masallah zaman cabuk geciyor canim büyümüs minnak. insallah adimlar attigi günleri de görürsünüz. tatil cok iyi geldi gercektenIyiyiz canim ohh ne guzel biz 40imizin cikmasini bekliyoruz gezmek icin. Ihtiyscimiz var :)
Iyi gelmistir sanada
Ayy gelmez mi gun sayiyorum havalar azcik sogusada bizde gitsek bi yerlere simdi bebekle imkansiz cunku nefes alinmiyor evde disari nasildir kim bilir.masallah zaman cabuk geciyor canim büyümüs minnak. insallah adimlar attigi günleri de görürsünüz. tatil cok iyi geldi gercekten
Çocuktan çocuğa değişiyo ama hiç almıcak değiliz ya küçülsede illa giycek çocuk sadece abartmamak lazım diye düşünüyorum.. Müslini herkes tavsiye etti ama bizim yaz çocuğu olmayacağı için battaniye tarzı daha çok kullanırım herhalde ama onlardanda alıcam bi kaç tane sağol tecrübeni paylaştığın için:) bide sana ve diğer doğum yapmış kızlara bi sorum vardı lohusa takımını pijamalı mı aldınız gecelik mi nasıl daha kullanışlı oluyo acaba?Imkanin varsa kimseyi dinleme istediklerini al vallahi. Bana kiyafet aldirmadilar yenidogan cabuk buyuyormus aldiklarimi giyemezmis az al dediler bende az aldim allahtan halalar teyzeler de almis yetmiyor yinede hergun iki uc kiyafer degisiyor terliyor kusuyor vs vs..
Birde sana tavsiyem muslin örtü al battaniye al en cok lazim olan sey onlar benim en az 6 tane var yaz gunu yetmiyor :)
Bir tane Gecelik aldim sirf foto cekiminde kullanmak icin cidden sadece fotoda kullandim iki tane de pijama takimi aldim onlar en cok kullanildi ama sezeryan olunca gecelik daha iyi benimki cok inceydi ve ev doluydu giyinemedim ic camasiri bile batiyor dikis yerin karnin aciyor ama malesef elbise giydim gecelik yerine evde cunku cidden cok inceler gecelikler.Çocuktan çocuğa değişiyo ama hiç almıcak değiliz ya küçülsede illa giycek çocuk sadece abartmamak lazım diye düşünüyorum.. Müslini herkes tavsiye etti ama bizim yaz çocuğu olmayacağı için battaniye tarzı daha çok kullanırım herhalde ama onlardanda alıcam bi kaç tane sağol tecrübeni paylaştığın için:) bide sana ve diğer doğum yapmış kızlara bi sorum vardı lohusa takımını pijamalı mı aldınız gecelik mi nasıl daha kullanışlı oluyo acaba?
Eki Görüntüle 2026882 Hayırlı cumalar kızlar . Sayfama davetlısınız :)
Kuzum face kullanmıyorum, instagram da sayfan var mı?
İyiyim canımcım
Aklım sendeydi canım, iyiyim yazamadım yoğunluktan,İyiyim canımcımbekliyoruz dün nst de düzensiz sancım çıktı ona sevindim biraz ama hissettiğim bir şey yok sen nasılsın? Nasıl geçiyor günlerin
Zaman hızlı geçiyor gerçekten. Sonuçları da güzel gelecek ins. eşinin. Amin canım kolayca atlatiriz biz de..Uzun süredir topik sessiz sizlerin de güzel haberlerini alırız ins.Aklım sendeydi canım, iyiyim yazamadım yoğunluktan,
hala gelen giden oluyo geçmiş olsun için eşimin yanına..
Yoğunluk devam yani..
Oy çok az kaldı nasıl geçti zaman yaa..
Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah..
Zaman hızlı geçiyor gerçekten. Sonuçları da güzel gelecek ins. eşinin. Amin canım kolayca atlatiriz biz de..Uzun süredir topik sessiz sizlerin de güzel haberlerini alırız ins.
En güzeli kafan rahat olsun canım. Rabbim ol desin yeter ki. Neleri var dün sıra beklerken konuştuğum kadınlar arasında. Halimize bin şükür..İnşallah canım benim..
Ben yoğunluğumdan pek gelemedim..
Bir de kafamı rahat bırakmaya çalışıyorum.
Nasip, Rabbim "ol desin" önemli olan o.
En güzeli kafan rahat olsun canım. Rabbim ol desin yeter ki. Neleri var dün sıra beklerken konuştuğum kadınlar arasında. Halimize bin şükür..
benim doğum kışa gelecek ya belki daha kalın olurlar bide doğum şeklinede bağlıysa en sonu beklerim almak için bide benim evde kv ile annem olur kadın kadına ama gelen giden olur tabi ince olursa onlardan çekinirim.. depend kilodu daBir tane Gecelik aldim sirf foto cekiminde kullanmak icin cidden sadece fotoda kullandim iki tane de pijama takimi aldim onlar en cok kullanildi ama sezeryan olunca gecelik daha iyi benimki cok inceydi ve ev doluydu giyinemedim ic camasiri bile batiyor dikis yerin karnin aciyor ama malesef elbise giydim gecelik yerine evde cunku cidden cok inceler gecelikler.
birde depend kilot al mutlaka acayip kullanisli ben onu kullandim dogumda hastanede eve gelince camasirda giymene gerek kalmiyor birde kilot seklinde yanlardanda yirt at buyuk kolaylik.
Dedigin gibi abartmamak sartiyla gozunde birsey kalmasin al gitsin belki ikinci olmayacak bir dahaya yaparim diyemeyecegiz
Unutuyorum yahu kısa dogumun oldugunu hep :) Kışın hasta olursun üşütürsün ne geceligi pijama takimi al sen lastiklerine dikkat et alirken yumusak olsun sezerya filan olursada rahat giyinebilirsin.benim doğum kışa gelecek ya belki daha kalın olurlar bide doğum şeklinede bağlıysa en sonu beklerim almak için bide benim evde kv ile annem olur kadın kadına ama gelen giden olur tabi ince olursa onlardan çekinirim.. depend kilodu daMor Seven den duymuştum suyu geldiğinde hastaneye giderken kullanmıştı.. kullanırık tabi rezilllik yaşamayalım her yer batmasın.. büyük kolaylık valla
Sen yazın doğum yaptığın için normaldir:) Bende lastiklerden dolayı çekiniyodum pijama konusunda ama dediğin gibi hem sıkı lastik olmamalı hemde sezaryen dikişi baya aşağıda kalıyo diyolar belki de lastik hizasına gelmez.. Kendimle ilgili olan şeyleri en sonlarda alıcam zaten hem mevsimi gelir hemde ne kadar kilo alırım olur mu olmaz mı bilemiyorum. 4 takım fazla mı olur ki acaba? Birkaçı yıkanırken diğerini giyerim mesela.. Depend bezi de tuttum valla nasip olursa almak alıcam inşallah..Unutuyorum yahu kısa dogumun oldugunu hep :) Kışın hasta olursun üşütürsün ne geceligi pijama takimi al sen lastiklerine dikkat et alirken yumusak olsun sezerya filan olursada rahat giyinebilirsin.
Depend kulot bezi topiktekilerden duydum bende tecrubeliler alin mutlaka dedi gercekten cok isime yaradi birde camasir giymemek iyi oldu sezeryan olunca dikislere gelmemis oldu.
Kışın nasil olur bilmem ama pijama cok lazim oluyor gunde kac kez ben kiyafet degisiyorum hem sicak hemde lohusa teri denen bisi var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?