Sagol canim. Amin insallah.Kızlar gözünüz aydın bebişler gelmiş. Sağlıkla büyüsünler inşallah.. Rabbim dileyen isteyen herkese içindede bizlerede nasip etsin inşallah...
Sağol canım ikimizde iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın gülüm?LeYLa_21 abla nasılsın kızın nasıl
Bende iyiyim şükür ablam.Sağol canım ikimizde iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın gülüm?
Gündemde tedavi falan varmı canım?Bende iyiyim şükür ablam.
Bugün sabah yaptım negatif cıktı acaba diyorum yarın kanda baktirsam farklı çıkma ihtimali var mıdır yoksa çıksa çıkar miydi bundaErken değil canım. Sen test yap.. Negatif olursa 2 gün sonra tekrarla. Ne kaybedeceksin ki..
Allah razı olsun leyloş abla darısı sana insaAllah tez vakitte:)Kızlar gözünüz aydın bebişler gelmiş. Sağlıkla büyüsünler inşallah.. Rabbim dileyen isteyen herkese içindede bizlerede nasip etsin inşallah...
İki gün sonra idrar testini tekrarla canım.. Kimininki idrara geç geçebiliyor. İnş vardır hayırlısı gülüm..Bugün sabah yaptım negatif cıktı acaba diyorum yarın kanda baktirsam farklı çıkma ihtimali var mıdır yoksa çıksa çıkar miydi bunda
Amin gülüm inşallah. Sağlıkla büyüsün kuzucuğun inşallah canım..Allah razı olsun leyloş abla darısı sana insaAllah tez vakitte:)
Yok adetlerim düzensiz biliyorsun o yüzden adet olmadan zor buda 2 ayı buluyorGündemde tedavi falan varmı canım?
Ramazan dan önce aşılama yapmıştım. Tutmadı biliyorsun. Şimdi sonbahara kadar normal deneyeceğiz canım.olmazsa tüp bebek için kolları sıvıyacaz. Inşallah tüpe gerek kalmadan mucizem gelir. Rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimize gülüm..Yok adetlerim düzensiz biliyorsun o yüzden adet olmadan zor buda 2 ayı buluyorsen ne yaptın tedavi vs
Inşaallah güzel haberler verirsin canim duamdasinSabah kan verdim 3bucukta sonucunu almaya gidicem inşallah güzel haberlerle dönerim kızlar çok heyecanlıyım yine boş ümitlenmemisimdir insallah
İnşallah gerek kalmadan gelir mucizen ablam. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınRamazan dan önce aşılama yapmıştım. Tutmadı biliyorsun. Şimdi sonbahara kadar normal deneyeceğiz canım.olmazsa tüp bebek için kolları sıvıyacaz. Inşallah tüpe gerek kalmadan mucizem gelir. Rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimize gülüm..
Canım inşallah güzel haberlerini alırız.Sabah kan verdim 3bucukta sonucunu almaya gidicem inşallah güzel haberlerle dönerim kızlar çok heyecanlıyım yine boş ümitlenmemisimdir insallah
Nasılsın canım Ahmet yiğit paşa nasılInşaallah güzel haberler verirsin canim duamdasin
Canım çok sağol iyiyiz hamd olsun alışıyoruz birbirimize geçiyor zaman iki haftalık olduk bile MasaAllah.Nasılsın canım Ahmet yiğit paşa nasıl
Inşaallah güzel haberler verirsin canim duamdasin
Canım inşallah güzel haberlerini alırız.
Hayırlısı canım rabbimden umidini kesme hic beklemediğin bir anda verecek insaAllahMaalesef negatif kızlar bu ay da olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?