• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim benim sorduğun icin cok tesekkur ederim :KK36:aslına bakarsan iyi biliyordum kendimi ama iki gündür tansiyonumun yükseldiğini farkettim yarın doktora gidecem bakalım risk gorurse alabilir belki
Dikkat et canım yediklerine falan. Tansiyon işi tehlikeli Allah korusun. Geçmiş olsun. Inşallah herşey yoluna girer. Yatmana gerek kalmaz hastaneye..
Hamd olsun iyi ablacım, 8 aylık olacak Allah'ın izniyle. Doğan büyüyor be abla, zaman uçup gidiyor hiç anlamıyorsun.
Öyle valla canım ya. Sağlıkla büyüsün inşallah tüm kuzucuklar...

Dikkat et canım yediklerine falan. Tansiyon işi tehlikeli Allah korusun. Geçmiş olsun. Inşallah herşey yoluna girer. Yatmana gerek kalmaz hastaneye..

Öyle valla canım ya. Sağlıkla büyüsün inşallah tüm kuzucuklar...
Doğru diyorsun ablacim son zamanlarda hiç dikkat etmedim ondan oldu galiba :(
Sende iyisindir insallah ywzmistim ama görmedin galiba ablacim tedavin hayırlı olsun insallah sonu guzel olur senden de guzel haberler alırız yakın zaman da :)

Doğru diyorsun ablacim son zamanlarda hiç dikkat etmedim ondan oldu galiba :KK43:
Sende iyisindir insallah ywzmistim ama görmedin galiba ablacim tedavin hayırlı olsun insallah sonu guzel olur senden de guzel haberler alırız yakın zaman da :)
Amin gülüm sağolasın canım. Görmedim canım ya.. Sağolsun herkes güzel dileklerini yazdığı için gözden kaçmış sanırım gülüm.. Güzel dualarınız için Allah hepinizden razı olsun kuzum.. Kendine ve bebişe iyi bak canım..

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar ♥
Hamileliği çok sevdin herhalde Alpi, zaman geçsin istemiyorsun :KK66:
Galiba evet :oops: Agrisiyla sizisiyla ignesiyle ilaciyla butun zorluguna ragmen cok sevdim kaldi 2 ay nerdeyse.
Saglikla kizima kavusayim da artik kardes yapariz :spor:
Ama ilk önce Rabbim cuma gününün mubarek 3 aylarin yüzü suyu hurmetine Isteyen dileyenlere nasip etsin. Amin.. Birsey yazarken 40 kere dusunuyorum birini kirarmiyim diye ..

image.jpeg

Allahım dua kardeşlerimin güzel yüreklerinde yatan dualarını hayırlısıyla kabul eyle. Evlat hasretiyle yanıp tutuşanların yangınını söndür. Hamilelere kolay bir doğum nasip et, sağlıcakla evlatlarını kucaklarına almalarını nasip et. Hastalara şifa, dertlilere deva ol yarabbim. Sen büyüksün, sen varlığına, senin birliğine sığınıyoruz, sen bizleri doğru yoldan ayırma - amin...

hamılelıgı ogrenmemız eşımn dogm gunune denk geldı sanırım dogmda benm doğum gunume denk gelecek :halay:

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme canim o takvim kalmicak insaAllah bundan sonraki süreçte Rabbim her daim yanında olsun InşaaAllah..
Rabbim diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda bu duyguyu tattirsin InşaaAllah..

Semra24 Semra24 canım ne yaptın gittin mi doktora herşey yolunda mi?

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme canim o takvim kalmicak insaAllah bundan sonraki süreçte Rabbim her daim yanında olsun InşaaAllah..
Rabbim diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda bu duyguyu tattirsin InşaaAllah..

Semra24 Semra24 canım ne yaptın gittin mi doktora herşey yolunda mi?

amin canm allah razı olsn rabbım herkesn gönlune göre versınnn..

Back