- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi FallenAngel
-
Bence de çok güzel olur canım ama diğer arkadaşlar ne de bilmiyorumArkadaşlar olmaz mi benim dediğim?
Hem takip sayısı bozulmaz hemde kimsenin hakkına girmemiş oluruz
Arkadaşlar olmaz mi benim dediğim?
Canım ellerine sağlık ne güzel düşünüp yapmışsın.
Ben çok beğendim
Tesekkurler canim. Hatta becerebilirse arkadaşımız . Bu benim yaptığım listeyi ilk sayfaya eklerse . Her gun oradan güncelleme yaparsa hem bizim için hem arkadaş için daha kolaylık sağlar.
Valla neredeyse yarim saat uğraştım listeyi yapmak icinps:
Zaten bende artık bu tabloyu kullanırız diye düşünüyorum.
FallenAngel de eminim ki beğenir. Onun içinde kolay olur takip etmek bence.
Tekrar eline sağlık
Yenidenmi okuycaz canim bastan 2 gun 30 adet okudm benSanırsam haftasonu okunmuyor pazartesi benFallenAngel le konuşup guzel bir liste yapıp sırayla okuma yapicaz ins.
Yenidenmi okuycaz canim bastan 2 gun 30 adet okudm ben
Yok canim evinde neti yokmuş saniirim. O yuzden haftasonu okuma almiyorcimcimegfb vayyy tabloyaaa baaak cumartesi pazar yokmu FallenAngel gordugum iyi oldu bilmeden okurdum Ben yarin
Tamam teşekkürlerPaZartesi bilgi verelim konu sahibi su anda yok.
Arkadaşlar olmaz mi benim dediğim?
aynen oyle bu sekilde devam edilirse hakka gircez diye bende korkuyorum.
birinci arkadasa 1000 okuduk 2.ye 600de kaldi mesela.
olmaz bu cok kotu.
birde surekli birileri girip cikiyor listeye,2 gun bildirim yapmayan ciksa cok iyi olur bence.
@lilyumdelisiFallenAngel ben yetistiremiycem galiba.Okumayı cok istiyodum ama bugün pazar ve hala bitirmem gereken dua larim var.Yatili misafir de geliyormus memleketten.Daha zor olacak vakit bulmam.İnşirah da biraz zorladı beni nedense.. Ezberimde olmadigi için belki de..neyse uzatmayim..kimsenin hakkina girmek istemiyorum.Çok acele içime ssindiremeden de okumak istemiyorum.30 tane okudum.onu ekleyin niyetinize okudum..beni eklemeyin hakkınızı helal edin..o kadar Ayetel Kürsi okuyabiliyorken 30 taneyi çok zor okudum sanki 90 tane okumusum gibi..çok üzgünüm : (
Cok sağol arkadaşım Allah razı olsun.Artık ben bu listede olmayim yinede.Kendi kararsızlığımla ssizi de rahatsız ediyorum.İçiniz ferah okumalarinizi yapın.Kısmet olursa bende bir dahaki listenize katılırım sağlam biçimde.Allah ım hepinizin dua larini kabul etsin inşallah.[/QUOTE]OTE="cimcimegfb, post: 44811387, member: 448911"]Ilk okuduğunda oyle oluyor . Ikinci gün okumada bittini bile anlamiyorsun kendin bilirsin cnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?