Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eki Görüntüle 1980644

Aksam ıdrardada cıktı cok sukur bı ıkı saatw gıdıp tekrar kan verıcem. Insallah bunları gordkten snra hevesm yarıda kalmaz tam sevınemıyormda allah buyukk
Canim zaten var belli 18 mi demistin o zamanda var sadece korkumuz deger dusuk diye kimyasal filan olmasi.
Ama idrarda cikmasi demek degerin guzel artmasi demek o yuzden insallah guzel haberlerle donersin .. Umudun bitmesin insallah degerin kat kat artar canim insallah hamilesindir ..

Ewt cnm deger dusuk ccmku 9.gunkı degerdı o bakalm buhunkı ne olacak testteılk defa cıft cızgı gordum ne hasetcwgmı bıleemedım eamde tam bwllı olmadan aevmmw dıyo ama elımdemı ıcım kıpır kıpırıkı yıldr hastanelerdeym rabbm ınsalah saglklı hayrlı nasıp eder tum bekleyenlerede banada

Amin.insallah canim dua ediyorum senin icin Rabbim.bu sefer nasip etmistir insallah sana bu bebegi hayirlidir senin icin .
Kan verdin mi sonuc ne zamana?

Amin.insallah canim dua ediyorum senin icin Rabbim.bu sefer nasip etmistir insallah sana bu bebegi hayirlidir senin icin .
Kan verdin mi sonuc ne zamana?

Hayrlısı canım ınsallah haZrlanp cıkarm bırazdan hastaneye dgru pgşen sonuna yaazarm guEL haberı ınsallahhh

Senin baya büyümüş olcak inşallah.. korku hiç bitcek sanırım bende aynıyım
Evet canım bugün gittim Dra öksürük işin su iç bol bol ilaç Yok dedi ilk muayene ilk testten 20 gün sonra yani 23ünde dedi oda Pazar'a denk geliyor cumartesi giderim inşallah
Lalecim sen hamilesin canım. Çok sevindim hayırlı olsun inşallah analı babalı büyütsün Rabbim.. Benimde çarşamba saat 14:00 de aşılamam olucak. Tüm topicin dualarını bekliyorum kızlar...
Leyla abla inşallah hayırlı olur tedavin inşallah güzel haberlerini alırız
Eki Görüntüle 1980644

Aksam ıdrardada cıktı cok sukur bı ıkı saatw gıdıp tekrar kan verıcem. Insallah bunları gordkten snra hevesm yarıda kalmaz tam sevınemıyormda allah buyukk
Hayırlı olsun canım bende kan verdim inşallah güzel sonuçları yazarız

Amın canm ınaallah

Güzel haberle gelin inş.

Sonucu cikan yok mu Saye- senin de resmi tatile denk geliyormus zaten 23 nisan sen 21 de git c.tesi yarim gun

Amin canım...inşallah kuzum...dualarınızı bekliyorum...

Masallahhh Hadi bakalim gozun aydin insallaj bundan sonrasida guzel olur cok guzel artmis degerin

ınsallah canm dgru duzgn bı dktrla konusamadım guzel bı acklama yaplmadı hala dusermı bseymı olr dıe tedrgn oluyo ınsan ılk defa tttu benmılk defa bu degerı gordm ılk defa ıdrarda cıft cızgı gordum o yuzden tedrgnm bı yandan amarabbım buyuk o dılerse hersey okurrrr

ben geldım gıbı guzel haberle allahınz ıznyle....:) pazar 18.3 bugun 70.1 cıktı cok saskınım ne dusunsm ne hsstesem bılemıyorum

Gözünaydın olsun canım.
Tebrik ederim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Enyam ben anlamiyorum o yuzden yorum yapamiyorum :-/

Bi' anlayan çıkar inş alpim, yoksa cumartesi gününe kadar merak ederim =)
Adetin 10. günü çağırdı doktorum, inş bi sorun yoktur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…