Canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inş. 11. günün sanırım değerin gününe göre gayet normal çıkmış..ben geldım gıbı guzel haberle allahınz ıznyle....:) pazar 18.3 bugun 70.1 cıktı cok saskınım ne dusunsm ne hsstesem bılemıyorum
Canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inş. 11. günün sanırım değerin gününe göre gayet normal çıkmış..
Amin inşallah bir kaç kişi kaldık, inşallah bizler de peş peşe hamile kalırız.
gecen sene bnde buralardaydım cnm bı suredr grmıyodum smdı yazaym dedım sonc guzel olnca vaktı var vaktı gence nasıp edıyor rabbım az daha sabırrr allah cok buyukk
10.gun benide cagirmisti sulu usg yapip rahim filmi cekmisti :))Bi' anlayan çıkar inş alpim, yoksa cumartesi gününe kadar merak ederim =)
Adetin 10. günü çağırdı doktorum, inş bi sorun yoktur. .
Hadi gozun aydin canim gayet guzel artis Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin topik senlendi cok cook sukur rabbime insallah diger kizlarda guzel haber verir bizlere de su topikte kimse kalmaz ..kızlar sonucum 2557 çıktı çok şükür haftaya cumartesi gideceğim inşallah ilk muayene için
Hayırlı uğurlu olsun canım. Değerin gayet iyikızlar sonucum 2557 çıktı çok şükür haftaya cumartesi gideceğim inşallah ilk muayene için
ben geldım gıbı guzel haberle allahınz ıznyle....:) pazar 18.3 bugun 70.1 cıktı cok saskınım ne dusunsm ne hsstesem bılemıyorum
gözünüz aydın kızlar...sağlıkla kucaklayın inşallah...darısı başımıza...benimde yarın aşılamam var..heyecanlıyım biraz...kızlar sonucum 2557 çıktı çok şükür haftaya cumartesi gideceğim inşallah ilk muayene için
aminnnnnnnn inşallah....Hadi gozun aydin canim gayet guzel artis Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin topik senlendi cok cook sukur rabbime insallah diger kizlarda guzel haber verir bizlere de su topikte kimse kalmaz ..
gözünüz aydın kızlar...sağlıkla kucaklayın inşallah...darısı başımıza...benimde yarın aşılamam var..heyecanlıyım biraz...
umudunu-kaybetme Çok güzel değerin masAllah
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
Bişey olmayacak insaAllah dua et.
Ohhh bee ne güzel haber verdin...
Darisi diğer arkadaşlarımıza insaAllah aminnnnnn
Evet hatırladım bayadır girmiyodun.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Nerede yaptırmıştın aşılamayı* maliyeti ne kadar oldu?
Ben de bir kaç ay daha olmazsa aşılama düşünüyorum da
Canım aşılaman hayırlı olsun. Vesilen olsun bu ay topikteki arkadaşlara uğur getirdikızlar ya aşılamanın kaçıncı gününde idrar testinde çıkar sizce?yaptıranlar yorum yaparsa sevinirim...
Amin gülüm inşallah..Amın onsallah darısı sana canımm
Sağol özlemcim Amin inşallah. Rabbim inşallah ol demiştir..Canım aşılaman hayırlı olsun. Vesilen olsun bu ay topikteki arkadaşlara uğur getirdiHerhalde bir 14 gün sonra yani tahmini regl gününde test yapabilirsin. Normal yumurtlama ile aynı mantık..
Sağol gülüm Amin inşallah. Allah razı olsun güzel dualarınız için..Hayyyy maşallah bahar geldi bizim gruba ne gzl heyacanlar, ne gzl hbrlerle dolu ❤
umudunu-kaybetme cnm sonucun çok gzl maşallah, inşallah hep böyle olumlu hbrlerini alırız
LeYLa_21 Cnm şimdiden hayırlı olsun aşılaman 12-14 arası sonucun belli olur Rabbim güldürsün yüzünü Cnm bnm ❤
Saye- maşallah güzelim, artık rahat rahat uyuyabilirsin, meleğin seninle büyüyor annesi
Hayyyy maşallah bahar geldi bizim gruba ne gzl heyacanlar, ne gzl hbrlerle dolu ❤
umudunu-kaybetme cnm sonucun çok gzl maşallah, inşallah hep böyle olumlu hbrlerini alırız
LeYLa_21 Cnm şimdiden hayırlı olsun aşılaman 12-14 arası sonucun belli olur Rabbim güldürsün yüzünü Cnm bnm ❤
Saye- maşallah güzelim, artık rahat rahat uyuyabilirsin, meleğin seninle büyüyor annesi
allah razı olsun ınsallah saglkla devamı gelr ıcım tam rahat degl rabbıme sıgınıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?