Yaptım Ebrum bir seyler ama İngilizce olunca pek kesin bir sey soylemek mümkün olmuyor bi on gune açıklanır, bu arada düşündüğün için teşekkür ederimİnşallah canım çok sağol
Aynen dediğin gibi ana yüreği işte... anne olunca insan her şeye farklı bakıyor. Sen yinede olumsuz düşünme, yavrularını en güzel şekilde büyüteceğine, onlar için elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim.
Hayırlısı olsun, inşallah planladığın gibi olur. İşte her çocuk farklı, kimi erken konuşur kimi geç yürür - ama hepsi birbirinden özel. Hiç başka çocuklarla kıyaslamamak lazım.
Sınavın nasıldı gülüm? İnşallah çok iyi geçmiştir
Hayırlısı olsun gülüm inşallah başarıyla geçmişsindir sınavdan. Sonuç belli olunca bizi de haberdar et beraber sevinelim inşallah :)Yaptım Ebrum bir seyler ama İngilizce olunca pek kesin bir sey soylemek mümkün olmuyor bi on gune açıklanır, bu arada düşündüğün için teşekkür ederimcocuklar konusunda sana katiliyorum dun parkta 16 aylik bir kiz cocugu nasıl konusuyor minnacik abisi ne derse tekrarliyor bizimki anne dede babada kaldi kelime olarak bak oglum feyz al azıcık diyorum, her seyi anlıyor ama ih ih diye diye anlatiyor derdini onemli olan sağlıklı olmaları, gelisimler farkli ilerleyebiliyor, Elif kizimiz da ne zaman hazır olursa o zaman baslarsiniz egitime
Hergün bak baba dıyorsun anne demiyorsun diye inciye kızıyorum :))Hayırlısı olsun gülüm inşallah başarıyla geçmişsindir sınavdan. Sonuç belli olunca bizi de haberdar et beraber sevinelim inşallah :)
Çok haklısın gülüm her çocuk farklı ilerliyor, kıyaslama yapmak çocuğun diğer çocuklara karşı düşmanlık beslemesine neden olabilirmiş. Gelişme kaydedemeyeceği gibi kendine olan güvenini de yok ediyormuş ve kendisini değersiz hissetmesine neden oluyormuş. Bazen istemsiz de olsa kendimize hakim olamayıp “bak falanca şunu yapıyor sen niye yapmıyorsun” gibi şeyler ağZımızdan çıkıyor maalesef.
Kendini sakinleştirmenin yolunu bulmuşsun ne güzel canım. Çok haklısın onlar daha bebek ve bilmiyorlar. Biz anne babalar bazen çok fazla beklenti içerisine giriyoruz.Hergün bak baba dıyorsun anne demiyorsun diye inciye kızıyorum :))
Ben kızdıkca baba babba babbbaa dıye ıyıce çoşkuyla baba dıyor sen kıyas deyince aklıma geldi .
Onların çocuk oldugunu biz vermeden onlardan hiç birşey alamayacagımızı her zaman kendimize tekrar etmeliyiz ben her davranışından sonra kendi kendime sabır o bebek o cocuk o bilmiyor ama sen biliyorsun dıye kendımı sakinleştiriyorum özellikle gece uykunun en derin saatlerinde uyanıp oturunca :)
Gidenler kalanlar :) Ama uzun zaman gecırdık kımseye anlatamadıgımızı anlattık agladık paylastık sevındık..Yine eski sohbetlere göz attım, nerden nereye gelmişiz kızlar. Yapılan sohbetler, edinilen dostluklar, dualarımız, birbirimize destek oluşumuz - hepsi çok güzelmiş. O günlerin özlemi büyük içimde...
Gidenlerimizin sayısı fazla. İnsan merak etmiyor değil acaba şuan nerede napıyorlar, nasıllar diye.Gidenler kalanlar :) Ama uzun zaman gecırdık kımseye anlatamadıgımızı anlattık agladık paylastık sevındık..
Ve Cogumuz evlatlarımızı kucagımıza aldık çok şükür darısı kalanlara inşallah
Arada bende bakıyorum yazışmalara vay be diyorum sonra neler yaşamışız çok şükür bugunlerimize.Yine eski sohbetlere göz attım, nerden nereye gelmişiz kızlar. Yapılan sohbetler, edinilen dostluklar, dualarımız, birbirimize destek oluşumuz - hepsi çok güzelmiş. O günlerin özlemi büyük içimde...
Amann nasılda büyüyor bu bebisler..MasaAllahMerhaba kızlar nasılsınız :)
Çok özledim buraları sohbetleri ama hiç vaktim olmuyor :) benim defnecik telefonu elime almamı pek istemiyoralınca elime vuruyor :)
Arada bakıp çıkıyordum ama ipin ucunu kaçırdım ne var yok hiç bilmiyoruminsaallah herkes iyidir hersey yolundadır :)
Defnis 18 aylık koca kız oldu teyzeleri. Artık derdini sıkıntısını anlatabiliyor. Kalk gel aciyo... istemeyince kafasını sallayıp yok diyor bizde günler böyle sizler nasılsınız
Evet canım ya büyüdüler baksana :)Amann nasılda büyüyor bu bebisler..MasaAllah
Bizde ıyiyiz çok şükür ikinci yavrumu kucagima almaya az kaldı inşaAllah.
Oğlum abi olacak
Defneyi kocaman op :)
Allah istediğin zaman bekletmeden sanada nasip etsin canım. Hayırlı eş, hayırlı evlatların olsunAllahım şöyle altı yedi sene sonra bana da nasip et . Aminnn ...
Kıskanıyorum sizleri ne vardı şöyle üniversite bitmiş evlenmiş bebiş bekliyor olsaydım .
Bebişlerinizi Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Maşallah kuzuya, daha dün doğdu 18 aylık olmuş bile. Ah zalim zaman... telefonu sevmemesi de çok güzel bence :)))Merhaba kızlar nasılsınız :)
Çok özledim buraları sohbetleri ama hiç vaktim olmuyor :) benim defnecik telefonu elime almamı pek istemiyoralınca elime vuruyor :)
Arada bakıp çıkıyordum ama ipin ucunu kaçırdım ne var yok hiç bilmiyoruminsaallah herkes iyidir hersey yolundadır :)
Defnis 18 aylık koca kız oldu teyzeleri. Artık derdini sıkıntısını anlatabiliyor. Kalk gel aciyo... istemeyince kafasını sallayıp yok diyor bizde günler böyle sizler nasılsınız
Amin ablacımm.. Sizlerin duasını almak daha bir mutlu ediyor beni..Allah istediğin zaman bekletmeden sanada nasip etsin canım. Hayırlı eş, hayırlı evlatların olsun
Aynen öyle canim ya hala dün gibiMaşallah kuzuya, daha dün doğdu 18 aylık olmuş bile. Ah zalim zaman... telefonu sevmemesi de çok güzel bence :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?