- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.808
- 358
- Konu Sahibi FallenAngel
OTE="ariyana, post: 44811469, member: 502568"]Cok sağol arkadaşım Allah razı olsun.Artık ben bu listede olmayim yinede.Kendi kararsızlığımla ssizi de rahatsız ediyorum.İçiniz ferah okumalarinizi yapın.Kısmet olursa bende bir dahaki listenize katılırım sağlam biçimde.Allah ım hepinizin dua larini kabul etsin inşallah.[/QUOTE]
eger ilerde ezberlemek ya da usulunce okumak istersen asagidaki video guzel cnm
bi bak derim.
cok acik guzel okuyor.
[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim..Aslında kısa zamanda ezberlemeliyim.Açıkçası ben dua kitabımda bir tarafında İnşirah bir tarafında Duha suresi karşılıklı ve ben hep Duha okumayı seviyorum.İnşirah i çok okumak içimden gelmiyordu..bu yüzden biraz icimde suçluluk vardı..var yani..listeye arkadaşlar ekleyince decçok mutlu oldum.Bir işaret gibiydi bu benim için.Okumaliydim.Ama yetistirmem çok zor gibi.O yüzden ezberleyip gelicem sonra araniza Allah ım izin versin diğer listede olucam.Video ya yarın bakicam.Telden çok zorlaniyorum.Çok tesekkur ederim tekrar.Hepinizden Allah razı olsun.Anlayışınız icinde
eger ilerde ezberlemek ya da usulunce okumak istersen asagidaki video guzel cnm
bi bak derim.
cok acik guzel okuyor.
[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim..Aslında kısa zamanda ezberlemeliyim.Açıkçası ben dua kitabımda bir tarafında İnşirah bir tarafında Duha suresi karşılıklı ve ben hep Duha okumayı seviyorum.İnşirah i çok okumak içimden gelmiyordu..bu yüzden biraz icimde suçluluk vardı..var yani..listeye arkadaşlar ekleyince decçok mutlu oldum.Bir işaret gibiydi bu benim için.Okumaliydim.Ama yetistirmem çok zor gibi.O yüzden ezberleyip gelicem sonra araniza Allah ım izin versin diğer listede olucam.Video ya yarın bakicam.Telden çok zorlaniyorum.Çok tesekkur ederim tekrar.Hepinizden Allah razı olsun.Anlayışınız icinde