- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Allah kimseye deprem yasatmasin daha dogrusu dogal afet cok kotu ya gozumun onunden hayatim gecti aninda ..Çok geçmiş olsun canım biliyorum geldim manisaya ordan iZmire geçmiştik yakın dip dibe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kimseye deprem yasatmasin daha dogrusu dogal afet cok kotu ya gozumun onunden hayatim gecti aninda ..Çok geçmiş olsun canım biliyorum geldim manisaya ordan iZmire geçmiştik yakın dip dibe
Aminn canım biliyorum yaşamiştim ben de. Birde hamilesin daha çok korkmuşsundur kıyamamAllah kimseye deprem yasatmasin daha dogrusu dogal afet cok kotu ya gozumun onunden hayatim gecti aninda ..
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi?Allah korudu bugun cok olmus ama selendi ilcesinde hep merkezde olunca hissettik ayaklarimi uzatmis oturuyordum feci salladi cok korktum ya ..
Ben manisada yaşıyorum manisa merkezli oldu 5.1 ilk defa böylesini yaşadım çok korkutucuydu Allahım korusun yaa
sagol canim esim eve gelince kendimi daha iyi hissettim ciktik hava aldik simdi geldik eve ama hala tedirginlik var.Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi?
sagol canim esim eve gelince kendimi daha iyi hissettim ciktik hava aldik simdi geldik eve ama hala tedirginlik var.
Ben manisada yaşıyorum manisa merkezli oldu 5.1 ilk defa böylesini yaşadım çok korkutucuydu Allahım korusun yaa
Geçmiş olsun kızlar, Rabbim korusun...Sagol canim iyiyiz ama cok korktum kendimi disariya attim esim gelince eve girdik .. Manisa merkez ama manisa dibimizde o yuzden cok hissettik.
99 depremini hissedenler icin bunlar cok kucuk zaten .. Iyi canim gecen hafta kontrole gittik bize poposunu dönüp yüzünü göstermesede iyi oldugunu bilmek yetiyor ..Anlıyorum canım
depremi zamanında hissetmiş biri olarak
gerçekten insan nefessiz kalıyor.
Prenses nsl annesi?
Sagol canimGeçmiş olsun kızlar, Rabbim korusun...
Çok geçmiş olsun canım umarım herkes iyidir
Çok geçmiş olsun canım bir sorun yok inşallah.. Nasılsın.?
Yakın bir aile dostumuzun oğlu Manisa'ya yerleşiyor.
ev filan tuttular daha bir kaç gün önce çeyizi gitti .
Rabbim korusun..
Geçmiş olsun kızlar, Rabbim korusun...
Geçmiş olsun canım sizede.Ebrum yine zayifim isin ilginc yani kilo nerde kimse anlamiyor :))) Gobekte öyle buyuk bisi degil inci 1 kilo 13 kilo bende
Şu haftaya kadar 36 beden hamile kotu giyiyordum ama artik bacaklarimdan gecmiyor :) Birde 30dan sonra cok aliniyor ya 20 kilo ile giderim sanirim doguma :-/
Çok az almışsın maşallah, inşallah böyle devam eder gülüm.Doğsunlar seyrederiz bol bol ben 6 kilo aldım. 60 a dayandim yani. Bir ara çok hızlı aliyordum su ara yürüyüşü filan artırınca dengeledim. Hedefim 65 ile tamamlamak. Hala hamile gibi durmuyorum gecen komsunuz gördü anlamadi :))
Gözün aydın canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDegerım 2224 cıktı kese gorundu cok şükür
Cadıya bak sen :)Telefon uygulamasını aÇınca ağlıyor sanki anlıyor gerçek olmadığını:)) Allah razı olsun canım bende sabırla geçmesini bekliyorum
Çok geçmiş olsun canımBen manisada yaşıyorum manisa merkezli oldu 5.1 ilk defa böylesini yaşadım çok korkutucuydu Allahım korusun yaa
Vesile olsun canım inşallahBi arada süt buharını denedim bugün hadi hayırlısı
99 depremini hissedenler icin bunlar cok kucuk zaten .. Iyi canim gecen hafta kontrole gittik bize poposunu dönüp yüzünü göstermesede iyi oldugunu bilmek yetiyor ..
Sen nasilsin canim..
Sagol canim