Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

umutLatahzen umutLatahzen canim insallah degerin katlanarak artar. Saglikli bir hamilelik sureci yasarsin ;)
_Verda_ _Verda_ canim gecmis olsun ikinize de:) annenin ameliyatinin iyi gecmesine sevindim. Beni sorarsan bi kac kislik hazirladim. Ama ben anneme yakinim genelde o fazlasiyla yapar ben de ondan alirim kisliklari ;) evim kucuk o yuzden fazla bir sey yapip kenara atamiyorum canim..

image.webp
@deeploneliness

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 35
Herşey den korkar olduk.. Akşam eşime dedim ki gebe kalmaya bile artık korkuyorum. Şu bir kaç hafta içinde yaşadıklarım beni yaşlandırdı... Rabbim öyle bir imtihanın içine koyduki beni nasıl atlatacam bilemiyorum... Dün işe gittim.birkaç kişinin özellikle daha düşünmüyoz çocuğumuz ufak deyip 3 aylık hamile olanların haberini aldım. Millet o kadar yalancı olmuşki diyecek söz bulamıyorum.. Umarım hamilesindir canım.. Bazı şeyleri umursuz insanlardan daha çok haketdiğimizi düşünüyorum canım... Rabbim gönlüne göre versin kuzum...
Leyla ablacim daha cok yeni. Oyle dusunme elbet saglikli gebeliklerin olur. Kotu bir sans diyelim. Surec zor gercekten. Birden aglama gelir birden hicbir sey olmamis gibi yasarsin. Ama zamanla normale donuyorsun. Bana da dr 3 ay korunun pataloji raporundan once demisti. Mol gebelik oldugu cikinca sure 6 ayi buldu. Ama soyle bir sey var rahim ne zaman toparlarsa zaten gebelik o zaman olusuyor. Kurtajdan hemen sonraki ay hamile kalan o kadar cok ki..

Emaan yerim ben bunlari`(*∩_∩*)′ o iki yesil cocuklar obur mavi yesil anneleri mi ? Evde ucuruyor musuz canim boyle lavaboda muslugu filan acip yanina koyasaniza oynasinlar yavrucaklar:KK68:masallah onlara:nazar:

Sağol teyzesi
İki yeşil anne baba. Diğer kafesteki yeşilin anne babası. Mavi olanı aldım. Hepsi elime alışık. Tabi canım dışarı çıkarlar. Banyolukları filanda vae takmadım. Oyun parkları var. Anne hasta nefes darlığı var. Onu çıkartmıyorum enerji harcamasın diye. İyileştirmeye çalışıyorum olmuyor. Çok hasta kuş baktım. En kötüsü felçliydi. Kortizon bile verdim. Bu şehirde ancak bu kadar oluyor.
Baba olan konuşuyor. Marul maydonoz yumurta maması dal darı iyi beslerim.
Seninkiler ne yapıyor

Mor Seven Mor Seven Canım ben de rahim filmi çekileceğim inşallah..
Ondan sonra ara vereceğim bir süre.
Sıkıldım çünkü.
Oluruna bırakmak gerekiyo sanırım.
Çünkü doktorda bir problem görmüyo.
Sen kuş resmi attın ben de bitki atayım dedim :D

@deeploneliness Canım ben de annem geldikten sonra yapacağım.
Sağol canım ameliyatı iyi geçti çok şükür..
Hava bugün ist'da biraz basık gibi,
iç karartıcı, sana da öyle geliyo mu

_Verda_ _Verda_ çektir canım aklında bi şey kalmaz. Benim kafam rahat şimdi. Olur olur olmaz olmaz. Ocağa kadar bekleyemezdin. İnsan sıkılıyor. Ben de sıkıldım. Coraspini bıraktım artık 1 yıldır içiyorum sürekli. Kafayı işe verince o kadar düşünmüyorsun.
İnsan yoruluyor bi noktadan sonra. Umutsuz değilim sadece yorgunluk gerçekten zor. Bi de sürekli ülkede olay oluyor. Etkilenmemek elde değil insanın ruhu yoruluyor. Belki biraz dinlenmek en iyisi
Gülleri severim canım.

Sağol teyzesi
İki yeşil anne baba. Diğer kafesteki yeşilin anne babası. Mavi olanı aldım. Hepsi elime alışık. Tabi canım dışarı çıkarlar. Banyolukları filanda vae takmadım. Oyun parkları var. Anne hasta nefes darlığı var. Onu çıkartmıyorum enerji harcamasın diye. İyileştirmeye çalışıyorum olmuyor. Çok hasta kuş baktım. En kötüsü felçliydi. Kortizon bile verdim. Bu şehirde ancak bu kadar oluyor.
Baba olan konuşuyor. Marul maydonoz yumurta maması dal darı iyi beslerim.
Seninkiler ne yapıyor
Masallah onlara.. Cocuklar buyukleri gecmis ;) Ne guzel bakiyorsun onlara. Heleki hasta hayvana bakmak cok buyuk yurek ister guzel yurekli arkadasim ;) benimkiler her gecen gun buyuyorlar. Simdi de uyuyorlar..Kayinvalidemler gelecek yakinda. Ogrenince biraz bozuldular ama yapacak bir sey yok ben boyleyim :)

Mor Seven Mor Seven Canım ben de rahim filmi çekileceğim inşallah..
Ondan sonra ara vereceğim bir süre.
Sıkıldım çünkü.
Oluruna bırakmak gerekiyo sanırım.
Çünkü doktorda bir problem görmüyo.
Sen kuş resmi attın ben de bitki atayım dedim :KK70:

@deeploneliness Canım ben de annem geldikten sonra yapacağım.
Sağol canım ameliyatı iyi geçti çok şükür..
Hava bugün ist'da biraz basık gibi,
iç karartıcı, sana da öyle geliyo mu
Evet canim nemli ve bulutlu bir hava var. Disari daha cikmadik. Sabahtan beri temizlik yapiyoruz esimle:KK53:

İnşallah da pozitif bitirirsin ayı kuzum
şu gebelik takvimini de 9 ay kaldırmazsın inşallah :)
Aminnn canım inşallahh.. senin testinde birazcık düşük ama içini ferah tut canım bak ben bi kitap okudum diyodu ki "Hayattan ne beklersen sana onu verir." Şimdi sende güzelce dinleniyosun ve dikkat ediyosun pozitif düşünüyosun. Yarın tekrar test yaptırırsın inşallah 2 katı artmış olacak..
Evet canım femera kullandığım ilk ay hamile kalmıştım..
Hayırlısı inşallah..
Kendini çok dinleme canım
benden sana tek tavsiye o olur..
Akışına bırak, ve bebek fikrini kafandan at.
Ben nasıl olsa olmuyo dediğimde hamile kaldım..

Yok ablacım para ödemiyosun, devlet hallediyo..
SSK geçiyo ya , bu testler önemli ama aksatma.
Ben haziran'Da yaptırdım, kromozom analizi, ve pıhtılaşma testlerini.
Kromozom da sıkıntı çıkmadı eşimin de benim de.
Yalnız ben de sadece bir gende pıhtılaşma çıktı.
Bu ne demek, bebeğe giden damarlarda tıkanıklık olabilir,
bu 8 haftada olur 38. haftada olur belli olmaz..
O nedenle önemli bir konu ablacım. :KK200:

İçiyorum canım, antibiyotiğin bazen saati şaşıyo ama olsun.
Sen nasılsın kuzuum? =)

Oy satummm, kullanıyorum ilaçları.
Ağrılarım biraz hafifledi, ama devam ediyo tabi..
Avakado yaprağı aklımda bulunsun canım,
alırız kaynatıp içerim inşallah.
Sağol canım benim, senin kuzular nsl
öp yerimize. =)

Özlemciğim, sağol canım. Suyu çok içiyorum zaten, annem bugün ameliyat oldu.
Kendimden çok onu düşündüm, çok şükür iyi geçti ameliyatı.
Sen nasılsın, kışlık hazırlıklara başladın mı?
Domates fasulye filan??

Oldu şekercim, çok uzun sürdü. 5 saat kadar..
Çok merak ettik, ama çok şükür iyi geçti.
2 gün hastanede yatıcak, patolojiye gitti nodüller.
İnşallah kötü bir şey çıkmaz.
Sen nasılsın, :KK200:

Ayy canım gerçekten mi ya bende 1 kere klomen tedavisi yaptırdım ondada kist oldu şimdi korkuyodum ama sen cesaretlendirdin. İnşallah regl olmam ama olursam da gideyim o zaman tedaviye. Bu arada sende pco varmıydı o zamanlar bende hiç öyle bilinen bir durm yok adetlerim filan düzenli yine de kullanmalımıyım sence?

_Verda_ _Verda_ agrilarinin gecmesine cok sevindim canim benim insallah bir an once iyilesirsin.
Kuzular bu ara cok huzursuz atesleri var kanlarinda enfeksiyon var hr hafta biri atesleniyor dr lara tasiniyoruz simdi ikisinin atesi var atesten bri bağırıyor hepsi birden uyaniyor surekli baslarindayim dua edin kuzularimm rahat etsin azcik cnm ya
Çook geçmiş olsun kuzulara yaa Allah sağlık sıhhat versin sana da güç versin inşallah
Kuzum kan verdim evet idrar da baktılar
Ve önce şunu söyliyim

Koagulasyon diye bi tahlil yapılmış ilk kez gördüm

PT 14.1 (10-14)
PT INR 1.24 (0.85-1.2)
APTT 53.3 ( 22-37)

Sonuçlarım ve değer aralıkları böyle
Doktor kan sulandırıcı kullanıyomusun diye sordu bu değerler kötü mü bilginiz varmı..

İdrar yolu enfeksiyonu var dedi bu arada hiç hesapta yokken bunu öğrendim :/

Ve beta hcg 20.4 çıktı..
Sevinemedim yalan yok iyice strese girdim şuan...
@TaeYang @derandiren @SaTu ST u-mutlu lale u-mutlu lale
Kızlar daha adını unuttuğum varsa mesaj atanlar içinde kusuruma bakmayın..
Canım bu tahlillere bakmaları ne kadar güzel ta hiç duymamıştım yapıldığını. Gebelik durumun netleşsin enfeksiyon tedavisini de olursun ona göre
AMİN canım benim.. Minnak uslu dursun, rahat bir hamilelik olsun. . =)
İnşallah umutLatahzen umutLatahzen den güzel haber gelicek bu ay.
u-mutlu lale u-mutlu lale den de umutluyum..
Hayırlısıyla inşallah. .
Allah razı olsun canım benim inşallah ümitlerimiz boşa çıkmasın

@deeploneliness senden de Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Seninde yaptığın zor yavru kedilere bakmak çok zor. İyiki Rabbim böyle güzel yürekler vermiş bize.
Kv ler karışırlar. Senin evin olduğunu bilerek geliyorlar. Ondan pek ses çıkaramazlar. Ben de kuşlarım olmazsa bundan sonra bir kedi almayı düşünüyorum. Hastalıkları tedavi ettirmek daha kolay. Kuşlardan anlayan vereriner yok. Benim kocişimde dahil
İki yavruyu çok sevdiğim bir arkadaşıma vereceğim bir kaç ay sonra.

Mor Seven Mor Seven Tünaydın canım, bu ay inşallah güzel haberlerimiz artacak..
u-mutlu lale u-mutlu lale Senden de umutluyum bu ay canım inşallah reglin gecikir..

bcb55bd7f518b67e83e0595ceb5436c1.jpg
Aminnnnnnn canımmmmm:dua: tüm isteyenlere de bizede nasip etsin Allahım:dua:
Bu arada hep yazıcam lafa karşıyp canım amnene çok geçmiş olsun inşallah hiç bi sorun kalmaz iyileşir çabucak..
Tünaydın canım annen ameliyat oldu mu nasıl?
Ay inşallah güzel haberler gelir. Ben de u-mutlu lale u-mutlu lale den umutluyum. Bir sürü bebiş olur.
Ben bu ay kendi haline bıraktım içimde hiç umut yok ama umursamıyorum da. Perşembe okulum başlasın kafam iyice dağılır. Bu sene kurs filan açacağım yoğun olurum. Benimki aşılamaya kaldı ona da daha var.
Ağzınız bal yesin arkadaşım inşallah umutlarınızı boşa çıkartmaz:dua:
_Verda_ _Verda_ çektir canım aklında bi şey kalmaz. Benim kafam rahat şimdi. Olur olur olmaz olmaz. Ocağa kadar bekleyemezdin. İnsan sıkılıyor. Ben de sıkıldım. Coraspini bıraktım artık 1 yıldır içiyorum sürekli. Kafayı işe verince o kadar düşünmüyorsun.
İnsan yoruluyor bi noktadan sonra. Umutsuz değilim sadece yorgunluk gerçekten zor. Bi de sürekli ülkede olay oluyor. Etkilenmemek elde değil insanın ruhu yoruluyor. Belki biraz dinlenmek en iyisi
Gülleri severim canım.
Canım senin moralin mi bozuk keyifsiz geldin sanki bana. Herşey yolundadır inşallah.. kuşlarında harika maşallah:nazar: benm de annemde var arkadaş oluyo ona. Tatile gitmişti annem ben ona gittik mutfakta babamla kardeşime yemek yapıyodum tencere tıkırtısını duydu başlado ötmeye yazık annem sanmıştı 2 şaf konuşturmuyo bize ona laf atsın diye:KK70:

@deeploneliness senden de Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Seninde yaptığın zor yavru kedilere bakmak çok zor. İyiki Rabbim böyle güzel yürekler vermiş bize.
Kv ler karışırlar. Senin evin olduğunu bilerek geliyorlar. Ondan pek ses çıkaramazlar. Ben de kuşlarım olmazsa bundan sonra bir kedi almayı düşünüyorum. Hastalıkları tedavi ettirmek daha kolay. Kuşlardan anlayan vereriner yok. Benim kocişimde dahil
İki yavruyu çok sevdiğim bir arkadaşıma vereceğim bir kaç ay sonra.
Sağolasın canım ben de tesekkur ederim :KK66: Esinin veteriner olmasi büyük avantaj gercekten. Kuslardan anlamasa da hayvan sevgisi olması bile yeter. Kedilerin bakımı daha kolay heleki çalışan bir insan icin. Ben de yardimci olurum benim ilk kedim titirityi biz bir haftalikken goz damlasi kutusu ile buyuttuk besledik. Bunlara bakmak benim icin zevk oluyor.. Senin iki yavru da arkadasinda cok mutlu yasarlar insallah ikisini bir sahiplendirmen cok iyi olacak :KK66: yalniz kalmayacaklar..

Amiin abla amin.. Bizim sınavımız böyle demekki Rabbim kolay eylesin Rabbim ağlatmasın aratmasın..inşallah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder hepimize.. Ben şuan olsun diye içimden ne kadar dualar etsem de olmayacağına inanmaya çalışıyorum bu sefer de olmadı gibi çünkü değerim çok düşük.. :/
Inşallah değerin katlanarak artar canım.. Umudunu kaybetme hiç bir zaman canım... Inşallah hamilesindir canım...
Leyla ablacim daha cok yeni. Oyle dusunme elbet saglikli gebeliklerin olur. Kotu bir sans diyelim. Surec zor gercekten. Birden aglama gelir birden hicbir sey olmamis gibi yasarsin. Ama zamanla normale donuyorsun. Bana da dr 3 ay korunun pataloji raporundan once demisti. Mol gebelik oldugu cikinca sure 6 ayi buldu. Ama soyle bir sey var rahim ne zaman toparlarsa zaten gebelik o zaman olusuyor. Kurtajdan hemen sonraki ay hamile kalan o kadar cok ki..
Bilmiyorum özlemcim inşallah Rabbim tekrar sağluklısını nasip eder cümlemize... İçimde hala yanan bir ateş var... Sanki hiç sönmeyecek gibi geliyor bana...

Sağolasın canım ben de tesekkur ederim :KK66: Esinin veteriner olmasi büyük avantaj gercekten. Kuslardan anlamasa da hayvan sevgisi olması bile yeter. Kedilerin bakımı daha kolay heleki çalışan bir insan icin. Ben de yardimci olurum benim ilk kedim titirityi biz bir haftalikken goz damlasi kutusu ile buyuttuk besledik. Bunlara bakmak benim icin zevk oluyor.. Senin iki yavru da arkadasinda cok mutlu yasarlar insallah ikisini bir sahiplendirmen cok iyi olacak :KK66: yalniz kalmayacaklar..
Eşimlede muhabbet kuşlarım vasıtasıyla tanıştık.
Çok sevap işlemişsin canım. Allah önüne getirsin. Ancak kendi kuşlarım ölünce alacağım. O zaman sorarım inş. Bilgilerinden faydalanırım. Arkadaşımın kronik bir rahatsızlığı var ve tek yaşayacak. Ona arkadaş olsunlar. O da çok seviyor hayvanları. Asla tek veremem. Çünkü yazık tek kalanlara çok üzülüyorum ben. Kafesin içinde bir başına.
Bakalım nasıl ponçik bir kedi düşecek bana. :KK53:

u-mutlu lale u-mutlu lale canım inşallah bebişlerin bal gibi yapışırlar sana inşallah.
Ülkemizde yaşanan olaylar, benim hayatım, hem babamın eviyle hem kendi evimle ilgileniyorum. Çocuk mevzusu tüm bunlar ruhsal olarak çok yoruyor beni canım.
Bu ay umudum yok ama genel olarak umutsuz değilim sadece genel olarak yıpranmışlık var. Her şeyimi kendim yapıyorum. Eşim geç geliyor. Hem kendi evimi hem babamın evini ben çekip çeviriyorum. Bu beni güçlü yapıyor ama yıpranmamak elde değil. Yine şükrediyorum Rabbime beterin beterini vermesin. Tüm bunlar insanı güçlü yapıyor ama yıpratıyorda. O nedenle çalışmayı seviyorum aklım dağılıyor.
Bebek içinse şu sıralar aşırı isteme yok. Sanırım aşılamaya kadar böyle devam edecek

Ayy canım gerçekten mi ya bende 1 kere klomen tedavisi yaptırdım ondada kist oldu şimdi korkuyodum ama sen cesaretlendirdin. İnşallah regl olmam ama olursam da gideyim o zaman tedaviye. Bu arada sende pco varmıydı o zamanlar bende hiç öyle bilinen bir durm yok adetlerim filan düzenli yine de kullanmalımıyım sence?

Vardı canım pco dan dolayı düzensiz adet oluyodum o zamanlar..
Doğumdan sonra düzeldi, düzenli adet oluyorum
ama bebiş gelmiyor
bakalım nasip..
Bence kullan canım etkili bir ilaç.

;)

Gülleri severim canım.

Çektireceğim inşallah canım,
Ben de bıraktım coraspini bu aralar,
kum döküyorum ya onunla uğraşıyorum.
Güller sevilmez mi canım?
Bence de dinlenmek en iyisi..
Olduğu kadar, olmadığı kader. . .

u-mutlu lale u-mutlu lale canım inşallah bebişlerin bal gibi yapışırlar sana inşallah.
Ülkemizde yaşanan olaylar, benim hayatım, hem babamın eviyle hem kendi evimle ilgileniyorum. Çocuk mevzusu tüm bunlar ruhsal olarak çok yoruyor beni canım.
Bu ay umudum yok ama genel olarak umutsuz değilim sadece genel olarak yıpranmışlık var. Her şeyimi kendim yapıyorum. Eşim geç geliyor. Hem kendi evimi hem babamın evini ben çekip çeviriyorum. Bu beni güçlü yapıyor ama yıpranmamak elde değil. Yine şükrediyorum Rabbime beterin beterini vermesin. Tüm bunlar insanı güçlü yapıyor ama yıpratıyorda. O nedenle çalışmayı seviyorum aklım dağılıyor.
Bebek içinse şu sıralar aşırı isteme yok. Sanırım aşılamaya kadar böyle devam edecek
Bebişlerin miiii:KK17::KK54: herkes bana inşallah ikizin olur diye dua ediyo tesadüfen sende şimdi öyle dedin Allah mı dedirtti içine doğdu canım yaa hayırlısı inşallah ama daha 1 tane yi taşıyamadım 2 tane nasıl durur bilmem:KK51: Rabbim nasip ettikten sonra tabi ki imkansız yok o ayrı.. canım senin durumuna gelince 2 evin kadını sen olmuşsun hem güzel hem de yorucu tabi birde bebek konusu haklısın yani inşallah Rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip eder bebeğini.. biraz boşver bakalım hep o anda gelirmiş ya inşallah seninde öyle olur:KK36:
Vardı canım pco dan dolayı düzensiz adet oluyodum o zamanlar..
Doğumdan sonra düzeldi, düzenli adet oluyorum
ama bebiş gelmiyor
bakalım nasip..
Bence kullan canım etkili bir ilaç.

:KK66:
İşte bende pco yok ya canım ondan dolayı çol mantıklı gelmiyo bana ne yapıcağımı bilemedim açıkcası yine kist olmasından korkuyorum

umutLatahzen umutLatahzen canim insallah degerin katlanarak artar. Saglikli bir hamilelik sureci yasarsin :KK66:
_Verda_ _Verda_ canim gecmis olsun ikinize de:) annenin ameliyatinin iyi gecmesine sevindim. Beni sorarsan bi kac kislik hazirladim. Ama ben anneme yakinim genelde o fazlasiyla yapar ben de ondan alirim kisliklari :KK66: evim kucuk o yuzden fazla bir sey yapip kenara atamiyorum canim..

Amin kuzum yarın ya hastaneye ya sağlık ocağına gidicem bakalım ne olcak değerim Rabbim güldürsün yüzümüzü hayırlısıyla..

Aminnn canım inşallahh.. senin testinde birazcık düşük ama içini ferah tut canım bak ben bi kitap okudum diyodu ki "Hayattan ne beklersen sana onu verir." Şimdi sende güzelce dinleniyosun ve dikkat ediyosun pozitif düşünüyosun. Yarın tekrar test yaptırırsın inşallah 2 katı artmış olacak..

Çook geçmiş olsun kuzulara yaa Allah sağlık sıhhat versin sana da güç versin inşallah

Canım bu tahlillere bakmaları ne kadar güzel ta hiç duymamıştım yapıldığını. Gebelik durumun netleşsin enfeksiyon tedavisini de olursun ona göre

Allah razı olsun canım benim inşallah ümitlerimiz boşa çıkmasın

Evet kuzum değerim düşük benim de içim fazlasıyla buruk.. Rabbimden hayırlısı..
Bu arada o tahlillere bakılmasına şaşırdım ben de ama iyi de oldu hiç bakılmamıştı daha önce..

Inşallah değerin katlanarak artar canım.. Umudunu kaybetme hiç bir zaman canım... Inşallah hamilesindir canım...

Bilmiyorum özlemcim inşallah Rabbim tekrar sağluklısını nasip eder cümlemize... İçimde hala yanan bir ateş var... Sanki hiç sönmeyecek gibi geliyor bana...

Amin abla amin inşallah güzel haberler verebilirim size.. Sağlığımı etkileyen bişey olmaz inşallah.. Rabbime emanet, hayırlısını versin Mevlam..

Back
X