Canim zaten var belli 18 mi demistin o zamanda var sadece korkumuz deger dusuk diye kimyasal filan olmasi.Eki Görüntüle 1980644
Aksam ıdrardada cıktı cok sukur bı ıkı saatw gıdıp tekrar kan verıcem. Insallah bunları gordkten snra hevesm yarıda kalmaz tam sevınemıyormda allah buyukk
Canim zaten var belli 18 mi demistin o zamanda var sadece korkumuz deger dusuk diye kimyasal filan olmasi.
Ama idrarda cikmasi demek degerin guzel artmasi demek o yuzden insallah guzel haberlerle donersin .. Umudun bitmesin insallah degerin kat kat artar canim insallah hamilesindir ..
Amin.insallah canim dua ediyorum senin icin Rabbim.bu sefer nasip etmistir insallah sana bu bebegi hayirlidir senin icin .Ewt cnm deger dusuk ccmku 9.gunkı degerdı o bakalm buhunkı ne olacak testteılk defa cıft cızgı gordum ne hasetcwgmı bıleemedım eamde tam bwllı olmadan aevmmw dıyo ama elımdemı ıcım kıpır kıpırıkı yıldr hastanelerdeym rabbm ınsalah saglklı hayrlı nasıp eder tum bekleyenlerede banada
Amin.insallah canim dua ediyorum senin icin Rabbim.bu sefer nasip etmistir insallah sana bu bebegi hayirlidir senin icin .
Kan verdin mi sonuc ne zamana?
Canim insaAllah güzel haberlerle dönersin çok heyecanlı.Hayrlısı canım ınsallah haZrlanp cıkarm bırazdan hastaneye dgru pgşen sonuna yaazarm guEL haberı ınsallahhh
Evet canım bugün gittim Dra öksürük işin su iç bol bol ilaç Yok dedi ilk muayene ilk testten 20 gün sonra yani 23ünde dedi oda Pazar'a denk geliyor cumartesi giderim inşallahSenin baya büyümüş olcak inşallah.. korku hiç bitcek sanırım bende aynıyım
Leyla abla inşallah hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberlerini alırızLalecim sen hamilesin canım. Çok sevindim hayırlı olsun inşallah analı babalı büyütsün Rabbim.. Benimde çarşamba saat 14:00 de aşılamam olucak. Tüm topicin dualarını bekliyorum kızlar...
Hayırlı olsun canım bende kan verdim inşallah güzel sonuçları yazarızEki Görüntüle 1980644
Aksam ıdrardada cıktı cok sukur bı ıkı saatw gıdıp tekrar kan verıcem. Insallah bunları gordkten snra hevesm yarıda kalmaz tam sevınemıyormda allah buyukk
Amın canm ınaallah
Güzel haberle gelin inş.Evet canım bugün gittim Dra öksürük işin su iç bol bol ilaç Yok dedi ilk muayene ilk testten 20 gün sonra yani 23ünde dedi oda Pazar'a denk geliyor cumartesi giderim inşallah
Leyla abla inşallah hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberlerini alırız
Hayırlı olsun canım bende kan verdim inşallah güzel sonuçları yazarız
Amin canım...inşallah kuzum...dualarınızı bekliyorum...Evet canım bugün gittim Dra öksürük işin su iç bol bol ilaç Yok dedi ilk muayene ilk testten 20 gün sonra yani 23ünde dedi oda Pazar'a denk geliyor cumartesi giderim inşallah
Leyla abla inşallah hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberlerini alırız
Hayırlı olsun canım bende kan verdim inşallah güzel sonuçları yazarız
Güzel haberle gelin inş.
Sonucu cikan yok muSaye- senin de resmi tatile denk geliyormus zaten 23 nisan sen 21 de git c.tesi yarim gun
Canim insaAllah güzel haberlerle dönersin çok heyecanlı.
Masallahhhcıktı cıkttıı benmkı cıktı ıananasım gelmıyooo 70.1111111
Enyam ben anlamiyorum o yuzden yorum yapamiyorum :-/
MasallahhhHadi bakalim gozun aydin insallaj bundan sonrasida guzel olur cok guzel artmis degerin
ben geldım gıbı guzel haberle allahınz ıznyle....:) pazar 18.3 bugun 70.1 cıktı cok saskınım ne dusunsm ne hsstesem bılemıyorum
Gözünaydın olsun canım.
Tebrik ederim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Enyam ben anlamiyorum o yuzden yorum yapamiyorum :-/
amın canm rabbm hayırılıetsn ınsallah bekleyen herkese nasıp etsn saglklı hayrı bı ewlatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?