Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bugün sabah yaptım negatif cıktı acaba diyorum yarın kanda baktirsam farklı çıkma ihtimali var mıdır yoksa çıksa çıkar miydi bunda
İki gün sonra idrar testini tekrarla canım.. Kimininki idrara geç geçebiliyor. İnş vardır hayırlısı gülüm..
Allah razı olsun leyloş abla darısı sana insaAllah tez vakitte:)
Amin gülüm inşallah. Sağlıkla büyüsün kuzucuğun inşallah canım..

Yok adetlerim düzensiz biliyorsun o yüzden adet olmadan zor buda 2 ayı buluyor sen ne yaptın tedavi vs
Ramazan dan önce aşılama yapmıştım. Tutmadı biliyorsun. Şimdi sonbahara kadar normal deneyeceğiz canım.olmazsa tüp bebek için kolları sıvıyacaz. Inşallah tüpe gerek kalmadan mucizem gelir. Rabbim daha fazla bekletmesin hiçbirimize gülüm..

Sabah kan verdim 3bucukta sonucunu almaya gidicem inşallah güzel haberlerle dönerim kızlar çok heyecanlıyım yine boş ümitlenmemisimdir insallah

İnşallah gerek kalmadan gelir mucizen ablam. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Sabah kan verdim 3bucukta sonucunu almaya gidicem inşallah güzel haberlerle dönerim kızlar çok heyecanlıyım yine boş ümitlenmemisimdir insallah
Canım inşallah güzel haberlerini alırız.

Nasılsın canım Ahmet yiğit paşa nasıl
Canım çok sağol iyiyiz hamd olsun alışıyoruz birbirimize geçiyor zaman iki haftalık olduk bile MasaAllah.
Rabbim sizlerede nasip etsin çok dua ettim masa başındayken.
Tez vakitte güzel haberler verirsiniz bizlere InşaaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…