Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah bekletmeden gelsin kuzun, hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Bak lalişe maşallah aşılama işe yaradı çok şükür, inşallah sana da vesile olsun amin.
Paşam da iyi çok şükür, arada huysuz arada normal geçinip gidiyoruz :)
Öperim tabi ki teyzesi ne demek :)
Eki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmus Bugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)

Çok güzel olmuş canım, güzel günlerde kullanın, ben isim koyamadığım için isimli şeyler yapamamıştım

Herkese günaydın kızlaar..
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sabah erkenden uyanıyorum heyecandan
u-mutlu lale canim takvim yap :) uğur getirsin
Canım aslında yapmak istiyorum ama pteside tahlile bakalım öyle yapayım dedim bilemedim yani..

Eki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmus Bugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)
Çook güzel olmuş canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi ve güzel güzel kullanmayı nasip etsin.. bizde bu günleri görelim doğuma hazırlanalım inşallah..

Günaydııııın herkeseeee,
Cnm çok gzl olmuş ellerine sağlık, eminim küçük prenseste çok beğenecek dur bende paylaşayım kapı süsümü fikir benimdi yapan çok yakın arkadaşımdı ❤

Canım çok güzel olmuşlar orjinal fikir defne sabunuda Defne kızının kokusu o güzel kokulu sabunlardan çok daha fazla güzel olacak ❤

Teşekkür ederim kizlar .. Biz isme hemen karar verdik ismiyle sevmek daha guzel hemde son ana kadar bekleyemezdim ben zaten Simdi banner kapi susu tamam kaldi fiyonk taki yastigi oda pek yakinda :)
Amin lalecim insallah Rabbim hepimizee saglikla kucagimiza almayi nasip eder canim..
Kar tanesi cok guzel olmus defne sabunlarida guzel fikir adina uymus :) Bende seker cikolata yerine kucuk kaktuslerden alip susleyecegim yeni sukulent akimina katilacagim :)

İnşallah kuzum bakalım belki vesile olur banada:)
Topikte diğer bekleyenlerle beraber tabi

Kuzum seninde çok güzel olmuş maşallah size Arkadaşının ellerine sağlık. Nasıl gidiyor hala hormonlar ağlatıyor mu

Maşallah hanımlar, çok güzel görünüyorlar, güzel günlerde kullanın Şanslı bebislerin anneleri

kızlarrrr nolr anlayan bırı bana cevap versın.. transferde 9. gnm kan verdm bugun 18 cıkms deger telefnla aradm dktr gebesn yada deglsn dıyemeyız demıss...erken yaptgm ıcın deger yuksek degl ama umutlanıyımmı

Kartanesi_26 Canım hazırlıkların çok güzel olmuş, sabunlara bayıldım.
Kullanılacak bi'şey olması gerçekten iyi fikir =)

Al_pi Canım eline sağlık, prensesin odası baya süslü olacak sanırım =)

Herkese iyi akşamlar ..

Bir yaş düştü içime.
Ardından bir kelam dilime…
“La tâknatu min rahmetillah”
“ALLAH'ın rahmetinden ümit kesmeyin…”

Zümer/53

Kul Rabb'inden umudunu kestiğinde,
Şeytan gülmeye başlar şöyle der;
“İşte senin tevekkülün buraya kadar..”

Şems-i Tebrizi

kızlarrrr nolr anlayan bırı bana cevap versın.. transferde 9. gnm kan verdm bugun 18 cıkms deger telefnla aradm dktr gebesn yada deglsn dıyemeyız demıss...erken yaptgm ıcın deger yuksek degl ama umutlanıyımmı
Canim deger cok dusuk o yuzden vr yada yok denmez bu durumda sen bugun kan verdi isen sali gunu yine ver bak ikiye katlaniyorsa vardir su anda unutlanma cok kendini kaptirma insallah degerin kat kat artar ve hamilesindir ..

Sagol enyacim kiz olunca süslu oluyor iste odalarida esyalari da

Canim deger cok dusuk o yuzden vr yada yok denmez bu durumda sen bugun kan verdi isen sali gunu yine ver bak ikiye katlaniyorsa vardir su anda unutlanma cok kendini kaptirma insallah degerin kat kat artar ve hamilesindir ..

ewt blıyorm cnmm9. gunumya erkn oldugu ıcın umudum var artar dıye ınsaallah rabbım buyukk tekrar yaparm bıkac gune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…