgileniyor sadeceTabiki överim. Siz sekiz sene nedemek olduğunuzu biliyormusumuz?? Beni nasil bi psikolojik kuyuya sürükledigini ve inanin ben bunu başardigimda sevinçten gözyaşi bile akıtmısştım. Umarım siz bu sorunla karşılaşmazsınız. Sonucta ateş düştüğü yeri yakar...
Nasıl bir tedavi uygulanıyorki ben bi kaç doktora gittim 7 aylık evliyim evliliğim bitme durumuna bile geldi son çarem eşimi ikna edip buraya gideceğim ama korkularım var halaMerhaba. Ben sekiz yıllık evliyim ve sekiz senenin sonunda hera klinik ile vajinismusı yendim. Bundan önce Başka yerde tedavi olmuştum ve maalesef sonuca varamamıştım. Sekiz senede yapamadığımı bir haftada olumlu sonuçlarla yaptım. İnanamadım. Doktorum Şenay eserdağ hanımefendi ve benim tedavi ye yardımcı olan ezgi hanım ve diğer çalışanlar bana çok yardımcı oldular. Sıcak ortam ve oraya ilk gittiğinizde onu gerçekten hissediyorsunuz. Sizi öncelikle rahat hissettiriyor ve bunun ayıp olmadığını ve gerçekten bir hafta içinde aşabileceğinizi inandırıyor. Hatta doktor Şenay eserdağ bunu bana anlattığında içimden diyordum ki tabi canım ben sekiz sene de yapamadım bir hafta içinde nasıl olacak bu iş.Tedavi sırasında size destek ve rahat ettiriyor. İlk oraya gittiğimde çok sıcak karşıladılar ve ilk konuşmadan sonra yakamı bırakmadılar ve derhal tedaviye başladılar. Çok korkuyordum ve tedirgindim ama gel gör ki tedavinin ilk gününde olumlu sonuca varmıştım. Ve burada eşim bile şok olmuştu. Benim sekiz senede yapamadığı mı bir gün içinde olmuştu ve bu çok şaşırtıcıydı. En önemlisi tedavi bittikten sonra sizi ilgi ve alakayı esirgemediler. Bunları yaşadıktan sonra niye daha önce gitmediğime çok pişmanım ama yinede hiçbir şey için geç kalmış değilim. Bundan sonra benim hayatımda yeni bir sayfa açıldı Buda hera klinik sayesinde. Hiçbir kadın bu durumda Daha fazla beklemesin ve hemen önlemini alsın. Sadece klinik önemli değil orada çalışanlar da önemli ve hera klinik tüm profesyonelliğinle kadınlara yardım ediyor.
Bu kliniği bilmiyorum ama eğer istanbuldaysanız ben 2 gün önce saygın micozkadıoğluna başladım. Sanırım 1 ya da 2 seansım kaldı ve kurtulacağım. Online terapileride vardı ama bende sizin gibi bitme noktasına geldiğim için ard arda her gün seans almaya başladım. Bahsedilen kliniğe göre daha uygun fiyatlı bende görüşmüştüm birçok yerle. Malesef bizler için maddi manevi yıpratıcı bir süreç bu. Umarım atlatırız dualarımlaNasıl bir tedavi uygulanıyorki ben bi kaç doktora gittim 7 aylık evliyim evliliğim bitme durumuna bile geldi son çarem eşimi ikna edip buraya gideceğim ama korkularım var hala
Yani benim için maddi yön çok önemli değil yeterki kurtulayım diyorum izmir deyim ben ama son kez burayı deneyeceğim herşey için hayırlısıBu kliniği bilmiyorum ama eğer istanbuldaysanız ben 2 gün önce saygın micozkadıoğluna başladım. Sanırım 1 ya da 2 seansım kaldı ve kurtulacağım. Online terapileride vardı ama bende sizin gibi bitme noktasına geldiğim için ard arda her gün seans almaya başladım. Bahsedilen kliniğe göre daha uygun fiyatlı bende görüşmüştüm birçok yerle. Malesef bizler için maddi manevi yıpratıcı bir süreç bu. Umarım atlatırız dualarımla
Moralini hiçbir zaman bozma hep yüksek tut.Yani benim için maddi yön çok önemli değil yeterki kurtulayım diyorum izmir deyim ben ama son kez burayı deneyeceğim herşey için hayırlısı
O şekilde yenenlere hayran olduğum doğrudur ama uzman bir hekim ve işin ehli birinden yardım almak çok daha mantıklı psikoterapist felan biraz boş geliyor banaMoralini hiçbir zaman bozma hep yüksek tut.
Bende yeni yenenlerdenim
Kliniğede gittim çare olmadı.
Psikoterapist ve kendi çabamla,buradaki arkadaşların moral motiveleriyle yendim.
İlaç kullanmadımki .Cinsel terapist diyelim.İlaç içmedim.O şekilde yenenlere hayran olduğum doğrudur ama uzman bir hekim ve işin ehli birinden yardım almak çok daha mantıklı psikoterapist felan biraz boş geliyor banakaç kere gittim ilaç verip duruyorlar deli gibi
Doğru diyorsunuz bende gittim parmak egzersizi herşeyi denedim olmadı yani herşey kafada bitiyor belki Hera klinik yardım eder bir Ümit
Her bir kişi kendi problemini farklı yaşar. Size kolay geliyor işte keşke beklemeseydinz. Bu hayatta her insan problemlerini farklı yaşıyor. Evet keşke gitseymişim önceden Ama bu saatten sonra faydası yok olan oldu biten bitti ve ben bu problemi yendim ve çok mutluyum kim ne derse desin. Benimle çok ilgilendiler Buda benim görüşüm. Siz eğer farklı yaşadıysanız bunu benim yapacağım bir şeyim yokBende vajinusmus hastasıydım bende hera kliniğe gittim taa doğu ilinden burda gorev yapiyoruz eşimle 1 senede parayı ancak toparlayabildik borçlarımız vardi 8 sene beklemeseydin sende kendine de eşine de bunu yaşatmayı sen istemişsin kendin diyorsun ilk gün yendim diye bende ilk gün başardım dedim övme konusuna gelincede şenay hanımın ilgilendiği felan yok yalan söylüyorsunuz sadece muayene ediyor sonra çalışanlar ilgileniyor sadece
Hiç korkmayın. Zaten en zoru oraya gitmek. Siz gidin ve görün. İnanki çok rahatlayacaksınız. Zaten rahatladıktan sonra tedavi daha kolay geçiyorNasıl bir tedavi uygulanıyorki ben bi kaç doktora gittim 7 aylık evliyim evliliğim bitme durumuna bile geldi son çarem eşimi ikna edip buraya gideceğim ama korkularım var hala
Şuan da 2. Seansımı tamamladım herşey çok güzel ilerliyor eğer oraya gitmeseydim bu kadar yol kat edemezdim kendimHiç korkmayın. Zaten en zoru oraya gitmek. Siz gidin ve görün. İnanki çok rahatlayacaksınız. Zaten rahatladıktan sonra tedavi daha kolay geçiyor
Sizin için çok sevindimŞuan da 2. Seansımı tamamladım herşey çok güzel ilerliyor eğer oraya gitmeseydim bu kadar yol kat edemezdim kendim
Kesinlikle öyle yaptıkları sadece boş reklam bende hiç memnun kalmadım nişantaşındaki kliniktenBende vajinusmus hastasıydım bende hera kliniğe gittim taa doğu ilinden burda gorev yapiyoruz eşimle 1 senede parayı ancak toparlayabildik borçlarımız vardi 8 sene beklemeseydin sende kendine de eşine de bunu yaşatmayı sen istemişsin kendin diyorsun ilk gün yendim diye bende ilk gün başardım dedim övme konusuna gelincede şenay hanımın ilgilendiği felan yok yalan söylüyorsunuz sadece muayene ediyor sonra çalışanlar ilgileniyor sadece
Lütfen cevap verin tedavi ücretleri çok mu pahalı ?Merhaba. Ben sekiz yıllık evliyim ve sekiz senenin sonunda hera klinik ile vajinismusı yendim. Bundan önce Başka yerde tedavi olmuştum ve maalesef sonuca varamamıştım. Sekiz senede yapamadığımı bir haftada olumlu sonuçlarla yaptım. İnanamadım. Doktorum Şenay eserdağ hanımefendi ve benim tedavi ye yardımcı olan ezgi hanım ve diğer çalışanlar bana çok yardımcı oldular. Sıcak ortam ve oraya ilk gittiğinizde onu gerçekten hissediyorsunuz. Sizi öncelikle rahat hissettiriyor ve bunun ayıp olmadığını ve gerçekten bir hafta içinde aşabileceğinizi inandırıyor. Hatta doktor Şenay eserdağ bunu bana anlattığında içimden diyordum ki tabi canım ben sekiz sene de yapamadım bir hafta içinde nasıl olacak bu iş.Tedavi sırasında size destek ve rahat ettiriyor. İlk oraya gittiğimde çok sıcak karşıladılar ve ilk konuşmadan sonra yakamı bırakmadılar ve derhal tedaviye başladılar. Çok korkuyordum ve tedirgindim ama gel gör ki tedavinin ilk gününde olumlu sonuca varmıştım. Ve burada eşim bile şok olmuştu. Benim sekiz senede yapamadığı mı bir gün içinde olmuştu ve bu çok şaşırtıcıydı. En önemlisi tedavi bittikten sonra sizi ilgi ve alakayı esirgemediler. Bunları yaşadıktan sonra niye daha önce gitmediğime çok pişmanım ama yinede hiçbir şey için geç kalmış değilim. Bundan sonra benim hayatımda yeni bir sayfa açıldı Buda hera klinik sayesinde. Hiçbir kadın bu durumda Daha fazla beklemesin ve hemen önlemini alsın. Sadece klinik önemli değil orada çalışanlar da önemli ve hera klinik tüm profesyonelliğinle kadınlara yardım ediyor.
Nasıl yendiniz ve ne kadar ücret ödediniz?Bende vajinusmus hastasıydım bende hera kliniğe gittim taa doğu ilinden burda gorev yapiyoruz eşimle 1 senede parayı ancak toparlayabildik borçlarımız vardi 8 sene beklemeseydin sende kendine de eşine de bunu yaşatmayı sen istemişsin kendin diyorsun ilk gün yendim diye bende ilk gün başardım dedim övme konusuna gelincede şenay hanımın ilgilendiği felan yok yalan söylüyorsunuz sadece muayene ediyor sonra çalışanlar ilgileniyor sadece