Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yaa oylemı :) Hayırlısı canm ya saglklı hayrlı olsnda zaten bı ayı gıttı bıle :) tabı su an bulantı falan olmadıgı ıcın kolay konusuyorm sanırım
Genelde bulantıyı beta hcg ile ilişkilendiriyorlar. Hadi inş. rahat bir şekilde atlatırsın

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. Sağlıkla büyüt kızını inşallah

Leyla abla nasılsın teste ne kadar kaldı inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
heyecan dorukta gülüm...haftaya çarşamba ama o gün ile gidebilirmiyim bilmiyorum...belki burdaki hastanede baktırırım cesaret edersem...iğne etkisi yeni geçiyor daha..bakalım inşallah pozitifi görmek nasip olur kuzum..dua et ablana olurmu canım benim...sen nasılsın canım?hamilelik nasıl gidiyor..tekrar kontrolun ne zaman?

Kızlar cuma günü ilk kontrole gideceğim inşallah keseyi görür kalp atışını duyarım . Bulantı falan hiç bir şey Yok şimdilik
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzum...benim kızımdada hiç bulantım olmamıştı sadece dişlerimi fırçalarken midem bulanırdı...

hayirli sonuclar cikar insallah ablacim. ben daha ultrason icin ilk defa gidecegim cuma günü bend ecok heyecanliyim bakalim ne diyecek drum

hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzum...benim kızımdada hiç bulantım olmamıştı sadece dişlerimi fırçalarken midem bulanırdı...
insallah cok zorlanmadan geciririm bende abla bende tatli seylere karsi bi isteksizlik oldu cikolata bile göresim gelmiyor hic tek degisiklik bu

hayirli sonuclar cikar insallah ablacim. ben daha ultrason icin ilk defa gidecegim cuma günü bend ecok heyecanliyim bakalim ne diyecek drum
Amin gülüm inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun. Pozitif diye yazmayı çok istiyorum canım.. Sende güzel haberlerle gel topice inşallah.. Beni etiketlemeyi unutma. Ogün telaşım çok olabilir. Annemler gelecek yemek misafir koşturucam..
insallah cok zorlanmadan geciririm bende abla bende tatli seylere karsi bi isteksizlik oldu cikolata bile göresim gelmiyor hic tek degisiklik bu
Zamanla düzelir. Ben hiç aşermedim
.isteksizlik olmadı ama gebelik şekeri çıktı bende mecbur diyet yaptım canım. Çok zor oluyor. Herşey yasaktı. Doktor diyet yazmazsan çocuğun şeker hastası olur bir ömür çekersin dedi. Mecbur diyet yapmıştım. Rabbim kimseye yaşatmasın..

İnşallah güzel haberler alıp seni etiketlerim ablacım. Oda zor oluyor gebelikte herkese sağlıkla geçirmek nasip olsun inşallah

Anılara daldım kızlar :)
darısı başımıza canım inşallah..benim bugün kasık ve karın bölgemde acayip ağrı var ama tatlı bir ağrı sanki...sabah ezanında da biraz bulantım vardı..inşallah hayra çıkar...bebişin nasıl annesi?

canım senin aşılamamı olmuştu normal mi?hayırlı olsun gebeliğin yazdımmı hatırlamıyorum..çok sevindim...
Söylemiştin ablacım ama tekrardan çok sağol.. Aşılama oldu benim tuttu şükürler olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.. Sizlerede nasip etsin Rabbim en kısa zamanda, emeklerinizi boşa çıkartmasın aminnnnnn

İğne ilemi oldu aşılaman klomenlemi canım...bende aşılama yaptırdım..bugün tam bir hafta oldu.gonal-f ile oldu benimki..güzel duaların için ALLAH RAZI OLSUN KUZUM..YAVRUNU SAĞLIKLA KUCAKLA..DARISI BAŞIMA OLSUN İNŞALLAH...DUANIZI ESİRGEMEYİN...

Teşekkürler canım benim :) hazırlarsın canim merak etme şakın içini ferah tut en olumsuz bendim bak doğdu bebisim doktora bile geldik teyzesi :)
ayy yerim onu ya büyüdüde dr.lara gidiyo demek heeİnşallah bizde hayırlısıyla yaşarız canım o günleri işte insan kötü tecrübe edindiğinde yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyo hep bi kuşku kaygı İnşallah herşey güzel olacak hepimiz için Sen nasılsın alıştın mı anneliğe zor oluyomu ilk günler lohusalık ağır geçiyomuş bazı kişilerde sen iyisindir inşallah

Amin ablacım hiç dua esirgenir mi hemde o yollardan geçmiş insanlardan biri olarak hep dilimde emin olabilirsin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin olanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç dilimden düşürmüyorum. Binlerce şükürler olsun sizlere de nasip etsin inşallah gönülden diliyorum
Bende iğneyle tedavi oldum abla ama ben puregon kullandım. İlk 75 le başlattılar beni yumurtalar çok fazla tepki verdi iptal oldu aşılama 2. ay tekrar başladık 50 ile o bile fazla geldi yine 3 yumurta oldu iptal olcaktı sonra bi hormon testi yaptılar ona göre devam ettiler aşılamaya.. Sonrada oldu işte çok şükür.. Sana test günü vermişlerdir zaten o günde olumlu sonucu alırsın inşallah..

Senin belirtilerin neler oldu canım yazarmısın?aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırdın?

banada 75 lik gonal-f verdi canım..6 gün vuruldum.sonra baktı yumoşlar çok iyi dedi 17-18 olmuş hemen çatlatma verdi...pazartesi gecesi saat 2 de yaptım.çarşamba gündün 14:00 aşılamam oldu..bir tarafta tek öbür tarafta 4 yumurta vardı doktor ufakları saymıyorum bile dedi..inşallah hayırlısıyla nasip olmuştur banada gülüm...bol dua inşallah...Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah..gece 02:00 de kızımı evde uykuda yalnız bırakıp hastaneye gittim çatlatma iğnesi için...hastane yakın Allahtan..bu kadar çileye nasip eder Rabbim inşallah..kapısından çevirmesin Yüce Mevlam...

Canım hadi inşallah güzel güzel haberlerle gelceksin bize keseyi de kalbide göreceksiniz inşallah bizede umut olcaksın bende ptesi gidiyorum bizdede heyecan dorukta
Aynı bende öyleyim canım yaa tatlıyı severim aslında ama hiç yemiyorum ekşi ve tuzlu yiyorum daha çok da mevsim meyveleri istiyo canım

Anılara daldım kızlar :)

Vay vaay o silik çizgi şimdi koynunda dimi canım yaa zaman ne kadar çabuk geçiyo

Senin belirtilerin neler oldu canım yazarmısın?aşılamadan kaç gün sonra kan testi yaptırdın?
14. gün test yaptım ben abla sabah idrarda yaptım çıkmaz ama hastaneye gitmeden bi yapayım dedim bi baktım şok 2. çizgi baya görünüyodu sonra kan testi verdim ondada pozitif çıktı çok şükür.. Test gününe yakın göğüslerde acayip hassasiyet oldu hala da devam ediyo birde kasıkta adet ağrısı başka bi belirtim yoktu abla hala da yok he bişey var o da gittikçe sıklaşan wc ihtiyacı neredeyse orda yatcam o vaziyetteyim

İyi senin dr o kadar yumurtayla yapmış abla benim dr hayatta yapmazdı. Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…