Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin ablacımm.. Sizlerin duasını almak daha bir mutlu ediyor beni..
Allah hep güzel insanlarla karşılaştırsın ablam :*
Aynen öyle canim ya hala dün gibi çok çabuk geçiyor zaman
Sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Bende iyiyim canım çok şükür. Ufaklık 2 yaşına girdi, her şeyi kendi kendine yapmaya çalışıyor artık :) gün be gün daha da büyüdüğünü görüyorum. Seneye anaokuluna başlayacak nasipse. Bende işe hayırlısıyla o dönemi de atlatırız inşallah

LeYLa_21 abla ne yapıyorsun nasıl gidiyor doğum için gün aldın mı

-Lisaaa- Canım nasıl gidiyor hamilelik herşey yolunda insAllah..

Hayırlı pazarlar herkese
Yolunda şükür canım agirlastim iyice ağrılarım oluyor malum dinlenemiyorum oğlumda şeker çıkmıştı bunda çıkmadı en çok ona sevindim maşallah canım az kalmış senin hazırlıklar tamam mı

Yani hızlandırma yapmam lazım hazırlıklar için az kaldı sayılır
Hiç sorma nasıl geldi geçti zaman anlamadım..
Tek korkum doğumdan sonra baş ağrısı
Dua et bana çok kötü bir agri
Şeker çıkmamasına sevindim
Nasipse 3 Aralık cnm.eger erken falan gelmezse..sen nasılsın?doğum ne zaman?
Sezeryan mi abla senin ki ?
Benimki 25 kasım inşaAllah bir değişiklik olmazsa

Inşallah hiç bir ağrın olmaz canım çok az kalmış Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah senin de tüm hamilelerinde

Ben normal istiyorum cnm.suan belli değil..ilk kızım Normal doğum olmuştu.insallah buda öyle olur..Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın cnm..

Saye- canım gözün aydın hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

Saye- canım gözün aydın hayırlı olsun Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Sağol canım aminnn inşallah bu kez hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Allah razı olsun
Saye- Hayırlı olsun tatlım rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Sağlıkla kucağına alırsın insALLAh
Sağol canım inşallah sağlıkla ilerler. Sana da hayırlı kolay Doğum nasip etsin rabbim inşallah

Iyiyiz canım çok şükür gün sayıyoruz artık az kaldı..
Sen kardeş düşünüyordun başladın mi
Hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ay oğluşun görünce ne yapacak acaba senin için çok heyecanlı bir bekleyiş olması lazım.

Deniyorduk kuzum da araya engeller giriyor, önce izine gittik geldik sonra eşim bir hastaya ilik nakli için uygun görüldü onlarla uğraştık, yanısıra da yatılı misafirim var biraz arkadaş gibi takılıyoruz şu sıralar. Yoktan da bir şey var olmuyor

İyiyiz Ebrum sen nasılsın bu arada vesselam_ güzel ve kolay bir dogum diliyorum saglikla gelsin kızımız
Şükür gülüm iyiyiz bizde, kış geldi hastalığa yakalandık. Öksürüp duruyoruz, burnumuzun akması da cabası. Allah beterinden saklasın. Metehan napıyor sizde var mı kardeş konusunda bir ilerleme?

Canım hayırlı olsun Saglıkla ilerlesin saglıkla kucagına almakta nasıp olsun inşallah . Temmuz annesi olacaksın En güzel ay

Kuzum geçmiş olsun bir an önce atlatır ins. Bu ay da olmadı önümüzdeki aylar ins. bazen ikinci olamayacak gibi geliyor Ebrum etrafta iki bebegi olan anneler olunca cok imreniyorum acaba biz de böyle olabilecek miyiz bir gün diye 1 sene olmazsa rahim filmi cekilirim hormon tahlili smear filan normal çıktı demekki zamani var siz ne durumdasiniz? Calismalar devam ediyor mu bu arada dil sınavından gectim sırada ales var benimkisi oyalanma aksama kadar evde olunca kafayi birseyle meşgul etmem lazim duaniza beni de ortak ederseniz sevinirim

Canım hayırlı olsun Saglıkla ilerlesin saglıkla kucagına almakta nasıp olsun inşallah . Temmuz annesi olacaksın En güzel ay
Sağol canım amin inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerler. Evet yaz bebeği olacak bende çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah

Rabbim bize çok şükür bu duyguyu tattırdı inşallah tekrar yaşamayı da nasip eder. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun gülüm. Valla zaman da acayip geçiyor daha dün gibi denemeye başlayalım dedik aradan 6 ay geçti... ben zaten en başından tahmin ediyordum böyle olacağını, ne diyeyim özlemim Allah özendirmesin gerçekleştirsin
Bizim planımız sene sonuna kadar beklemek, baktık bir gelişme yok doktorlara başvuracağız yine. Kontrol olmak için kadın doktoruna da gitmem gerekiyor aslında ama hiç canım istemiyor ya :/

Tebrik ederim canım, ales de de başarılı olmanı dilerim. Ne güzel işte kafan dağılıyor. Benimde yatılı misafirim var o yüzden aklım başımda değil :)))

Merhaba kızlar bayadir yazmiyordum 1 buçuk senedir çocuk düşünüyoruz bütün işlemleri yaptırdık börek smear kültürü ve rahîm filmi kaldi..
Siz ne durumdasın iz
Tavsiyeler varmı veya filmden önce hamile kalan

Amin kuzum Rabbim nerde isteyen varsa tattirsin ins. Dr isi benim de gözümde büyüyor hele o rahim filmi olayi ins.gerek kalmadan hamile kalırız, dimi ya konuşalı 6 ay geçti daha dün gibi ins. kuzum dr gerek kalmadan hamile kalirsin ise basla sonra ara ver tekrar basa sar zor geliyor ikisi bir arada buyurler, yatılı misafirleriniz uzun mu kalacak hem bebek hem ev zor olur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…