• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah korudu bugun cok olmus ama selendi ilcesinde hep merkezde olunca hissettik ayaklarimi uzatmis oturuyordum feci salladi cok korktum ya ..
Canım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi?

Ben manisada yaşıyorum manisa merkezli oldu 5.1 ilk defa böylesini yaşadım çok korkutucuydu Allahım korusun yaa

Çok geçmiş olsun canım bir sorun yok inşallah.. Nasılsın.?
Yakın bir aile dostumuzun oğlu Manisa'ya yerleşiyor.
ev filan tuttular daha bir kaç gün önce çeyizi gitti .
Rabbim korusun..​

İyi akşamlar herkese.
Kızlar hatırlar mısınız , benim canım
bir CuteMom CuteMom vardı,
o da bebiş bekliyor. .

:KK70: :anneadayı::KK200::anneadayı::nazar:

Oğluna kardeş geliyor. .

:KK46:

C8aFf56XYAErTag.jpg

Müslüman; "Allah" der, Yürür.
"Hayat" der, Gülümser.
"Kısmet" der, her halinden razı olur.

sagol canim esim eve gelince kendimi daha iyi hissettim ciktik hava aldik simdi geldik eve ama hala tedirginlik var.

Anlıyorum canım
depremi zamanında hissetmiş biri olarak
gerçekten insan nefessiz kalıyor.

Prenses nsl annesi?

Ben manisada yaşıyorum manisa merkezli oldu 5.1 ilk defa böylesini yaşadım çok korkutucuydu Allahım korusun yaa

Sagol canim iyiyiz ama cok korktum kendimi disariya attim esim gelince eve girdik .. Manisa merkez ama manisa dibimizde o yuzden cok hissettik.
Geçmiş olsun kızlar, Rabbim korusun...

Anlıyorum canım
depremi zamanında hissetmiş biri olarak
gerçekten insan nefessiz kalıyor.

Prenses nsl annesi?
99 depremini hissedenler icin bunlar cok kucuk zaten .. Iyi canim gecen hafta kontrole gittik bize poposunu dönüp yüzünü göstermesede iyi oldugunu bilmek yetiyor ..
Sen nasilsin canim..

Sagol canim ;)

Çok geçmiş olsun canım umarım herkes iyidir

Çok geçmiş olsun canım bir sorun yok inşallah.. Nasılsın.?
Yakın bir aile dostumuzun oğlu Manisa'ya yerleşiyor.
ev filan tuttular daha bir kaç gün önce çeyizi gitti .
Rabbim korusun..​

Sağolun kızlar çok şükür bi hasar olmadi bu ara çok yaşadık burda ama bu bi başkaydı korkmamak mümkün değildi yani Allah daha kötüsünden korusun hepimizi

Ebrum yine zayifim isin ilginc yani kilo nerde kimse anlamiyor :))) Gobekte öyle buyuk bisi degil inci 1 kilo 13 kilo bende :p
Şu haftaya kadar 36 beden hamile kotu giyiyordum ama artik bacaklarimdan gecmiyor :) Birde 30dan sonra cok aliniyor ya 20 kilo ile giderim sanirim doguma :-/
Geçmiş olsun canım sizede.
10 kilosu doğunca gider hemen sende
Doğsunlar seyrederiz bol bol :KK66: ben 6 kilo aldım. 60 a dayandim yani. Bir ara çok hızlı aliyordum su ara yürüyüşü filan artırınca dengeledim. Hedefim 65 ile tamamlamak. Hala hamile gibi durmuyorum gecen komsunuz gördü anlamadi :))
Çok az almışsın maşallah, inşallah böyle devam eder gülüm.
Degerım 2224 cıktı kese gorundu cok şükür :halay::halay:
Gözün aydın canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Telefon uygulamasını aÇınca ağlıyor sanki anlıyor gerçek olmadığını:)) Allah razı olsun canım bende sabırla geçmesini bekliyorum
Cadıya bak sen :)
Çok geçmiş olsun canım

99 depremini hissedenler icin bunlar cok kucuk zaten .. Iyi canim gecen hafta kontrole gittik bize poposunu dönüp yüzünü göstermesede iyi oldugunu bilmek yetiyor ..
Sen nasilsin canim..

Sagol canim :KK66:

İyiyim cnm ben de, haftaya kayınvalide ile kayınpeder gelicek memleketten..
Eltim oğlunu sünnet ettirdi, evinde kuran okutmayı düşünüyor,
yoğunluk olacak yani,
senin hazırlıklar nsl bitti mi
doğum normal olacak dimi?

Gunaydın kızlar.. ıkı gundr hafften mıde bulantm var sankı gelıp gıdıyo gbı bı onerınız varmı

Back