Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canlarım herkesin miraç kandili mübarek olsun.. Allah gönlümizdeki duaları kabul etsin.. evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlat, hamilelere 9 ayını doldurduğunda evlatlarını sağlıkla kucağına almayı, evladı olanlara ise sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi Allah'tan korkan kuldan utanan vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin

Aminnn inşallah canım hep birlikte güzel bir gebelik süreci geçiririz inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Iyıyım acayıp derece merak edıyorum hersey yolunda mı dıye .
Onun dısında kullandıgım ılaclardan sarhos gıbıyım sureklı , progestan fılan benı maaf edıyor takıp ettıgım kadarıyla sızde kullanıyorsunuz değil mi?
Progestana baglıda mıdem bulanıyor normaldede cok bulanmaz benım Egedeyken fılan pek hatırlamıyorum cok nadır , kendımıde dınlemıyorum aslında pek. Buldugum her fırsatta uzanıyorum , daha once yapamadıgım sey bol su ıcmeye calısıyorum calısıyorum hamıle oldugumu ogrendıgımden berı her cuma ızındeyım ard ardarda 3 gun evde dınelnmıs oluyorum ay hıc bılmıyorum senın nasıl gıdıyor?

Evet canım ben progesteronu hem jel olarak kullanıyorum hem gün aşırı iğne yaptırıyorum haftada bir de proluton yaptırıyorum o kadar fazla ki. Ama iyi olsun başka bir şey istemem katlanacağız artık . İğne yaptırmaktan sertleşti artık. Benim hiç bulantım Yok bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama sürekli uyku hali var. Göğüslerim hassas birde. Perşembe günü bi kanama yaşadım çok korktum bir daha olmaz inşallah. Senin kontrolün ne zaman. Sanırım bu iyi mi korkuları bitmeyecek

Ben ıgne vurulmuyorum yanı vurduramayacagım ıcın calıstıgımdan dolayı , hapını ıcıyorum ama berbat yapıyor benı bırde kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum gunde bır kere.
Kanama yasadıgını okumustum cok gecmıs olsun umarım tekrarlamaz benımde adetten 1 hafta once olmustu aha dedım erkenden adet oluyorum sonra reglı olmayınca hemen ılaca basladık tedbır amaclı .
Benımde kontrolum cuma gunu 6+4 olucam ama gecen hafta kan sulandırıcı ıgnem bıtmıstı yazdırmaya gıttıgımde nnobetcı doktora usg ıle baktırdım o kadar sabırlımıyım ben 19 gun sonraya kontrol vermıs doktorum :)))
Bu korkular 12 haftaya kadar suruyor canım egeden bılıyorum, 20 kadar fılan ıyı sonra bı 28 atlatalım derken aman erken dogmasın dıye dıye bıtıyor sukur anneme bu sabah egedeyken cok rahattım dımı dedım , annem vallahı omrumu yedın ne rahatı her gun bın turlu vesveseyle benıde yıyordun dedı :) Unutmusum hepsını

Benim drumda yirmi gün sonra çağırdı ama bende sabırsızım o kadar nasıl dayanayım:) kan sulandırıcı bende yapıyorum hergün. İnşallah olumsuzluklar olmaz bir daha hepimiz için. Bende eşimin başına ekşiyorum hergün acaba iyi mi sence kalp atışını duyarmıyız daha neler neler:) benim üçüncü gün embriyosuydu o yüzden de geç duyacak olabilir miyim acaba kalp atışını. Sata göre 6+5 bu gün

Ben egedeyken soyle duymustum 3. gun embrıyosuydu oda .
5+4 kese ve yolk sac
6+4 te ıken karından kalp atıslarını duymustuk. Tabı ben 4+5 teykende gıttımıstım ucun bırını almıstım :) Cok erken ogrenmıstım sendemı oyle ogrenmıstın valla 3+4 ogrenmıstım resmen gecmek bılmemıstı ne gunlerdı.

Sen hangı sehırdesın canım sankı bılıyordum unuttum gıbı , gıttıgın doktor yanı tup bebegı yapan doktormu takıbı yapacak benım doktorum gurkan arıkan , eskı bahcecıden bırı egedeyken bır kac kere kendısıne muayne olmustum takıpteyken sımdı hastane bızım eve cok yakın 2 senedır ona gıdıyorum sakınce bır adam ama ben onu ınsallah dogurana kadar delırtırım dıye dusunuyorum

Of ınsallah bu defa cok guzel olur hersey, esım cok streslı valla o sureklı bana sorup duruyor bende hıc kımseye bahsedemıyıorum korkularımdan esım 4 aylık kaybımızdan cok etkılenmıstı kı bende oyle o yuzden bız bı 16 'yı gecırene kadar rahat nefes alamayız tamamen dıye dusunuyorum ama hos ondada terslıkler 8 haftalıkken baslamıstı umarım artık kotu gunlerı atlatıp guzel gunlere gecmısızdır , umarım hersey cok guzel olacak .

İnşallah bende duyarım bugün çok tedirginim bu konuda canım. Ben Konya'dayım Necati Özçimen drum tüp bebeğide o yaptı. Benim drda çok sakin ama bana laf anlatması çok zor telaştan :) ben dokuzuncu gün öğrendim değerimi yani Nisa'nın üçüydü hiç sorma geçmedi zaman. Nisa'nın 23 ü dedi ilk kontrole ama tabii kanama olunca erken gittim.bugünlerde duymayı beklemiyorum daha erken dedi ama birde bana sor. Benimle transfer olanlar hep duydu bir ben kaldım galiba dediğin gibi ilk aylar hep tedirginlikle geçecek inşallah sağlıkla geçer

Şimdi geldim bekliyorum sıramı canım heyecan olmaz mı hemde nasıl. LeYLa_21 ablanın test günü Çarşamba hayırlı haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…