Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insallah vardr hayrlısıyla bwnımkıde ılk yaptgnda cok silik cıkmstı fotoda gornmuyodu bn gormstm ama. Bıda yapcakmısın test
Yapacam inşallah canım. Bu erken gebelik testi öbür laboquik te hiç çizgi yok. Idrar testine güvenmiyorum zaten pek. Kan testi olsaydı. 23.gün çatladı yumurta bugün 34.gün. Böyle çıkması normal bu hesaba göre...

Hadı hayrlısı bakalım olrsada olmazsada hayır vardr

Ablacım hayırlısı inşallah..
Sanki gölge var gibi,
kan testi ne zaman vericeksin?

Rabbim bu ay nasip etsin inşallah..

Amin gülüm. Burda verme imkanım olsaydı keşke ilçe devlet kanda bakmıyormuş eşime sordurdum. İle gitmek gerek. Pazartesi ye kadar gidemem kızımda hasta bugün izin aldım onunla uğraşıyorum. Pazartesi ye kadar adet gelmezse kan vermeye giderim inşallah gülüm.

İnşallah ablacımm
prensese geçmiş olsun
yaz geldi
herkes hasta olmaya başladı

Pazartesinden sonra
güzel sonuçlar gelsin
inşallah. .

Kızına geçmiş olsun leylacım.
Geç yumurtlama olduysa eğer normal o zaman öyle olması.
İnşallah hamilesindir canım

LeYLa_21 yapmışsın abla
insaAllah geç döllenmedir hayırlısıyla iki üç gün sonra daha net çıkar inşaAllah
Rabbim tez vakitte nasip etsin

Bizim oğlanın keyfi MasaAllah dönmemiş doktorum hala dönebilir her an desede bakalım herşeyin hayırlısı.
Bebeğim iyi çok şükür herşey yolunda dönmezse 20 haziran son
Yüzünü göremedik ama yanakları dudaklarını gördük tontik yanaklim benim MasaAllah..

Evet canim dun doğum yaptim dermisimmm :)))))
Bildirimi kacirinca etiket olmazsa gormuyorum canim. Sukur test yapmissin hadi bakalim hayirlisi olsun insallah gec dollenmedir bak ezanda okunuyo burda

LeYLa_21 yapmışsın abla
insaAllah geç döllenmedir hayırlısıyla iki üç gün sonra daha net çıkar inşaAllah
Rabbim tez vakitte nasip etsin
Amin canlarım Sağolun. Hayırlısı bakalım. Gölge var gibi yoksada kısmet ne edelim. Alıştım negatif görmeye artık. En son tüp bebek olacak sanırım..

Masallah ona benden ondesin simdilik :)) Dönmez umudum yok demistim zaten .
Ne kadar olmus kilosu .

Masallah ona benden ondesin simdilik :)) Dönmez umudum yok demistim zaten .
Ne kadar olmus kilosu .
Orada bikac hamisin konuşmasına kulak misafiri oldum
Biri 37.hafta daha dönmemiş biri 38.haftada dönmüş..
Rabbim yazmıştır şimdi bekleyelim. Benimkisi sadece icimdeki istek..
Sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil.
Benim paşa MasaAllah 2900 olmus.
Geçen hafta çok üzüldüm zayıf mi doğacak diye ama şimdi sevindirdi bizi:)

Bak sana ne dedim :)) Cunku son ay kilo aliyor bebekler .. Masallah masallah 3 kilo olmus iste .
Aman dönmezsede olur yeter ki saglikla kucagina al :)
Bizim topiktede bir kisinin dönmüş öyle okudum sabah sanki. Seninde sonraki kontrol son olur dönmemisse artik tarih alirsiniz kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…