İnşallah bekletmeden gelsin kuzun, hakkınızda hayırlısı olsun canım.İyiyim canım bu ay korunmayı bıraktım dr Mayıs'ta aşılama yapalım diyor öyle işe gidip geliyorum durumlar böyle işte. Sen nasılsın tatlım paşan maşallah ona başlamış tatlı yaramazlıklara öp yerime kocaman hemde
Eki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmusBugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)
Canım aslında yapmak istiyorum ama pteside tahlile bakalım öyle yapayım dedim bilemedim yani..
Çook güzel olmuş canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi ve güzel güzel kullanmayı nasip etsin.. bizde bu günleri görelim doğuma hazırlanalım inşallah..Eki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmusBugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)
Günaydııııın herkeseeee,Eki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmusBugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)
Eki Görüntüle 1979621
Günaydııııın herkeseeee,
Cnm çok gzl olmuş ellerine sağlık, eminim küçük prenseste çok beğenecek dur bende paylaşayım kapı süsümüfikir benimdi yapan çok yakın arkadaşımdı ❤
Canım çok güzel olmuşlar orjinal fikir defne sabunuda Defne kızının kokusu o güzel kokulu sabunlardan çok daha fazla güzel olacak ❤Eki Görüntüle 1979632 Defneye uygun olsun diye, Hatay'dan doğal defne sabunu sipariş ettim, onlarıda arkadaşla beraber süsledik, birtek isim etiketleri kaldıhem isteyen açsın kullansın dedim, kaldırıp atılamayacak bir hediye olsun istedim,kokusu süper ..nasıl olmuş sizce?
İnşallah bekletmeden gelsin kuzun, hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Bak lalişe maşallah aşılama işe yaradı çok şükür, inşallah sana da vesile olsun amin.
Paşam da iyi çok şükür, arada huysuz arada normal geçinip gidiyoruz :)
Öperim tabi ki teyzesi ne demek :)
Çok güzel olmuş canım, güzel günlerde kullanın, ben isim koyamadığım için isimli şeyler yapamamıştım
Herkese günaydın kızlaar..
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sabah erkenden uyanıyorum heyecandan
Canım aslında yapmak istiyorum ama pteside tahlile bakalım öyle yapayım dedim bilemedim yani..
Çook güzel olmuş canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri görmeyi ve güzel güzel kullanmayı nasip etsin.. bizde bu günleri görelim doğuma hazırlanalım inşallah..
Teşekkür ederim kizlar .. Biz isme hemen karar verdik ismiyle sevmek daha guzel hemde son ana kadar bekleyemezdim ben zatenEki Görüntüle 1979621
Günaydııııın herkeseeee,
Cnm çok gzl olmuş ellerine sağlık, eminim küçük prenseste çok beğenecek dur bende paylaşayım kapı süsümüfikir benimdi yapan çok yakın arkadaşımdı ❤
Alpim çok güzel olmuş ellerine sağlık çok beğendim teyzesinin incisiEki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmusBugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)
İnşallah kuzum bakalım belki vesile olur banada:)İnşallah bekletmeden gelsin kuzun, hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Bak lalişe maşallah aşılama işe yaradı çok şükür, inşallah sana da vesile olsun amin.
Paşam da iyi çok şükür, arada huysuz arada normal geçinip gidiyoruz :)
Öperim tabi ki teyzesi ne demek :)
Çok güzel olmuş canım, güzel günlerde kullanın, ben isim koyamadığım için isimli şeyler yapamamıştım
Kuzum seninde çok güzel olmuş maşallah sizeEki Görüntüle 1979621
Günaydııııın herkeseeee,
Eki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmusBugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)
Maşallah hanımlar, çok güzel görünüyorlar, güzel günlerde kullanınEki Görüntüle 1979632 Defneye uygun olsun diye, Hatay'dan doğal defne sabunu sipariş ettim, onlarıda arkadaşla beraber süsledik, birtek isim etiketleri kaldıhem isteyen açsın kullansın dedim, kaldırıp atılamayacak bir hediye olsun istedim,kokusu süper ..nasıl olmuş sizce?
Sagol canim sanada yapalimMaşallah hanımlar, çok güzel görünüyorlar, güzel günlerde kullanınŞanslı bebislerin anneleri
Sağolasın canim ♥Sagol canim sanada yapalim
Canim deger cok dusuk o yuzden vr yada yok denmez bu durumda sen bugun kan verdi isen sali gunu yine ver bak ikiye katlaniyorsa vardir su anda unutlanma cok kendini kaptirma insallah degerin kat kat artar ve hamilesindir ..kızlarrrr nolr anlayan bırı bana cevap versın.. transferde 9. gnm kan verdm bugun 18 cıkms deger telefnla aradm dktr gebesn yada deglsn dıyemeyız demıss...erken yaptgm ıcın deger yuksek degl ama umutlanıyımmı
Sagol enyacim kiz olunca süslu oluyor iste odalarida esyalari daKartanesi_26 Canım hazırlıkların çok güzel olmuş, sabunlara bayıldım.
Kullanılacak bi'şey olması gerçekten iyi fikir =)
Al_pi Canım eline sağlık, prensesin odası baya süslü olacak sanırım =)
Herkese iyi akşamlar ..
Canim deger cok dusuk o yuzden vr yada yok denmez bu durumda sen bugun kan verdi isen sali gunu yine ver bak ikiye katlaniyorsa vardir su anda unutlanma cok kendini kaptirma insallah degerin kat kat artar ve hamilesindir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?